Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Take Everything, Give Nothing back. » 2.

Take Everything, Give Nothing back.

26 april 2009 - 11:50

620

0

194



2.

Op mijn armen leun ik wat over de witte reling terwijl geerart naast mij staat. Mijn ogen volgen de voskleurige hengst die stapvoets richting de startboxen stapt. ´volgende keer er wat meer tempo in hoor mira´ ik kijk even naast me. Geerart kijkt me enkele seconden aan waarna hij weer zijn ogen richting de hengst zet. Ik knik. ´zal het proberen.´ mompel ik waarna ik mijn ogen ook naar de hengst richt.

Hot Weels steigerd hoog op het moment dat ze hem het hek in willen leiden. Uiteindelijk loopt het toch de startbox in. ´altijd dat hek´ hoor ik zuchtend naast me. De bel is hoorbaar en de hekken schieten open. Hot Weels schiet er als een speer uit. Van het midden gaat het dier naar de railing. Met een hoge snelheid gaat hij ons voorbij de eerste bocht in. ´houd hem laag drew, in de 3e bocht wil ik dat je de sprint in zet dan time ik je.´ geerart rateld aan 1 stuk door in de walkitalki die verbonden is met een oortje die Drew draagt.

De laaste 2 bochten gaat hij in waarna Hot Weels zijn passen nog groter maakt en zo de finish lijn over gaat. Drew gaat hoog in het zadel staan waarna hij Hot Weels rustig laat afremmen en in een draf onze richting weer opkomt. ´En?´ Vraagt hij direct als hij bij ons is terwijl hij de hengst met moeite stil kan houden. ´5 seconden sneller als de vorige keer´ meld geerard waarna hij de het bezwete paard bekijkt. ´mira, afspoelen en droogstappen´ Ik knik en pak de teugels van de hengst terwijl Drew afstapt.

Met de hete hengst aan mijn zijde stap ik het stallencomplex weer in. Bij zijn stal blijf ik staan en pak zijn halster. Ik haal zijn hoofdstel af en doe zijn halster om waarna ik er een touw aan vastklip. Met een vluge handeling haal ik ook het zadel, bandages en martinggaal af waarna ik veder loop met de hengst. Op de spuitplaats spuit ik hem helemaal nat met het koude water waar het dier erg van staat te genieten. Als hij schoon en afgespoeld ik gooi ik zijn zweetdeken op die op 1 van de rekken hing op de wasplaats. Ik loop naar de binnnenplaats achter het stallencomplex waar meerdere paarden aan het droogstappen zijn. Zoals gewoonlijk sluit ik aan en begin ik kalm rondjes te stappen tot Hot Weels helemaal droog en weer op adem was.

Met een zucht ga ik ´s avonds aan de etenstafel zitten. Mijn haar zat door de war en echt schoon was ik ook niet meer. Mijn kleren waren zo ongeveer helemaal nat door een hengst die het leuk vond met zijn natte lichaam tegen me aan te gaan staan. ´Dag overleeft?´ hoor ik fluisteren in mijn oor terwijl twee armen zich rond mij slaan. ´zo ongeveer ja´ zeg ik met een kleine glimlach waarna ik Drew aankijk die naast me gaat zitten.

´Ey zusie!´ een grote hand gaat woest door mijn haar waardoor het nu daadwerkelijk alle kanten uitstond. Ik trek een verveeld gezicht richting Matthew die tegenover mij gaat zitten. ´dag, matthew´ zeg ik zo serieus mogelijk waarna ik scheef glimlach. ´Geen geruzie vandaag aan tafel oke?´
Natuurlijk me vader. Hij kijkt ons even waarschuwend aan waarna hij aan het hoofd van de tafel gaat zitten. ´geld ook voor jou drew´ ik kijk naar de vader van drew die ook aan tafel gaat zitten. Al snel volgen onze 2 moeders ook die het eten op tafel zetten. ´eetsmakelijk´ zeggen ze bijna in koort waarna we allemaal beginnen met eten. Voor sommige mensen was het misschien raar, dat er 2 famillies bijmekaar woonde. Maar voor ons niet want we waren zelf 1 grote familie..


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.