Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » A ticket to future. » *1* Uitpakken

A ticket to future.

13 aug 2013 - 2:40

433

3

142



*1* Uitpakken

Layla, Abby, Ellie, Paige , Phoebe en Caitlyn zijn gan samenwonen in Brussel, ze zijn juist aan het verhuizen. Wil je meer lees dan <3 verder xx

5 meiden stapten uit de rode Dacia en 1 af een motor. Ze stonden voor hun huis dat ze met zen zessen zouden gaan delen de komende jaren. Ze gaven allemaal een kreet van vreugde toen ze uitstapte & afstapte.

Abby en Paige renden meteen naar de voordeur. Terwijl Paige naar binnen keek langs het raampje, grabbelde Abby de sleutel uit haar handtas.
Layla stond stil en bekeek hoe Paige op en neer zat te springen, ze schudde haar hoofd. Caitlyn kwam naast haar staan en trok haar mee naar de achterkant van de auto. Ellie en Phoebe opende de kofferbak en haalde al de koffers eruit alle koffers waren zwaar geladen, ze zaten bom vol. Ze pakte beide hun eigen koffers en achtervolgde hun vriendinnen Abby en Paige. Phoebe struikelde over de stoep en fluisterde tegen zichzelf '' Stom steentje". Layla en Caitlyn lachte naar haar, ze wisten dat het niet door het steentje kwam maar door haar hoge hakken (waar ze nog moest in leren lopen).
Ellie vroeg aan Phoebe '' Waarom heb je die freaking hoge Pumps aan ?''
- '' Ik heb besloten vrouwelijker te worden, we zijn van school. Dat betekent dus weg met de Nike's, Addidas, Uggs en Vans '' Pruil lipte Phoebe.
Layla deed de kofferbak dicht. Ze nam haar koffers en reed ermee naar binnen. Achter haar volgde Caitlyn die wat zat te kloten op haar iPhone.

Alle monden vielen open behalve Abbys. Zij had een crew geregeld om alle meubels op hun plaats te zetten en alles te behangen en schilderen. Met een vrolijk gezicht riep ze '' Kom op meiden, we gaan uitpakken ! Want hierna moeten we naar de supermarkt want ik heb geen eten gereld. Hup hup'' Iedereen stormde naar boven behalve Abby die nog wist dat haar koffer buiten stond en die van Paige ook. Ze nam de overige koffers naar binnen en riep Paige om haar koffers te komen halen.

Abby en Layla lagen samen in 1 kamer, dat vonden ze dan wel een minpunt aan het huis dat er geen 1 kamer meer was. Voor de rest vonden ze het huis perfect. 6 vriendinnen in 1 huis. Ze konden het nog altijd niet geloven.
Iedereen was aan het uitpakken, na een hoogstens 3 kwartier zaten ze bijna allemaal in de auto. De auto had maar 5 stoelen d us moest Phoebe met haar motor.

Paige zat vooraan naast Layla die reed en zetten de radio op en welke song was het ? Wat denk je ?! The best song ever!! Van 1D, ze zaten allemaal mee te zingen alsof ze pro zangeressen, waren. Na 10 minuten rijden waren ze aangekomen aan de supermarkt-parking.


Reacties:


OmgLarry
OmgLarry zei op 13 aug 2013 - 23:53:
omg melding
xx


XxAmyxX zei op 13 aug 2013 - 16:09:
Melding!


laurastyles
laurastyles zei op 13 aug 2013 - 9:55:
Supercool melding?