Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Forever Gone... || ft. Anne » Hoofdstuk 11

Forever Gone... || ft. Anne

14 aug 2013 - 23:09

724

6

342



Hoofdstuk 11

Anne is terug van vakantie, en dat betekend natuurlijk dat er weer nieuwe chappies komen van Forever Gone! :) ENJOY! -Geschreven door Anne-

,,Zayn!" roep ik nog een keer. Ik versnel me naar hem toe. ,,Wat is er gebeurd?" Ik leid hem naar de woonkamer. ,,Je wonden moeten schoongemaakt worden." Nog nooit ben ik zo snel met de EHBO doos als nu. Net nu alles even goed lijkt te gaan, gebeurd dit. En ik heb zo'n gevoel dat het weer door mij komt. ,,Zayn, wat is er gebeurd?" vraag ik nogmaals. Zayn kijkt me aan.
,,Ik kwam die jongen tegen uit de discotheek, die jou geslagen had. Ik had hem even duidelijk gemaakt dat hij uit je buurt moest blijven."
,,Wat heb je gedaan?"
,,We hebben gevochten."
,,Zayn, je moet ook om jezelf denken. Ik wil niet dat jij in het ziekenhuis belandt en die avond in de discotheek was mijn schuld, niet die van hem. Ik was dronken, heb met hem geflirt en met hem gezoend."
,,Hij sloeg je bijna dood, natuurlijk grijp ik dan in." Ik heb geen zin in ruzie, net nu we iets hebben. Nou, we hebben alleen gezoend, dat is nog geen verkering natuurlijk. Ik heb met veel jongens gezoend in de discotheek, maar dat betekend niet dat ik een relatie met ze heb. En trouwens Zayn heeft nog niet eens gezegd dat hij van me houdt. ,,Laat maar Emma, ik wil absoluut geen ruzie met jou." Ik begin te blozen en druk een zoen op de mond van Zayn, wat al snel overgaat op tongzoenen omdat hij na drie minuten mijn tong gevonden heeft. Ja, dit is goed! Voor het eerst in mijn leven ben ik echt verliefd. En op wie?! Zayn Malik van One Direction, de beroemdste band van nu. Maar ja, is hij ook verliefd op mij of doet hij maar alsof zodat ik mezelf niet meer ga snijden? Ik hoop zo dat hij me snel verkering vraagt of zegt dat hij verliefd op me is en van me houdt!
,,Ik wil ook geen ruzie met jou." Weet ik uit te brengen na de lange tongzoen. Ik ben zo van slag van de vorderingen. Zayn heeft me gezoend en nu al voor de derde keer!

Diezelfde avond wordt er aangebeld.
,,Wie is dat?" Harry loopt naar de deur en opent hem. Ik lig tegen de borst van Zayn aan en hij heeft zijn arm om me heen geslagen. ,,Uhm...Emma, er is iemand voor je." Zayn springt gelijk in de verdedigende houding, omdat hij denkt dat het die jongen is. Ik ga naast hem staan en leg mijn hand op zijn borst. Ik zie Lucas. Ik ben bang dat hij me weghaalt bij Zayn.
,,Luc, ik ga niet weg bij Zayn. Hij heeft vandaag voor me gevochten, hij is hartstikke lief voor me."
,,Ik weet dat hij voor je gevochten heb." Ik kijk hem verbaasd aan.
,,Hoe dan?"
,,Ik heb ze gezien." Dan voel ik de woede opkomen. Hij heeft ze zien vechten, maar hij deed niks?!
,,Waar zat je met je hoofd?!" roep ik. ,,Zayn wordt bijna doodgeslagen door die jongen en jij staat er maar een beetje naar te kijken?!" Zayn pakt mijn hand, ik denk om me rustig te laten worden. Ik snap hem wel, hij wilt niet dat ik ruzie maak met mijn broer. Ik ben woedend op mijn broer, hoe kon hij?! ,,Jij liet hem gewoon achter! Waarom hielp je hem niet?"
,,Als ik ging helpen, werd ik ook geslagen. Wil je dat?"
,,Natuurlijk wil ik dat niet, maar je had wel iets kunnen doen! Nu ben je gewoon een lafaard! Wat doe je hier eigenlijk?!"
,,Ik wilde Zayn bedanken dat hij voor je op kwam."
,,Ik zou hier blij mee zijn als je voor hem opgekomen was! Nu mag je opdonderen!" Ik schrik er zelf een beetje van. Dat ik zo tekeer ga tegen mijn bloedeigen broer en voor Zayn opkom. Ik ben verliefd op Zayn, maar of het wederzijds is weet ik niet. ,,Ga weg!" Hij knikt en loopt met Harry mee naar de voordeur.
,,Ik voel me schuldig." Zegt Zayn als Lucas weg is. Ik kijk hem verbaasd aan.
,,Schuldig? Waarom?"
,,Nu heb je ruzie met je broer door mij."
,,Helemaal niet door jou. Hij nam het niet voor je op."
,,Jij geeft wel erg veel om mij hé?" Ik knik. Hij komt dichterbij en geeft me een zoen op mijn mond. Betekend dit nou dat hij mij ook leuk vind? Dat hij verliefd op me is?


Reacties:

1 2

1D4EVER
1D4EVER zei op 15 aug 2013 - 13:23:
meldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiing!!!! <3 <3


loveyouxx
loveyouxx zei op 15 aug 2013 - 8:57:
sjeezz... meis twijfel niet.. waarom denk je anders dat zayn je zovaak zoent!?
snel verder
xxx


MichelleSky zei op 15 aug 2013 - 3:52:
Ahhhh snel verder!!!

XOXO


Tallietje
Tallietje zei op 15 aug 2013 - 1:15:
Whoa spannend <3
Snel verder

Greetzz


menepen
menepen zei op 15 aug 2013 - 0:28:
melding!