Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » The Wizard [END] » Chapter 25

The Wizard [END]

16 aug 2013 - 22:07

675

8

291



Chapter 25

Chapter 25 alweer! Time flies again ahah :) Sorry dat dit hoofdstuk beetje saai is.;) xoxo

Liam's POV:
'Waar blijft Zayn?' hoor ik Niall vragen. Ik haal mijn schouders op. Hij zal nu al wel zo'n vijftien minuten weg zijn, maar ik begrijp het wel. Zijn vriendinnetje is er niet meer. Danielle komt naast me zitten, en kijkt me aan. Ik blijf voor me staren, maar ze blijft me aankijken. Ik draai mijn gezicht naar haar toe. 'Is er iets?' vraag ik. Danielle haalt haar schouders op. 'Ik zat te denken...' fluistert ze, om zich heen kijkend of iemand haar hoort. Dat moet haast wel, want we zitten in een kleine kring. 'Kom mee,' zeg ik, en sta op. Samen lopen we een stukje, weg van de rest. 
'Is er iets dat je wil vertellen?' vraag ik. 'Nou... ik... ik vroeg me af waarom... je me zoende.' zegt ze. 'Ik bedoel, er is niks meer tussen ons, al een tijdje niet meer. En ik dacht... heb je misschien nog gevoelens of zoiets voor m...'  'Ho, stop, wacht! Jij denkt dat ik nog gevoelens voor je heb?' vraag ik. Danielle haalt haar schouders op. 'Nou... dat was dus mijn vraag.' Ik kijk haar aan met een geïrriteerde blik. 'Oké. Dus Louis, Demi en Perrie zijn fucking dood, en vraagt ze af of ik nog verliefd op je ben?!' sis ik. 'Jij vindt dit het goeie moment om het over zóiets te hebben?' Danielle kijkt naar de grond. 'Nee... maar ik dacht... weet je, ik vind het ook enorm kut dat vier van ons er niet meer zijn enzo... maar ik dacht gewoon...' Ik wil het niet meer horen. 'Fuck you,' zeg ik, en been weg. 

Danielle's POV:
Ik kijk hoe Liam wegloopt. Nou ja zeg! Ik vroeg me alleen af of hij nog verliefd op me is... maar zo'n reactie had ik niet van hem verwacht! Ik besluit om maar een stukje te gaan lopen. 
Ik ga aan de rand van een meer zitten. Druppels van mijn tranen, vormen in het water mooie cirkels. Ik hoor er niet meer bij, spookt door mijn hoofd. Het is uit met Liam, je hoort niet meer bij de groep. Ze willen je niet, ze doen maar alsof. 
Het klopt... ze doen maar alsof. Ze willen me niet. Ik kijk naar het mooie heldere water. Hé, zou Zayn hier niet heen gaan? Ik kijk om me heen. Nergens zie ook maar iemand. Ik maak me maar niet te veel zorgen, er zullen hier wel meer waterplaatsen zijn. Opeens bedenk ik me iets. Laat ik gaan zwemmen! Ik trek mijn shirt en broek uit. Kan het mij wat schelen, niemand ziet me toch. In mijn ondergoed neem ik een aanloopje, en ik spring in het water. Ik open mijn ogen en kijk om me heen. Wat is alles onder water toch prachtig! Alles heeft zulke mooie kleuren... Ik zwem nog een stukje naar beneden. Ik heb vroeger een tijdje op een zwemsport gezeten, dus ik kan best lang onder water blijven zonder te ademen. Ik kan de bodem van het meertje al zien. Er ligt voornamelijk van dat vieze, zwarte spul. Mijn blik valt op een paars voorwerp, dat op de bodem ligt. Ik denk na. Ik kan nog wel even zonder adem... dus ik zwem ernaartoe. Het is een paarse kam. Als het kon onder water, zou ik grinniken. Het doet me denken aan Zayn, die altijd met zijn haar bezig is. Naast de kam ligt nog iets, iets van stof. Volgens mij is het een T-Shirt. Wacht eens even... kleren drijven toch? Of niet? Ik pak het kledingstuk beet, maar ik iets houdt me tegen. Ik trek aan het shirt, maar het zit waarschijnlijk ergens vast of zoiets... Meteen kijk ik of er naast het shirt iets ligt wat ervoor had kunnen zorgen dat het naar de bodem zakte. Ik schrik... nee, ik schrik me een ongeluk! Iets houdt het T-Shirt vast, het is een hand. Ik durf niet goed, maar toch kijk ik van wie de hand is. Mijn ogen dwalen vanaf de armen naar boven, naar een gezicht. Het gezicht van Zayn.



________
Wie een reactie achterlaat, krijgt een melding <3


Reacties:

1 2

NARREEY
NARREEY zei op 17 aug 2013 - 8:40:
Meldinggx


Richelle
Richelle zei op 17 aug 2013 - 7:52:
Omgg ;o
snel verder jij!
xx melding (:


Harrylover
Harrylover zei op 17 aug 2013 - 7:35:
Snel verder.
Melding


MichelleSky zei op 17 aug 2013 - 0:42:
OMYFUCKINGGOD. SNEL VERDER!!!!!! Xoxoxo


Tallietje
Tallietje zei op 17 aug 2013 - 0:28:
Ahwww

Snel verder ?!?!
Greetzz