Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Zoveel-shot » 170 - deel 2

Zoveel-shot

15 aug 2013 - 23:06

672

4

190



170 - deel 2

Ik had gisternacht wat ideeen.... Lang leve niet kunnen slapen doordat je een (amateur) schrijfster bent yeuy. Ik wilde vanochtend vroeg gaan hardlopen ,aar dat is niet echt zo gelopen.... Haha. Laten jullie me weten wat jullie ervan vinden? En hoe Louis doet.... Wat denken jullie daarover? Liefs x Ashley

'Harry, ik ben thuis en ik heb verschrikkelijk ruzie met Eleaor gehad! Het was verschrikkelijk! Over jou en Alisha, en Zayn en over mij en Niall en het was zo errrrr! En ze ging haar verdedigen en het was zo- ugh! Ze verdedigde háár! Dat stomme stuk- na alles wat ze gedaan heeft verdedigd ze nog steeds háá-' Louis kwam met een enorm kabaal binnen vallen en na de geluiden van schoenen uittrappen, tassen dumpen en jas neerflikkeren, kwam hij de kamer binnengestormd. Zijn tirade verstomde zodra hij mij op de bank zag zitten.
'Goede avond, Louis.' Ik kon het niet tegenhouden; de kalme aanval moest er zijn om mezelf te beschermen tegen die pijn die zijn woorden me aandeden.
Louis' ogen schoten van mij, naar Harry, weer terug naar mij, weer naar Harry. Zijn vinger hing in de lucht, zijn mond ging open om wat te zeggen, klapte weer dicht, waarna hij zijn blik op mij vestigde.
'Harry, wat doet zij hier?' Zijn stem was scherp als een mes terwijl zijn boze frons en vuurspuwende blik me leek te doden vanaf de vijf meter die hij bij me vandaan stond.
Ik kon het niet tegenhouden te huiveren.
'Dit is niet het moment, Louis.' Verzuchtte Harry. Hij liet zijn hand kort op mijn schouder rusten voordat hij mijn glas overpakte en ook op de salontafel plaatste.
'Wil je wat drinken?' Bood hij aan, waarna de twee mannen de keuken in verdwenen.
De klap van Louis' binnenkomst leek nog na te dreunen in mijn hoofd. Alles wat hij had gezegd bleef door mijn gedachten cirkelen. Zijn blik vol woede bleef voor mijn ogen hangen.
Het was alsof ik een emmer koud water over me heen had gekregen en naar de realiteit was gebracht. Het ijskoude water leek in mijn kleren te gaan zitten waarna het zich in mijn botten nestelde en door mijn aderen leek te vloeien. Ik zat stijf op de bank, mijn ogen groot.
'Nee, Harry, trap er nou niet in! Ze speelt met je, met je hart! Ze blijft je breken en jij blijft terug komen! Ze is een feeks, een echte feeks die niets anders doet dan huilen en hartenbreken!' Louis leek me in het diepe te gooien. In het ijskoude donkere diepe wat mijn spieren deed verkrampen en mijn zintuigen vertroebelde.
'Nee, Louis, houd je kutkop even! Dat je ruzie hebt met Eleanor is erg maar kun je niet op mij of Alisha afreageren! Als ik haar binnenlaat wanneer ze zich komt verontschuldigen, dan is dat mijn keuze, niet de jouwe! En noem een vriendin van mij nog één keer feeks, en ik zal een feeks in je kont rammen! Ze was godverdomme ook jouw vriendin! Maar Louis laat alles vallen zodra ik of een vriend pijn heb! Das lief maar dat kan niet in het werkelijke leven, Louis! Je doet mensen pijn! En -'
'Zij doet ook mensen pijn! Ze doet Zayn pijn wanneer ze naar jou gaat, jou doet ze pijn wanneer ze ook maar naar Zayn kijkt of aan hem denkt! Doordat jullie ruzie hebben, zitten Niall, Liam en ik ook in de shit en zo doet ze ons allen fucking pijn!'
De luide stemmen van Harry en Louis kwamen in overtreffende trap op me af. Ze leken me mentaal in elkaar te slaan door de waarheid te zeggen en de pijn werd zo hevig dat misselijkheid zich in mijn maag nestelde en ik mijn lippen op elkaar moest persen om niet over te geven. Met een hand op mn buik en mijn jas in mijn andere hand probeerde ik zonder veel geluid te maken het appartement uit te komen.
Toen ik eindelijk op de gang stond, klapte de deur met een knal achter me dicht. Shit. Met snelle passen maakte ik mijn weg naar het trappenhuis, de duizeligheid negerend, de misselijkheid negerend, de zwarte vlekken negerend.
'Alisha!' Galmde het door mijn hoofd,voordat alles overstemd werd met een hard gesuis.
Weer een klap.
Alisha! Alisha! Alisha!
Mijn hand greep de trapleuning in een reflex vast, voordat ik vooroverklapte en mijn maag inhoud over de grond kotste.


Reacties:


lovelouis
lovelouis zei op 13 aug 2013 - 15:56:
Melding!!!!


lovelouis
lovelouis zei op 13 aug 2013 - 15:56:
Melding!!!!


ZoeyRedbird
ZoeyRedbird zei op 13 aug 2013 - 15:23:
Nanananananana AWESOME
Oké, niet voor Alisha, voor haar ishet best zielig
Maar daar zijn fanfics voor toch? Xd
En zeker snel, en heel mooi geschreven!


Tallietje
Tallietje zei op 13 aug 2013 - 13:45:
ahhwwwww ;'(
mooi geschreven <3 snel verder please?

ik heb dit verhaal echt gemist

greetzz