Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » The Wizard [END] » Chapter 21

The Wizard [END]

12 aug 2013 - 11:21

692

7

377



Chapter 21

Have you guys seen the TCAs? It was amaaazing, waarschijnlijk. Ik heb lang niet alles kunnen zien, door die kutverbinding... -srry- Wat vonden jullie ervan?

[pink]Still Perrie's POV:[pink]
Ik open mijn ogen en voel mijn hoofd bonken. Ik lig in de natte modder van het doolhof. Ik kan me nauwelijks herinneren wat er is gebeurd. Iets met mijn moeder die stierf... Langzaam komt alles terug, maar ik wil er niet over nadenken. Wat ik heb gezien, is iets waar ik altijd al een jeugdtrauma aan heb overgehouden. Ik sta op, en merk dat mijn kleren enorm soppen. Ik ben helemaal vies en doorweekt. Nu moet ik verdergaan... Als ik het niet haal, kom ik hier vast nooit meer uit... Dat zal ik niet laten gebeuren. En hoeveel slechte herinneringen heb ik eigenlijk? Vast niet zo veel. Ik begin te lopen, en kom bij een kruispunt. Rechtdoor, links of rechts? Ik haal mijn schouders op en ga linksaf, ik kom er toch wel uit... Als ik maar niet weer zo ruw heen en weer word getrokken, want daar word ik echt kotsmisselijk van. 
Na een tijdje lopen voel ik opeens die drang weer. Nee, please, niet nog een k... Op dat moment word ik hard naar links getrokken, en meteen weer naar rechts. Het gaat veel sneller dan de vorige keer, en ik ben nu al duizelig. Ik word naar voren getrokken, weer naar links en naar rechts. En net als de vorige keer, stopt het nét voordat ik denk dat ik moet overgeven. En opnieuw gaat alles om me heen draaien, steeds sneller en sneller.

Voordat ik het weet, sta ik in een groot café, met overal dansende mensen om me heen. Ik kijk om me heen. Vaag herken in het hier, maar mijn geheugen laat me weer eens in de steek... Opeens zie ik een jongen naar de bar lopen. Het is Zayn! 'Hé Zaynie!' roep ik. Hij reageert niet. Oh ja, ik was even vergeten dat hij me niet kan horen. Ik moet nog wel even wennen aan die flashbacks, geloof ik. Ik zie hoe Zayn een biertje besteld, en het in één teug opdrinkt. Wat is die gozer nou aan het doen? Hij is echt niet handig bezig, ik hoop dat hij dat weet. Zayn loopt terug naar de dansvloer, en ik schrik. Hij wankelt helemaal... hij is hartstikke dronken! Opeens komt er een meisje naar hem toe lopen. Ze heeft een kort rokje aan, en een strak topje. Ze legt meteen haar armen rond Zayn's nek. Haha, let maar op meid! Zometeen zul je zien want mijn vriendje allemaal voor je in petto heeft! denk ik, met een grote grijns op mijn gezicht. Dan gebeurt er iets wat ik nauwelijks kan geloven, Ik kom dichterbij om het goed te kunnen bekijken. Zayn legt zijn handen op haar middel, en begint te dansen. 'Zayn, hou daar mee op!' roep ik, maar natuurlijk hoort hij het niet. Opeens doet Zayn iets wat ik nóóit van hem had verwacht. Hij drukt zijn lippen op die van het meisje. Ik voel een herinnering opborrelen. Dit weet ik nog wel, ik ben het absoluut nooit vergeten! Het was een jaar geleden, toen ik naar de disco ging. Toen ik binnenkwam, zag ik Zayn precies zo met het meisje zoenen. Ik hoor opeens een snikkend geluid achter me. Ik draai me snel om, en zie een meisje staan. Ik ben het. Tranen lopen over haar wangen, en ze rent het gebouw uit. Ik draai me weer om, heeft Zayn het gezien? Maar nee, Zayn is nog steeds heftig aan het zoenen met het meisje. Ik begin te snikken, dit is weer te veel. Ik zie hoe Zayn stopt met zoenen, en de hand van het meisje vastpakt. Samen lopen ze naar de uitgang van de disco, ik loop ze achterna. Ik móet gewoon weten wat er gebeurd. Zayn en het meisje lopen de trap van het gebouw op, helemaal naar de bovenste verdieping. Daar gaan ze samen een klein kamertje in, en ze sluiten de deur. Dat is maar goed ook, want ik wil niet weten wat daarbinnen nu gebeurd... Tranen lopen zo snel als mogelijk is over mijn wangen, en ik denk maar één ding: Ik kan dit allemaal niet meer aan... het is teveel voor me. Dag iedereen, dag Zayn...


Reacties:

1 2

Malikaa
Malikaa zei op 12 aug 2013 - 16:37:
OMFG, maar ze wist dit toch al, toch?!?!
Omg the TCA's they won everythinngg
Im soo proud *pinkt traantje weg * ^^

Xxx


Harrylover
Harrylover zei op 12 aug 2013 - 15:45:
Omg Zayn,Neeeeeee!!!!!!!!!!!!
Melding en snel verder!!!


XxAmyxX zei op 12 aug 2013 - 15:28:
Gauw verderrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! X


loveyouxx
loveyouxx zei op 12 aug 2013 - 14:52:
GVD!
jij.. JKBFRVLIUEY58734EWY6T4U3TRFUVBH45H8WER75RY4387GEFBVJ4U389EW57YU4EGFIU34EWUI4Y873Y5YGH3EIO8843YGRF7U5YGT4FBUI54Y38ERGB!!!!
oke.. perrie.. ga door want ik.. IUI3WE84RURHBNUITY..
laat maar.. snel verder!
xx


Tallietje
Tallietje zei op 12 aug 2013 - 12:58:
Ahhwww zielige perrie <3
Snel verder

Greetzz