Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Kiss me, stupid || ft. Harry Styles » Episode 2. "I love you, babe." ||5||

Kiss me, stupid || ft. Harry Styles

7 sep 2013 - 14:19

476

2

198



Episode 2. "I love you, babe." ||5||

Harry!' roep ik. 'Ja?' vraagt hij me terwijl hij zijn armen om me heen slaat. Omdat zijn stem dicht bij mijn oor klinkt, schrik ik en stap ik per ongeluk op zijn voet, waardoor hij naar achteren struikelt, en mij mee trekt in zijn val. Een gil verlaat mijn mond omdat ik bang ben dat ik de grond zal raken. Maar de gil was helemaal niet nodig, want ik val natuurlijk op Harry. 'Auw,' mompel ik terwijl ik op sta. 'Waarom deed je dat nou?' grinnik ik terwijl ik hem op trek. 'Hoezo deed ik dat? Jij stond op mijn voet.' zegt hij lachend terwijl hij zijn arm om me hen slaat. 'Ach ja,' grinnik ik terwijl ik van me af duw. 'Wanneer komen de rest?' vraag ik terwijl ik de tafel dek. 'Over een kwartier ongeveer,' zegt hij. Ik knik en pak de bekers uit de kast. 'We lijken wel een getrouwd stel, weet je dat?' vraagt hij zachtjes. Ik zwijg. 'Gedraag ik me te volwassen?' vraag ik zacht terwijl ik de servetten on tafel leg. 'Ja soms. Sinds we hier zijn wel ja. Maar ik vind het wel fijn. Je laat zien dat je om me heeft. Maar dat is niet de reden dat ik je ons een getrouwd stelletje vind. Het is gewoon zo dat-' verder komt hij niet want de bel gaat. 'Vertel straks maar.' Ik druk een kus op zijn lippen en ren dan naar de deur. Ik trek het open, en zie Liam, Danielle, Louis en Eleanor buiten staan. 'Hi,' glimlach ik. 'Jullie zien er leuk uit!' zeg ik terwijl ik Eleanor en Danielle omhels. 'Dankje,' glimlachen ze. Ik neem hun jassen aan, en hang het op.

Samen zitten we aan tafel. We eten, en lachen. Maar mijn blik schiet steeds weer naar Eleanors gezicht. Ze zal nu wel denken dat ik haar aan het stalken ben ofzo, maar het kan me helemaal niets schelen. Ik ken haar van ergens, en ik wil weten van waar. Ik moet er subtiel achter komen wie ze eigenlijk is. Ik weet zeker dat ik haar ken. Misschien zaten we wel vroeger samen in de kleuter klas ofzo. 'Hey El, wat is jou achternaam eigenlijk?' vraag ik haar. Lekker subtiel hoor Nadine. Echt lekker gedaan. Nee, even serieus, ik zei nog dat ik het subtiel moest aan pakken en dan doe ik dit, waarom in fucks sake. 'Calder, maar dat weet je toch?' grinnikt ze. 'Nee, wist ik niet,' zeg ik. 'Hebben wij elkaar al eens eerder ontmoet?' vraag ik voorzichtig. 'Wat? Ja natuurlijk heb je mij al eens eerder gezien, we kennen elkaar door en door,' zegt ze lachend. 'Van waar kenden wij elkaar dan?' vraag ik voorzichtig. En dan zegt ze iets, waardoor ik het aan de hele tafel stil is, iets waardoor ik bijna van mijn stoel te pletter val.

'We zijn zussen.'


Reacties:


IloveZayn
IloveZayn zei op 10 aug 2013 - 1:14:
Jajajajaaa en wie wist nou zeker dat Eleanor en Nadine zusjes waree ... MOI =D
Ik ben trots op mezelf ^^ haha
Snel verder!! xoxo


tamarastyles
tamarastyles zei op 9 aug 2013 - 17:46:
I knew it!!!!! Ik wist het! En anders gokte ik op buurmeisje. El gaat haar helpen om haar fanmillie terug te vinden en dan komt alles bijna goed omdat jij er npg een probleempje tussendoor gooit. Ik gok op iets met niall. Ik denk dat ik er niet eens zo ver van af zit!