Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » A ticket to future. » *2* Smsje

A ticket to future.

15 aug 2013 - 5:21

385

0

149



*2* Smsje

De 6 vriendinnen besluiten een filmavondje te houden, maar de pauzes verpesten de sfeer. Of niet ? Meer lees verder <3 x :D

Ze liepen met zen allen naar binnen. Na een uurtje discussiëren wat ze zouden kopen reden ze met 2 volle karretjes naar de kofferbak van Layla's Dacia.
Ze propte alles erin en reden weer naar huis.

Toen ze thuis kwamen, zette Ellie de CD van One Direction op die ze juist had gekocht. De muziek stond de hele avond op tot de 6 vriendinnen besloten om een film te bekijken, ze keken welke films op tv kwamen die avond. Een paar filmen maar niks speciaals. Ze kozen voor de film op Jim '' Be Kind Rewind ".
Ze lachten de hele film door behalve tijdens de te lang durende pauzes.
Abby, Paige en Phoebe besloten tijdens de laatste pauzes popcorn te maken, Caitlyn zat haar Tumblr te checken en Abby... Begon te gillen.
" AAAAAAAAAAAH !!! One direction tickets !!! " Ze begon hysterisch naar de afstandsbediening te zoeken , '' GEVONDEN ! ''Ze pauzeerde de tv. Ze drukte allerlei knopjes in op haar gsm. '' Wat is er ?! '' Riep Paige vanuit de keuken die ze juist uitliep.
Ellie negeerde haar en deed waar ze mee bezig was. '' Halloo..'' Zei Paige's stem afstervend terwijl ze lees wat er op de tv stond. Ze begon haar gsm te zoeken, ze liep naar de keuken even hysterisch als Ellie te zoeken. '' Wat gebeurt er ?!'' vroegen Abby en Phoebe in koor. '' Gsm nodig, sms naar ***** , tickets winnen, meet&greet,in Londen, One direction.'' Bij de laatste 2 woorden brak de hel los, iedereen zocht hun gsm om te smsen. Zelfs Caitlyn die het minst geïnteresseerd was in One direction sms'te het nummer.

Nadat iedereen gekalmeerd was roken ze verbrande popcorn. Paige liep naar de keuken en haalde de pan van het vuurtje. '' De bovenkant is nog eetbaar." Zei ze een glimlachend. Ze deed de eetbare popcorn in een kom en sprankelde er wat kristallen suiker op. Ze liep ermee naar de woonkamer en zette het op een tafeltje. Ze keken de film verder. De film was geëindigd en iedereen besloot te gaan slapen, totdat.. De gsm van Ellie afging, iedereen schrok wakker, het was een sms. Er stond in dat ze een meet&greet had gewonnen voor haar en 4 andere personen, een weekend overnachting in een chic hotel. Ze gilde uit en begon te dansen in het rond. Abby, Layla,Paige, Phoebe en Caitlyn binnen gestormd. '' WE HEBBEN GEWONNEN '' Riep Ellie en showde iedereen het smsje.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.