Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Fallen Tetralogie » ~ Unbreakable ~ 12+ [LoveStory]♥ » OO1

~ Unbreakable ~ 12+ [LoveStory]♥

13 aug 2013 - 18:24

277

1

285



OO1

OO1

Ik rende lachend door een prachtige tuin. Gelach vulde m’n oren. Ik hield m’n jurk stevig vast zodat ik niet per ongeluk op de zoom van mijn jurk trap. Ik verstop me achter een witte standbeeld en wacht af op iets. Tussen mijn snelle ademhaling door hoorde ik klapwieken van vleugels. Een lange zwarte veer viel voor me op de grond. Lachend draaide ik me om. Ik verstijfde van angst en kon alleen van schrik staren. Schaduwen. Duizenden Schaduwen die op me afkomen. Ik draaide me meteen weer om en rende voor m’n leven. De hele omgeving veranderde en het was hier plots veel kouder, maar toch bleef ik door rennen. M’n stappen vertraagden vanzelf, m’n voeten leken wel vast gelijmd aan de grond. Ik voelde hoe ik werd opgeslokt door de schaduwen.

“Nee!” riep ik en zat meteen overeind in m’n bed. Ik voelde koud zweet naar beneden druipen van m’n hoofd. Ik keek om me heen en zag dat ik gewoon weer in m’n bed lag en dat alles maar een nare nachtmerrie was. Ik wreef wat haar uit m’n gezicht en viel met een lichte plof weer terug in m’n kussen. Ik kreeg het plots koud en hoorde m’n raam piepen en kraken.
Ik fronste en stond voorzichtig op. Toen ik eenmaal voor m’n raam stond zag ik dat er niks mis mee was. Ik duwde m’n raampje weer dicht en vergrendelde het dit keer.
“Ik dacht echt dat ik ‘m dicht had gedaan.” Murmelde ik terwijl ik op m’n bed ging zitten. Het was bijna 6 uur dus kon ik net zo goed opstaan. Ik pakte m’n spullen bij elkaar en deed m’n ochtendroutine.


Reacties:


Dani000
Dani000 zei op 20 okt 2014 - 2:06:
Ook weer zo kort.. Dat vind ik echt best jammer want je schrijft goed en ik ben heel nieuwsgierig naar wat er nog meer zou gebeuren