Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Maybe I'll save this -Louis Tomlinson » ~07~

Maybe I'll save this -Louis Tomlinson

11 aug 2013 - 15:12

368

5

258



~07~

Louis POV

Ik zit op mijn bed. Waarom liep ik weg? De zoen was geweldig. Ik hou van Cecily maar ik kan het niet. Harry heeft mijn hulp nodig nu, en dan moet ik niet mijn liefdesleven opbouwen. Dan zal ik een slechte vriend zijn. Misschien is het beter als ik Cecily voorlopig vermijd. En niet tegen haar praat, dan zullen ook misschien mijn gevoelens voor haar minder worden. En dan kan klaar staan voor Harry.


Cecily POV
Ik loop naar Harry's kamer, via een omweg, om niet langs Louis kamer te lopen. Harry zit op zijn bed te gamen. 'Hee, mag ik binnen komen?' Vraag ik. Harry knikt, en klopt op het bed naast zich.
Ik loop naar hem toe, en ga naast hem zitten. 'Ik heb misschien leuk nieuws.' Zeg ik. Harry kijkt me meteen geintresseerd aan. 'Wat? Heb je een vriendje? Ben je zwanger? Kom op vertel wat het is!' Ik lach. 'Beide niet. Maare, ik heb Jo gesproken en ze wilt graag met je afspreken, als jij dat wilt.' Harry's lippen vormen een grote lach. 'Tuurlijk wil ik dat! Tof!' Hij knuffelt me plat, en huppelt door de kamer. Ik lach. 'Louis! Heb je het al gehoord?' Louis staat in de deuropening, Harry trekt hem de kamer in. 'Nu jullie nog!' Schreeuwt hij naar ons, terwijl hij op en neer springt.
Ik ren de kamer uit, ik weet even niet wat ik moet doen. Had ik moeten blijven zitten? Had ik moeten lachen? Wat had ik moeten doen? Op de gang kom ik Zayn tegen. 'Waarom is Harry zou vrolijk?' Vraagt hij aan mij. 'Jo wilt met hem afspreken.' Zeg ik. Zayn sleurt me aan mijn arm zijn kamer in, Perrie zit op de bank tv te kijken. 'Perrie! Meidenprobleem.' Zegt hij tegen haar. 'Huh? Nee, er is niks.' Zeg ik. Zayn schudt zijn hoofd. 'Ik zie het aan je, praat nou maar met Perrie.' Zegt hij en hij loopt weg. Perrie zit naast me, en kijkt me nieuwsgierig aan.
Ik vertel alles, over wat ik voor Louis voel, en over Jo. ' Ik weet het gewoon niet meer Perrie. Wat moet ik doen?'



Laat een reactie achter
Als je een melding wilt
Anders krijg je die niet!
Liefs, Amy


Reacties:


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 12 aug 2013 - 11:28:
Melding!


Richelle
Richelle zei op 11 aug 2013 - 17:40:
Leeuwk!!
Snel verder
Melding! <3


IloveZayn
IloveZayn zei op 11 aug 2013 - 16:07:
Leeeuk!
Snel verder!!
Melding? x


LittleGirlx
LittleGirlx zei op 11 aug 2013 - 15:39:
Louis je bent een ukkel.
En aww zayn snap meiden gewoon!
Ik wil ook een vriend die dat snapt xd
Snel verder !


Tallietje
Tallietje zei op 11 aug 2013 - 15:33:
Heyhey

Leuk chappie, snel verder gaan hea?!

Haha,
Greetzz