Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » He loves me?|| Harry Styles [AFGEROND] » Hoofdstuk 14

He loves me?|| Harry Styles [AFGEROND]

12 aug 2013 - 19:18

1357

11

834



Hoofdstuk 14

guess who's back? MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE mwhahahahha :D ||EN OMG GUYS WE WON ALL THE AWARDSSS! WE'RE THE BEST AND I LOVE EVERY SINGLE ONE OF MY SEXY BUTTONS *winkwink*

Harry Styles POV
Overenthousiast komt Niall mijn slaapkamer binnenstormen. ‘Harry, get up with that lazy ass!’ Ik schiet overeind waardoor de deken van me afglijd. Een koude windvlaag strijkt over mijn ontblote borst en ik ril. ‘Niall, what the fuck are you doing!’ Hij lacht . ‘We gaan naar Sharon.’ Mijn mond valt open en een fijn gevoel verspreid zich door mijn lichaam. ‘Wat, hoe, waarom?’ Niall lacht weer. ‘Haar ouders zijn er de rest van de week niet en ze vroeg of we bij haar kwamen.’ Meteen spring ik uit bed en Niall slaat zijn handen voor zijn ogen. ‘Heb je boxers aan?’ Ik lach. ‘Ja, Niall. Dat heb ik.’ Opgelucht laat hij zijn handen zakken. ‘Maar goed, maak je dus klaar. Rond twaalven verwacht ze ons.’ Ik knik en Niall verlaat mijn appartement. Luid zingend en ongelofelijk blij spring ik onder de douche. Ik hou van dit gevoel, ik hou van haar, ik hou momenteel van alles om me heen. Nog steeds luid zingend denk ik terug aan vannacht. Mijn droom ging over haar. We waren op een date. Een gelukzalige glimlach verspreid zich over mijn gezicht en verdwijnt niet. Ik spring onder de douche vandaan en kleed me snel aan. Dan pak ik een weekendtas uit de kast en begin mijn spullen erin te gooien. Kleding, boxers, douchespullen, haarspullen (wat, dacht je dat mijn krullen ervan zelf zo uit zagen?) en zo voorts. Na zo’n tien minuten ben ik klaar en loop ik richting mijn keuken om te ontbijten. Mijn dag kan nu al niet meer stuk.

Met zijn vijven stappen we de lift in. Niall drukt op het bovenste knopje en we schieten omhoog. ‘Niall, hoe ziet haar huis eruit?’ Hij lacht. ‘Groot.’ Ik knik. Zodra we boven zijn aangekomen wachten we geduldig totdat de deuren opengaan. Dat gaan ze niet. ‘Niall, waarom gaan de deuren niet open?’ vraagt Liam. ‘Ik denk dat ze vergrendeld zijn,’ zegt hij en pakt zijn mobiel. ‘Sharon! Heey, ehm. Kan je de liftdeuren ontgrendelen? We zijn namelijk al op je verdieping, maar de deuren willen niet open.’ Ik zucht en observeer de lift. Niall hangt op. ‘Ze komt al.’ We wachten geduldig en dan klinkt de stem van Sharon. ‘Oh, nou ben ik de sleutel toch vergeten.’ ‘Sharon!’ roept Niall uit. Ik glimlach en Sharon lacht. ‘En nu moet ik helemaal terug naar mijn kamer.’ ‘Sharon!’ roept Niall weer uit. De liftdeuren schuiven open en Sharon staat glimlachend voor onze neus. ‘Zeikerd.’ ‘Haha,’ zegt Niall sarcastisch en geeft haar daarna een knuffel. ‘Leuk dat je ons vroeg.’ Ze haalt haar schouders op. ‘Ach ja, wat moet je anders helemaal alleen doen in dit appartement?’ Nu haalt Niall zijn schouders op en loopt vervolgens langs haar heen. Zayn, Liam en Louis stappen uit en geven haar een knuffel.
Als laatste stap ik uit en we staan tegenover elkaar. Ik bekijk haar snel. Ze ziet er super uit. Vlinders vliegen weer rond in mijn maag en ik weersta de drang om een krul achter haar oren te stoppen.
Uiteindelijk open ik mijn mond. ‘Hey.’ Ze giechelt. Haar giechel klinkt schattig. ‘Hey.’ Ik geef haar een knuffel en ze slaat haar armen om mijn middel. ‘Je ruikt lekker.’ Ik lach en we laten elkaar los. Samen lopen we naar de woonkamer. ‘Ik zal jullie eerst jullie kamers laten zien.’ We knikken en de anderen staan op. Ze leid ons rond en wijst ons onze kamers. Mijn kamer is groot, erg groot en heeft een eigen badkamer. Ik vind het helemaal niet erg. Mijn weekendtas beland op het bed en ik pak hem snel uit. Zodra ik klaar ben loop ik terug naar de woonkamer. Het huis is echt groot dus het valt me nog mee dat ik niet verdwaal. In de woonkamer aangekomen zie ik alleen Sharon zitten. ‘Hey,’ zeg ik weer. Ze giechelt. ‘Is dat de enige openingszin die je weet?’ Lachend schud ik mijn hoofd. ‘Tuurlijk niet.’ Ze glimlacht en klopt op het plekje naast haar. ‘Kom zitten.’ Ik gehoorzaam en ga naast haar zitten. ‘Je ziet er prachtig uit.’ Ze bloost en kijkt de andere kant op. Voorzichtig leg ik mijn hand op haar wang en draai haar hoofd terug. Ik kijk haar diep in de ogen. Een tijdje zitten we daar, naar elkaar starend. Aarzelend buigt ze zich naar voren. ‘Heeyy!’ roept een overenthousiaste Louis. Met een ruk schieten we bij elkaar vandaan. ‘Wat gaan we doen?’ vraagt hij terwijl hij aan Sharons voeten gaat zitten. Ze lacht en kijkt hem aan. ‘We kunnen gaan zwemmen. We hebben een zwembad namelijk.’ Zijn mond valt open. ‘Niet waar.’ Ze knikt. ‘Wel waar.’ Ik lach. ‘Dat verbaasd me eigenlijk niks. Je huis is echt groot.’ Ze lacht en knikt. ‘Kleed jullie om, dan zal ik jullie het zwembad wijzen.’ Louis en ik knikken en staan op. Vervolgens lopen we naar onze kamers, onderweg de andere informerend. Zij halen hun schouders op en draaien zich om om ook terug te keren naar hun kamers.

Sharon Wodner POV
Ik lach als ik zie hoe enthousiast Louis naar zijn kamer sjeest. Harry volgt iets langzamer. Het voelt goed om met de jongens om te gaan en ik durf ze mijn vrienden te noemen. Nu al. Iets wat voor mij een hele stap is. Ze zijn ook gewoon zo vrolijk en aardig en zo. Ze laten mij op mijn gemak voelen. Snel loop ik naar mijn kamer en ga opzoek naar mijn bikini. ‘Waar is dat ding?’ mompel ik. Ik spit door mijn lades en uiteindelijk verschijnt hij. ‘Aha, daar dus,’ mompel ik weer. Snel kleed ik me om en bekijk mezelf in de spiegel. Gelukkig past hij nog, anders had ik niet mee kunnen zwemmen. Al krijg ik van het wel meezwemmen ook wel spijt, denk ik. Snel graai ik mijn simpele zwarte badhanddoek mee en trek een sarong over mijn bikini aan. Mijn krullen verdwijnen in een knot. Vervolgens loop ik naar de woonkamer en ga in kleermakerszit op de bank zitten, wachtend op de jongens. Als eerste verschijnt de hyperactieve Louis, gevolgd door de altijd stille Zayn. Ik glimlach naar hem en hij glimlacht terug. Vervolgens komen ook Niall, Liam en Harry binnen. Even glijden mijn ogen over hun lichamen. Ze zien er goed uit. Heel goed. ‘Klaar?’ Ze knikken en ik sta op. Ik zie hun ogen over mijn lichaam glijden en zucht overdreven. ‘Klaar met mij bekijken?’ Snel kijken ze weg en ik giechel. ‘Volg mij.’ Niall en Harry komen naast me lopen. ‘Waarom heb je me nooit verteld dat je een zwembad hebt?’ vraagt Niall. Ik lach. ‘Je hebt er nooit naar gevraagd.’ Hij rolt met zijn ogen en glimlacht. Ik leid ze naar een wenteltrap en loop voor ze uit. Zodra we boven zijn open ik de deur en glimlach. ‘Ga jullie gang.’ Ze lopen langs me heen en blijven dan verbijsterd staan. ‘No fucking way.’ Ik lach als ik zie hoe verbaasd ze zijn over het zwembad. Ik knipoog. ‘Ik had jullie toch verteld dat we rijk zijn?’ Met open mond staren ze me aan. ‘Dit. Is. Fantastisch!’ roept Niall uit. Hij gooit zijn handdoek snel op een ligstoel en maakt een bommetje. Ik lach en ook de andere lachen.
‘Kom dan!’ roept hij enthousiast. De andere jongens lopen naar de ligbedden en gooien hun handdoeken neer, dan maken ze tegelijk een bommetje in het zwembad. Behalve Zayn. ‘Moet jij niet zwemmen?’ vraag ik nieuwsgierig. Hij bloost en gaat op een ligbed zitten. ‘Ik kan niet zwemmen.’ Ik slik mijn verbaasdheid weg en glimlach. ‘Ik wil het je wel leren.’ Verbaasd kijkt hij me aan. ‘Echt?!’ Ik knik en hij geeft me een knuffel. Glimlachend knuffel ik hem terug. ‘Vanaf morgen, oke?’ Hij knikt en ik glimlach. ‘Geloof me, het is geweldig.’ Hij glimlacht terug en kijkt me dan waarschuwend aan. Snel draai ik me om, om vervolgens oog in oog met de grijnzende jongens te staan. ‘Wat zijn jullie van plan?’ vraag ik op mijn hoede.




You know the drill guys,
Alleen diegene die op dit hoofdstuk reageren
krijgen een melding voor het volgende hoofdstuk



Mijn vakantie was btw awesome.
Schroom niet om vragen te stellen.
Ik weet hoe nieuwsgierig jullie kunnen zijn.


xoxo <3


Reacties:

1 2 3

Chayenne
Chayenne zei op 1 dec 2013 - 18:06:
En e ris nu een kans van 99 procent dat ze het water word ingeduwd.
*leest volgend hoofdstuk*


ilovehazza
ilovehazza zei op 16 aug 2013 - 16:16:
Eerste zin i love that moment


1D4EVER
1D4EVER zei op 14 aug 2013 - 19:47:
meldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiing


menepen
menepen zei op 13 aug 2013 - 11:42:
melding


mandyX1D
mandyX1D zei op 13 aug 2013 - 10:01:
awesomeee!!!! snel verder