Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Beste vakantie ooit!!!! » On Hawaii

Beste vakantie ooit!!!!

9 aug 2013 - 19:47

486

2

221



On Hawaii

Hier h4. Hope You Enjoy

‘BELLAAAAA’ Riep mijn moeder. ‘BELLAAAA, SETHHHHH WAAR ZIJN JULLIE??’ ‘Mam we zijn hier!’ riep Seth. ‘Oh daa…. Alice, Jacob, Jasper? Ik dacht dat jullie zouden wachten tot als we waren geland’ vroeg mijn moeder. Ik stond daar of ik een klap in mijn gezicht kreeg. ‘Waaatt??’ Riep ik uit. ‘Ja het was je ouders idee om ons zo over te laten komen, we zouden je pas in het hotel begroeten’ glimlachte Jasper. Ik stond met een mond vol tanden. ‘Oh ja liefje je slaapt bij hun op de kamer’ zei mijn moeder. Het kwam er uit alsof het de gewoonste zaak van de wereld was. ‘mijn altijd overbezorgde maar lieve moeder zegt watt??’ vroeg ik. Bij dat lieve moeder keek ik natuurlijk heeeeeeel lief. Mijn moeder lachte. ‘Dat je bij hun op de kamer slaapt’ Ik vloog haar om de hals en dacht: BETER KAN HET NIET WORDEN.
We zaten allemaal weer op onze plekken. Het vliegtuig ging landen. Ik had wat geslapen en met 1D One Thing in mijn oren.

Toen het vliegtuig geland was en we opstonden was ik helemaal stijf. Eenmaal buiten trok Paul Die alweer een vervelend uurtje had, hoeveel heeft die jongen er wel niet? mijn oordoppen uit mijn oor e met Ipod en al rende hij weg. ‘PAULLLLLLLL GEEF TERUG’ Schreeuwde ik en rende achter hem aan. Niet oplettend knalde ik tegen iemand op. Hij draaide zich om. DE JONGEN MET DE ZONNEBRIL EN CAPPUCHON !! Ik schrok me wild. ‘S…s…sorry’ stotterde ik. ‘Maakt niet uit’ hij draaide zich om en liep snel naar de jongens die waarschijnlijk zijn vrienden waren. ‘Daar had je weirdo weer’ Fluisterde Seth in mijn oor. Ik kon wel gillen, ik keek naar Alice die zich zo te zien ook in moest houden. ‘Ja’ fluisterde ik terug naar Seth. Ik ging snel naast Alice lopen. We wisten dat we allebei in gedachten gillen. Paul rende langs me heen en gooide mijn Ipod in mijn hand die ik ophield naar hem 'Sorry sis" zei hij

Eenmaal in het hotel hadden Alice en ik drastisch overleg nodig. We renden bijna naar de lobby. ‘Oke, een jongen die verschrikkelijk veel op Harry Styles lijkt met 4 vrienden op Hawaii, das wel heeeeeel opvallend’ ratelde ik. Ze keek bedenkelijk aan. Opeens viel mijn mobiel op mijn schoot. Ik keek om. Er rende iemand weg. Wie was dat? ‘Wie is dat dan?’ vroeg Alice ´Geen idee´ zei ik. Ik keek op mijn mobiel ´1 nieuw bericht´ zei ik. Ik opende het bericht

Hey, ik ben zo brutaal geweest jouw nummer in mijn telefoon te zetten en die van mij in jou telefoon. Dit klink misschien raar maar ik vond je wel leuk toen ik je Ipod terug bracht en je tegen mij op botste. X Harry (Styles)
PS: Please zeg tegen niemand dat ik het ben
PSS: Laten we eens een x afspreken. Niall vraagt op je vriendin mee kan komen
PSSS: ik vind PS leuk.


Reacties:


XxAmyxX zei op 9 aug 2013 - 20:01:
Leuwk! Gauw verder! X


laurastyles
laurastyles zei op 9 aug 2013 - 19:53:
Haha xx