Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Trust / one direction Fanfic » Without sleep

Trust / one direction Fanfic

17 aug 2013 - 11:57

1002

2

242



Without sleep

Hey allemaal! Deze Fanfic is eentje die ik zelf heb geschreven, en aan het schrijven ben, maar hij staat oorspronkelijk op wattpad. Maar een tijdje geleden heb ik ook op Fanfic een account gemaakt dus nu staat hij ook hier! I hope you like it! Xxx

Half gillend wordt ik wakker, het zweet stroomt over m'n voorhoofd. Die nachtmerrie was verschrikkelijk! Ik kijk op het klokje naast mijn bed, en zie dat het nog maar half 6 is. Ik besluit toch op te staan want van slapen komt er nu hoogstwaarschijnlijk niks meer in huis... Wat haat ik nachtmerrie's! Als een zombie dwarrel ik de keuken binnen. Er is gelukkig nog niemand wakker! Natuurlijk!, denk ik bij mezelf, het is half 6...

Ik trek de koelkast open en neem een glas fruitsap. Ook neem ik een stuk brood en smeer er wat choco op. Als ik merk dat ik nog honger heb maak ik een eitje voor mezelf.

Mama is toch nog lang aan het slapen en papa heeft meestal geen tijd voor ontbijt, dus waarom zou ik wachten? Ik eet het snel op en ookal zeg ik het zelf het was lekker!



Ik ga terug naar boven en loop mijn klerenkast binnen, euhhhmmm, wat doen we vandaag weer aan?

Ik had beneden gezien dat de zon schijnt en het weerbericht vertelde dat het warm ging worden dus nam ik een jeans-shortje, een gekleurd T-shirt en m'n rode all-stars. Ik kam m'n haar nog wat en laat het los hangen.

Ik ben nog steeds slaperig en besluit een wandelingetje langs het park te maken. Ik laat voor alle zekerheid een briefje achter voor mijn ouders en neem m'n IPhone mee, je weet nooit als er iets gebeurd en hier in London is dat niet de eerste keer...

De natte grassprietjes kietelen langs mijn benen. Ik ga op een bankje zitten aan de vijver en kijk wat rond. Hier en daar een man of vrouw met een hond en wat kinderen die al vroeg naar school vertekken. Mijn school is al gedaan, of wat je gedaan noemt. Mijn examens zijn gedaan en ik mag mijn diploma over een week gaan afhalen!

Een eend die begind te kwaken haalt me uit mijn gedachten. Ik kijk ernaar, volgens mijn is dat Donald. Ik en Harry gaven vroeger de eenden hier altijd namen, en gaven ze brood. Ik graak terug in gedachten verzonken... Waar is die tijd? Wanneer we altijd samen waren? En niks ons uit elkaar haalde? En nu momenteel zit Harry zomaar aan de andere kant van de wereld! Ik herinner me nog goed de eerste keer toen ik hem zag:

Mijn tante ging trouwen en Harry en zijn band White Eskimo kwamen spelen op het feest. Ik was tafels aan het dekken toen ik me omdraaide en tegen een jongen liep.

'Oh, sorry sorry! Ik had je niet gezien!' Zei ik overstuur.

'Geen probleem! Ik help je wel even de servetten oprapen!' zei hij vriendelijk.

Oh ja, die had ik ook nog eens laten vallen... Doordat hij ze opraapte kon ik hem beter bekijken. Bruine krullen, groene ogen en schattige lach. Deze jongen was niet mis..

Even later stelde hij zich voor als Harry Styles. Hij stak zijn hand uit. Ik aarzelde even maar gaf hem uiteindelijk ook een hand.

'En euhm, mijn naam is Emma, Emma Brooks.' Zei ik verlegen.

'Oww, jij bent familie van de bruid? Klopt dat?' Vroeg hij.

'Ja, ze is mijn tante.' Antwoorde ik.

De volgende dag was het zo ver, mijn tante ging trouwen! Ik was zo blij voor haar. Stiekem had ik ook wel zin om Harry terug te zien. Ik was getuige en uiteraard erg zenuwachtig! Maar alles verliep goed.

Terwijl iedereen voor de kerk mijn tante aan het feliciteren was ging ik al naar de feestzaal. Ik nam de achterdeur en ging binnen. Harry was aan het repeteren, ik had onmiddellijk een smile en die ging niet snel weg.. Ik nam een stoel en ging zitten. Harry lachte naar me en knipoogde.

Toen de repetitie gedaan was kwam Harry onmiddellijk op me af. We waren wat aan het praten tot de gasten binnen kwamen. De rest van de avond heb ik me goed geamusseerd en gedanst met Harry... Zo begon onze vriendschap. En die dag van de trouw is over twee weken precies vier jaar geleden. Maar in die vier jaar is veel veranderd...

Ik hoor een auto stoppen en kijk op. Mijn papa... Ik zal maar eens gaan kijken. Ik klop zachtjes tegen de raam van mijn Range Rover. Hij doet het raam naar beneden.

'Pap, wat heeft dit te betekenen?' vraag ik terwijl ik naar mijn auto wijs.

'Ja schat, je zal vandaag je auto moeten missen want ik heb een platte band. Dus ik moet met jouw auto naar m'n werk.' zei hij. En hrrr wat haat ik het als die schatje tegen me zegt! Precies dat ik een kleuter ben!

'Ok, goed dan' zeg ik met tegenzin.

'Zie je vanavond?' Vraagt hij nog snel. Ik knik en hij rijd weg.



Ik besluit ook maar terug naar huis te gaan. Ik duw de deur van de gang open en hang mijn vestje aan de kapstok.

'Goeie morgen, Emma' zegt mijn mama wanneer ik de keuken binnen kom.

'Goeie morgen, mam! Goed geslapen?' vraag ik. '

Ja, en jij?' Vraagt ze.

'Niet echt' antwoord ik. Ik was nog snel langs de bakker geweest en leg de croissants op tafel, om vooral de vraag: Hoe komt het?, te kunnen ontwijken. En dat lukte me!

'Oh, wat lief dat je langs de bakker bent gegaan!' zegt mama.

'Geen probleem' zeg ik gehaast want ik zie dat het al 9 uur is en dat is het tijdstip dat ik met Harry had afgesproken om te Skypen. 'Mam, het is 9 uur ik ga Skypen met Harry he! Ok?' Vraag ik terwijl ik de keuken al uitloop.

'Ok' ik hoor haar daar achter nog iets mompelen over dat ik toch meer voel voor die gast maar dat was het.

En nee, ik ben niet verliefd op Harry. Momenteel toch nog niet...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hallowwwww! Mijn eerste hoofdstuk! I hope you like it! Als je wilt weten hoe Emma eruit ziet kijk dan hiernaast ---> haha bij multimedia

En...

Vote/comment/fan

Ik zou het echt fijn vinden als jullie reageren! Thanx Mc


Reacties:


XxAmyxX zei op 17 aug 2013 - 12:19:
Meldingg


Hazzaboo
Hazzaboo zei op 17 aug 2013 - 12:18:
Sorry maar dat onderste stukje van mij klopt niet... Van dat met multimedia enzo allemaal... Dat is omdat ik het gekopieerd heb van wattpad.. Sorry xx