Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » De return van Joost. » Hoofdstuk 9

De return van Joost.

12 aug 2013 - 18:18

1414

4

260



Hoofdstuk 9

Heeeey! Nieuw hoofdstukje! We zijn op vakantie maar proberen de hoofdtukken toch up te loaden! Reageer voor melding. Veel lees plezier! Xx

POV Niall
Snel rennen ik en Tess naar buiten 'Ik ga links jij rechts, oke?' zegt ze snel. 'Is goed fluff, sms me als je iemand gevonden heb!' En ik geef haar snel nog een kus. Dan ren ik naar rechts, ik zoek en zoek maar na een uur heb ik nog steeds niemand gevonden. Ik stop met zoeken en plof op een bankje en kijk op m'n mobiel om te kijken of de rest van de jongens misschien iemand al gevonden heeft, maar nee, ze zijn nog steeds zoek. Ten einde raad kijk ik teleurgesteld naar de grond. Ik weet het echt niet meer waar die twee kunnen zijn, dan kijk ik weer op en zie ik en jongen in z'n onderbroek de straat in lopen. Dat is Hazz ik weet het zeker en ik ren op hem af 'Hazz!' Ik zie Harry opkijken met rode ogen 'Niall, wat doe je hier?' Vraagt die half snikkend. 'We zijn al uren jullie aan het zoeken man, maar kom snel je moet een broek aan zo kan je niet over straat.' Bij het eerste de beste winkeltje die we tegen komen kopen we snel een broek voor hem. Dan gaan we ergens even zitten op een bankje. Het is even stil 'Hoe kon je dit doen man?' Vraag ik zacht. 'Dit doen, dit doen? Geloof je het serieus Niall wat die krant zegt en het nieuws?' Zegt Harry hard en licht geïrriteerd. 'Nou eigenlijk wel Hazz. Je was gister aangeschoten, je was lang weg en dan ga je opeens met een wild vreemd meisje zitten zoenen?!' 'Wat! Ik heb gisteravond met helemaal niemand gezoend!' 'Hoe komen ze dan aan die foto Hazz! Verklaar dat dan is!' Schreeuwen we tegen elkaar, dan is het een stil. 'Niall, je kent me langer dan vandaag en je moet me geloven, Roxy is m'n droom meisje ik zal haar nooit pijn doen. Nooit hoor je me en ik snap echt niet hoe ze aan zo'n foto komen want dat is echt niet gebeurt dat is gewoon gefotoshopt. Maar geloof me Niall echt ik zou Rox nooit in de steek kunnen laten..' Zegt Harry, valt dan weer in elkaar en ik hoor hem snikken. Ik ben even stil, ik sla een arm om hem heen en geef hem een mannen knuffel. Ik kon het al niet geloven dat Harry zoiets ooit zal doen, maar nu ik heb hem zo ziet snikken geloof ik het al helemaal niet dat Harry dat heeft gedaan. 'Ik geloof je Hazz en we gaan er alles aan doen om Roxy jou vertrouwen weer te winnen, oke Hazz?' zeg ik. 'Dankje Niall, dankje!' En ik zie al wat meer opluchting in z'n gezicht. Ik geef hem nog een mannen knuffel 'Kom we moeten Rox nu snel vinden' zeg ik en we lopen snel weer weg.

P.O.V Tess
Ik ren al een tijdje door de gangen, bij het zwembad en bij het strand. Maar geen Roxy te bekennen. Oke Tess denk. Ik ga even op de trap zitten.. Ik ken Roxy al heel lang, waar zal ze zitten? Dan herinner ik me iets, Roxy houd van honden, een paar jaar geleden was Roxy boos weggerend op haar verjaardag, en toen was ze naar het honden park gerent! Tuurlijk! Ik zet een sprintje want ik weet toevallig dat er in het park verderop veel honden zijn! Eenmaal in het park ren ik als een dolle rond. En dan zie ik haar ineens zitten.. Alleen. 'ROX!' Schreeuw ik. Ze kijkt om. Ze heeft hele rode ogen van het huilen! Arm kind! Ik ren naar haar toe en geef haar een lange knuffel. 'Oh Roxy! Gelukkig ik heb je gevonden!' Ze huilt op me schouder uit en als ze weer een beetje bij gekomen is begin ik met praten.. 'Uhm Rox, ik weet dat je het hier niet over wilt hebben maar..' Roxy onderbreekt me. 'Harry is een teringleijer.' Ik schrik dat ze dat zomaar zegt. 'Hoe kon hij dit nou doen.. Jullie zijn het leukste stel dat ik ken, jullie zijn als vanille en chocolade ijs! De perfecte combinatie!' Zeg ik met tranen in mijn ogen. 'Toch was het blijkbaar niet meant to be.. Pas maar op met Niall straks ziet hij een knapper meisje en doet hij hetzelfde bij jou!' Zegt ze bot. 'Dat zou Niall nooit doen!' Schreeuw ik nu. Ik schrik van mezelf. 'En ik weet dat Niall gelijk heeft, Harry zou zoiets ook nooit doen..' 'Hij heeft het toch gedaan! Ik ben zo stom dat ik ooit dacht dat hij me leuk vond!' Roept Roxy en ze huilt door. Dan is het stil 'Sorry' zegt Roxy zacht. 'Voor wat?' 'Over dat ik zei dat Niall het dadelijk ook doet, maar jullie passen perfect bij elkaar en ik en Hazz, tja. Het is ook zo, er zijn veel leukere meisjes op de wereld voor Hazz, ik ben maar een saaie trut' 'Heey doe eens even normaal jij. Je bent geen trut maar een super leuke, geweldige meid en Hazz moet juist trots op jou zijn! Jullie passen gewoon echt perfect bij elkaar geloof me Rox.. En het geeft niet wat je zei, je bent boos en dat snap ik heel goed' dan is het weer even stil. 'Dankje Tess, je bent m'n beste vriendin, ik zou niet weten wat ik zonder jou zou moeten' ik krijg er een beetje tranen in me ogen van en ik geef haar een dikke knuffel 'en jij bent ook mijn beste vriendin Rox' we glimlachen naar elkaar. 'Kom, ik heb honger en het is inmiddels al 3 uur en we hebben nog niet ontbeten, dus weet je wat we gaan doen? Naar de Mac Donalds' al wat meer lachend staan we op en tijd voor een ontbijtje.

P.O.V Harry
Langzaam lopen ik en Niall weer richting ons appartement. Gelukkig is het rustig op de straten en zijn er niet zoveel fans die om handtekeningen en foto’s vragen. Ik ben blij dat er tenminste één iemand mij gelooft, want echt ik zou Roxy nooit in de steek laten. Ik zucht en ik voel een arm op me schouder ‘Hey het komt goed Hazz geloof me.’ Ik geef een klein glimlachje en we lopen verder naar het appartement. Bij het appartement aangekomen doet Niall de deur open en ik zie iedereen in de woonkamer zitten, behalve Roxy en Tess natuurlijk wat ik al had kunnen weten. ‘Hey gooz waar was je? We hebben overal naar je gezocht!’ zegt Louis. ‘We waren bang dat er wat ernstigs met je was gebeurt! Maar ik ben blij dat je er weer bent.’ Zegt Zayn. En ik krijg knuffels van alle kanten. Dan is eht even stil ‘Maar uhm Hazz we snappen er niets van, hoe kon dit gebeuren?’ zegt Liam. Ik ben stil en heb sinds de binnenkomst nog geen woord gezegd. ‘Vraag maar aan Niall, ik ben op m’n kamer’ en ik loop naar me kamer toe en doe de deur dicht en plof op bed. Ik hoor even niets en daarna hoor ik een tijdje geroezemoes van Niall die het waarschijnlijk over mij heeft. Een kwartiertje later zie ik de deur van m’n kamer open gaan, eerst zie ik een hoofd van Louis en dan daarboven een hoofd van Liam. Dan komen de rest van de jongens m’n kamer binnen behalve Amy en ze komen bij me op bed zitten. ‘Hey Hazz, uhm we hebben het verhaal gehoord Niall en wij ik, Louis en Zayn geloven je ook.’ Zegt Liam. ‘We kennen je gewoon al langer dan vandaag en we weten hoe je bent en dat je zoiets nooit bij een vriendin van je zal doen en je zal het al helemaal niet doen als je met diegene al bijna een jaar hebt.’ Zegt Zayn. ‘Er is gewoon ergens hier iemand op de wereld die een enorme hekel aan je heeft en die een foto heel goed bewerken en even dacht leuk te zijn om die naar al kranten toe te sturen.’ Zegt Niall. ‘We zullen die rotzak vinden Hazz en wij helpen je mee. Plus we gaan er alles aan doen met z’n vijven om Roxy jou vertrouwen weer terug te winnen!’ zegt Louis. Ik glimlach al wat meer. ‘Thanks boys, ik weet niet wat ik zonder jullie zou moeten’ ‘Aww Hazz toch, ik zeg dat het tijd is voor een mannenknuffel!’ zegt Liam en ze ploffen allemaal neer op mij. Eindelijk lach ik weer is een keer deze dag operatie Roxy gaat nu echt van start!


Reacties:


Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 12 aug 2013 - 22:44:
meldinggg


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 12 aug 2013 - 19:24:
Melding!!


menepen
menepen zei op 12 aug 2013 - 18:39:
maar schrijf snel door


menepen
menepen zei op 12 aug 2013 - 18:39:
melding!?