Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Beste vakantie ooit!!!! » What is happening here (In a good way)

Beste vakantie ooit!!!!

9 aug 2013 - 20:38

357

3

235



What is happening here (In a good way)

Heey, Het gaat wat sneller nu! Veel vrije tijd en geen schrijvers block! Het kan dus bij volgende hoofdstukken langer duren :) :) :) :) Hope You Enjoy (H)

‘BELLAAAAAA’ Riep Alice. Ik had blijkbaar gegild. Zonder woorden liet ik Alice het smsje lezen. Nu gilde Alice ook. ‘OMG!!’ ‘Dit moet een grap zijn!’ zei ik. ‘Nee joh!!’ riep Alice uit. Alice was een veel te goed gelovig mens. ‘Je moet terug smsen!’ zei Alice. ‘Alie kom op!’ (In de groep gaven we elkaar koosnaampjes Jacob = Jake, Jasper = Jas, Alice = Alie en ik (Isa)Bella = Bells. Officieel heet ik Isabella maar dat vind ik geen mooie naam dus gewoon Bella. ‘Bells kom op!’ ‘oke oke oke’ en ik begon met typen.

Hey,
Oh haha, das oke hoor! Wat leuk dat jij ook op Hawaii bent! Kunnen we een x samen gaan zwemmen ofzo! X Bella (Das mijn naam trouwens )
Ps. Tuurlijk niet, your secret is safe!
Pss. Ja Alice (Zo heet ze) komt ook gezellig mee! Geen bezwaar tegen 2 jongens?
Psss. Haha grappig 


Ik liet het bericht aan Alice lezen. Ze knikte en ik klikte op verzenden. We lachten naar elkaar. ‘Meiden we moeten even met zijn allen praten’ Zei mijn vader ‘Dat klinkt onheil spellend’ Fluisterde ik in Alice haar oor. ‘Ja nogal’ fluisterde ze terug We liepen achter mijn vader aan en we zaten allemaal om een tafel. We gingen zitten. ‘er is wat fout gegaan met de reservering, er zijn maar twee kamers geboekt. Die van Seth, Embry, Paul en Jared. En die van Bella, Alice, Jasper en Jacob. Die van ons twee is niet geboekt. We hebben 3 mogelijk heden. 1 is allemaal in een ander hotel (ik kreeg de kriebels was Alice en ik dachten dat 1D bij ons in het hotel zat) 2 is Wij twee nemen alleen een ander hotel of als laatste keuze en dat is dat wij 2 een ander hotel zoeken en jullie de laatste 4 van de 5 weken alleen laten. MAAR DAN MOET DAT VAN ALLE OUDERS IN HET SPEL MOGEN! En van ons mag het. Dus Embry, Alice, Jasper en Jacob jullie hebben een week om te overleggen. Wij als “De kids” riepen het uit. We waren door het dolle heen 4 weken met zijn allen op Hawaii!! Ik voelde een bzzzzz in mijn zak.


Reacties:


1Dlovez
1Dlovez zei op 9 aug 2013 - 21:25:
Serieus?

• One Direction
• Hawaii
• iPods
• Je beste vrienden mee
• Bij hen op de kamer slapen
• KOKOSDRANKJES ALS JE WAKKER WORD IN EEN HANGMAT!!!!!

OMG, gaaf verhaal.

Melding!!!


lovelouis
lovelouis zei op 9 aug 2013 - 21:09:
Melding!!!!!!


XxAmyxX zei op 9 aug 2013 - 20:52:
Melding! En gauw verder!