Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » The Wizard [END] » Chapter 24

The Wizard [END]

15 aug 2013 - 11:19

781

8

369



Chapter 24

Guess who's back, back again Boots are back, tell a friend

Perrie's POV:
Ik sta voor een enorm gebouw. Ik weet nog dat iets me teveel werd... en toen kwam ik opeens hier terecht. Hoort dit bij het doolhof? Ik sta hier al een tijdje, twijfelend of ik naar binnen zal gaan. Ik vind persoonlijk dat het gebouw er een beetje griezelig uitziet, bijna als een kasteel... 'Perrie?' hoor ik een stem achter me. Ik draai me om. 'ZAYN!' roep ik, ik ren op hem af en omhels hem. Tranen staan in mijn ogen, tranen van vreugde. 'Waar zijn we?' vraagt Zayn, zodra we uitgeknuffelt zijn. Ik haal mijn schouders op. 'Weet ik niet! Ik vond dit gebouw er nogal eng uitzien, dus ik ben nog niet naar binnen geweest.' vertel ik. Zayn glimlacht. 'Hoe ben jij hier gekomen?' vraag ik aan hem. 'Een heel vaag verhaal... Ik was aan het pootjebaden aan een meer, en toen duwde iemand me plotseling in het water... Je weet het, ik kan niet zwemmen, en volgens mij verdronk ik... Ik weet het niet zo goed meer.' Hij zwijgt. Ik sla een hand voor mijn mond. Verdonken? Oh my god... 'En opeens was ik hier, en zag ik jou!' zegt Zayn, voordat hij me nog een keer zoent. 
'Zullen we maar naar binnen gaan?' vraagt Zayn. Ik twijfel, maar knik. Waar moeten we anders heen...? Samen lopen we naar de ingang, en we doen de deur open. 

Louis's POV:
De deur van de kamer gaat open, en voorzichtig stappen twee mensen binnen. Ik herken ze meteen. 'Zayn! Per!' roep ik. Zayn's ogen worden groot. 'Oh my god! Louis en Demi! Wat doen jullie hier!' roept Perrie. 'Dat kan ik ook aan jullie vragen!' zegt Demi, terwijl Zayn en Perrie naar ons toe rennen. Zayn knuffelt ons, en daarna Perrie. 'Waarom zijn jullie vastgebonden?' roept ze uit. 'Sst, niet zo hard! Straks komt...' terwijl ik praat, vliegt de deur van de kamer open. De heks stormt naar binnen en ziet Zayn en Perrie staan. Ik zie dat ze van schrik een stapje naar achter gaan. Ik snap het, want het uiterlijk van de heks is vreselijk om te zien. 'Ah, nog meer schatjes!' roept de heks. 'Welkom in mijn kasteeltje.' Dan kijkt ze naar mij. 'Hé, waarom heb jij geen tape op je smoel!?' vraagt ze. Ik grinnik. 'Ik heb het opgegeten,' zeg ik. De heks werpt me een boze blik toe, maar richt haar aandacht dan weer op Zayn en Perrie. 'GEORGE!' roept de heks. Na een paar seconden verschijnt George in de deuropening. 'Ja?' vraagt hij. 'Bind ze vast!' roept de heks terwijl ze naar Zayn en Perrie wijst. George knikt, haalt touw tevoorschijn, en twee stoelen. Ik zie dat Zayn en Perrie bang naar ons kijken. 'Vastbinden?' liplees ik van Zayn. Ik knik en haal m'n schouders op. George loopt naar ze toe, en duwt Zayn en Perrie ruw op twee stoelen. 'Hé gozer! Waar ben je mee bezig!?' zegt Zayn geïrriteerd. Hij wordt compleet genegeerd en vastgehouden. Daarna is Perrie aan de beurt. Ze bijt George in zijn arm, terwijl hij haar wil vastbinden. 'AU!' roept hij. Ik grinnik. Perrie is altijd al zo'n pittig meisje geweest, maar toch bindt George haar vast. Daarna vertrekken George en de heks weer uit de kamer. Ik word langzamerhand wel benieuwd wat ze telkens aan het doen zijn... 
'Guys, ik snap er helemaal niks van... hoe zijn we hier gekomen?' vraagt Perrie. Samen met Demi leg ik alles uit. Waar we zijn, waarom we hier zijn, hoe we hier zijn gekomen, en wat de heks en George allemaal vertelt hebben. 'WTF! Dus we zijn... dood?' vraagt Zayn. Ik knik. 'En omdat we dood zijn, zijn we hier terechtgekomen?' vraagt Perrie. 'Inderdaad,' zegt Demi. 

Na een tijdje gekletst te hebben, barst Perrie plotseling in snikken uit. Zayn schuift met stoel en al tegen haar aan. 'Hé, wat is er, lieverd?' vraagt hij met een bezorgde stem. Perrie haalt haar schouders op. 'I-ik weet het niet... Alles, denk ik. Ik mis alles. Ik mis onze optredens, de fans, mijn familie... maar vooral Jade, Leigh-Anne en Jesy. Hebben jullie daar geen last van? Van heimwee?' snikt ze. 'Ik weet precies wat je bedoeld... ik mis dat allemaal ook. Nou ja, behalve Jade, Leigh-Anne en Jesy dan...' zeg ik, maar dan bedenk ik me iets. 'Ik bedoel niet dat ik ze niet mag, hoor! Ik bedoel, ik ken ze niet goed en...' Perrie lacht door haar tranen heen. 'Het geeft niet, hoor. Ik snap wat je bedoeld.' zegt ze.  




Welkom nieuwe lezers En bedankt voor al jullie lieve reacties, love y'all <3

By the way: Mijn voorraadje van hoofdstukken is op, dus misschien gaat het nu steeds iets langer duren voordat ik weer een hoofdstuk post.


Reacties:

1 2

Harrylover
Harrylover zei op 15 aug 2013 - 19:38:
Melding


menepen
menepen zei op 15 aug 2013 - 19:36:
meldi g


1D4EVER
1D4EVER zei op 15 aug 2013 - 14:47:
meldiiiiiiiiiiiiiiiiing <3 <3 <3 <3


1Dreamzz
1Dreamzz zei op 15 aug 2013 - 12:13:
oeh snel verdur


XxAmyxX zei op 15 aug 2013 - 12:12:
Gauw verder! Hihi! Ik ben geen nieuwe lezer, ik lees al heel lang mee! X Amy met Haar Verdoofde Monddjee