Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Beste vakantie ooit!!!! » On Our Way!!!

Beste vakantie ooit!!!!

9 aug 2013 - 18:11

377

4

216



On Our Way!!!

Hb een dagje niet kunnen posten. Was onderweg! Maar nu weer op de camping dus hier het volgende hoofdstuk :)) Hope You Enjoy!!

BELLLAAAAAAAAA dacht ik bij mijzelf : Dit kon gewoon niet waar zijn. Nee echt niet! Ik pakte mijn mobiel. Seth en Embry sliepen. Ik toetste Alice haar nummer in. We stegen pas over een paar minuten op. Alice had haar mobiel uit. Pff Alice nu net nu ik je nodig heb. Ik keek naar de foto`s. Ik dacht opeens. Notities misschien? Ik drukte met trillende handen op Notities. Ik schrok. Ja! Een notitie! (Ik schreef nooit zelf notities)

Lieve Bells! Heel veel plezier op vakantie in Hawaii <3 zal je missen <3 Love You XX Jake

Aww Jake wat ben je toch een schat! Ik zal nog wat over mijn beste vrienden zeggen. Mijn BFFs zijn Alice, Jake (Jacob) En Jasper. Ik mis ze nu al! Oh 1 belangrijk punt over Jake hijs Homo. Ons kan het niets schelen. Ik lachte om de gedachten aan mijn vrienden. Weer werd ik een beetje boos. Embry wel maar Alice niet.

Het vliegtuig ging opstijgen. Ik dacht nog steeds aan de foto. Miss had Alice die gemaakt van een poster? Maar de kleren dan? Ik werd zo gek dat ik moest lopen. Een maal in de lucht pakte ik mijn oortjes en liep door het vliegtuig heen. Ik botste keihard tegen iemand op. Toen ik zag wie het was hapte ik naar adem. ‘A….a…..ALICE!’ schreeuwde ik bijna te hart. ‘BELLS!’ Riep ze enthousiast! ‘Verassing!!!!!!! Ik wou eigenlijk voor je deur gaan staan van ons hotel, Wij slapen in de kamer naast jullie!!’ zei ze. ‘Oh geweldi…. Wacht wie is wij??’ vroeg ik ‘ Hey Bella’ Zei een jongen. Ik keek om ‘Jasper’ lachte ik. Ik gaf hem een knuffel. ‘Together at last’ zei een andere stem. Voor ik me kon omdraaien riep ‘JAKE’ Ik vloog hem in de armen. Ik kon wel huilen. Onze vriendengroep was samen. SAMEN OPWEG NAAR HAWAII!!!! ‘Bella mama vind dat je t…… Wow wat doen jullie hier allemaal’ Vroeg Seth verbaasd. Alice legde alles uit. Ik kon niet gelukkiger zijn. Opeens bedacht ik me de foto. Snel liet ik de foto aan Alice zien en vertelde over de jongen en mijn Ipod. ‘Wow betekend dat….dat….. DAT HARRY JE IPOD HEEFT TERUG GEGEVEN’ Riep ze opeens uit. Die hadden Jake, Jas en ik niet verwacht. We schrokken ons rot.


Reacties:


XxAmyxX zei op 9 aug 2013 - 19:17:
Melding!


menepen
menepen zei op 9 aug 2013 - 19:14:
meldin


1Dlovez
1Dlovez zei op 9 aug 2013 - 18:36:
Hihi, melding!


lovelouis
lovelouis zei op 9 aug 2013 - 18:29:
Super
melding