Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Zoveel-shot » 170 - deel 3

Zoveel-shot

14 sep 2013 - 22:18

819

2

191



170 - deel 3

Oeeeehhh, wat vinden jullie van Alisha's speech? En van die van Louis?? Liefs xxx

‘Alisha, wat doe je jezelf aan, meisje?’ Harry’s stem, die zacht en geruststellend mij tegemoet kwam, bracht me terug in het trappenhuis. Zijn ene hand hield mijn haren vast terwijl de andere over mijn rug streek.
‘Louis, breng die luie kont van je hier!’ schreeuwde Harry in de richting van de deur en zijn appartement. Mijn oren begonnen te tuiten en mijn hoofd te bonken.
‘Waarom zou ik?’ riep Louis terug.
‘Kom godverdomme gewoon hierheen! Ken jij geen geweten ofzo?’
‘Harry alsjeblieft.’ Fluisterde ik. Mijn handen lagen op mijn buik, waar het nog gevaarlijk actief was. Mijn keel brandde en de smaak in mijnmond was verschrikkelijk onprettig.
‘Kom, Alisha.’ Harry begon me langzaam richting het appartement te trekken, mij volledig ondersteunend. We liepen door de gang, langs Louis, naar de bank, waar hij me langzaam op liet zakken. Hij pakte een deken van de poef en drapeerde hem over mijn benen, waarna hij zich tot Louis wende.
‘Je gaat haar een glaasje water maken en haar tot in de puntjes helpen totdat ik er weer ben.’ Beval hij zijn vriend.
‘Echt niet!’ protesteerde hij direct. Ik dacht voor een moment dat hij mijn blik expres vermeed.
‘Ga je liever kots opruimen?’ was Harry’s retorische vraag, voordat hij zonder antwoord naar de keuken liep, om niet veel later met een emmer met water en een paar doeken het appartement uit te gaan.

Nadat Louis een glaasje water voor me had ingeschonken, was het lang stil geweest. Hij keek naar de televisie die uit stond, en ik staarde in het glas in mijn handen.
‘Het was nooit mijn bedoeling om jullie pijn te doen.’ Mijn stem kraakte en met een verontschuldigende blik keek ik op naar Louis, die tegenover me zat.
‘Je verontschuldigingen en tranen werken bij mij niet, ik ben niet verliefd op je.’ Vertelde hij mij serieus, kil.
‘Je was wel mijn vriend, en vrienden zouden elkaar nooit in de steek laten en dingen uitpraten.’ Katte ik direct.
Louis maakte een beledigd geluidje, maar schonk me geen aandacht meer. Zijn blik was strak op het zwarte televisiescherm gevestigd, zijn spieren stonden gespannen.
Ik slaakte een diepe zucht, voordat ik langzaam ging liggen en mijn rug naar Louis draaide. Mijn ogen hield ik zo open mogelijk, om de tranen terug te dringen.
‘Je kunt me niet hierom boos gaan aankijken, Alisha. Stel je voor dat een meisje zoiets met Niall en mij deed-‘
‘Je bent mijn vriend niet meer, heb je zelf gezegd.’ Mijn stem brak en met een huilerige snik schokte mijn schouders. Mijn adem inhoudend probeerde ik het huilen te stoppen terwijl ik de tranen van mijn wangen veegde.
‘Niet huilen, alsjeblieft, dat spijt me, echt. Maar stel je eens voor, alsjeblieft. Probeer je in mijn positie voor te stellen. Neem dan Niall en Liam als voorbeeld.’ Louis gleed met zijn handen door zijn haar, over zijn gezicht en leek gefrustreerd; iets wat ik haast nooit bij Louis zag.
‘Als dat meisje mijn vriendin was zou ik met haar praten. Het is niet zo zwart-wit als je denkt, Louis. Dat meisje vindt het vast ook niet fijn om twee vrienden , of zelfs minaars, zo te zien, dat is verschrikkelijk, en het is ook allemaal haar eigen schuld. Dat maakt het alleen maar erger. Het schuldgevoel blijft knagen, de pijn blijft zeuren en het weten dat ik ze beiden los moet laten en weg moet gaan maakt me ziek, Louis. Want met dat betekent het ook dat ik drie andere vrienden verlies en dat ik weg moet gaan van mijn familie en dat ik mijn leven hier weg moet gooien en dat wil ik niet, Louis. Ik had hier zoveel en dat is allemaal weg door mijn stomme, idiote gedrag en ik had gewoon vóór de tour Zayn moeten vertellen wat ik voelde want dan had Harry me nooit hoeven troosten en hadden we nooit zo gezeten en ik wil naar huis.’ De tranen leken ineens te komen, met mijn eigen klap van realiteit. Ik had gelijk. Ik moest weg.
‘Denk je serieus dat als je Zayn het voor de tour had verteld dat er nooit iets tussen jou en Harry was ontstaan? Dat daarmee alles goed was gegaan? Zelfs een blinde kan zien dat jij en Harry tot elkaar aangetrokken zijn en wat dacht je van problemen die je in je relatie met Zayn zal krijgen? En als je Zayn het inderdaad had verteld, hij had nog steeds dat meisje daar ontmoet, en wie weet was het wel verschrikkelijk mis gelopen.’ Louis keek me aan. Alleen maar aan. Vond hij het leuk om mij zo mentaal in elkaar te slaan?
‘Ik ga.’ Meldde ik, voordat ik opstond. Maar de zwarte vlekken die direct weer op speelden lieten me weer terug op de bank vallen. Mijn oogleden sloeg ik neer, de tranen liepen over


Reacties:


ZoeyRedbird
ZoeyRedbird zei op 15 aug 2013 - 12:08:
snel verder
snel verder
snel verder
snel verder
snel verder!!
haha dat is duidelijk genoeg toch?


Tallietje
Tallietje zei op 15 aug 2013 - 11:12:
Ahhwww...snel verder please?!

Greetzz