Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » persoonlijke stand alones » Sa Lucy Whats happening in New York

persoonlijke stand alones

17 aug 2013 - 13:09

1030

3

327



Sa Lucy Whats happening in New York

persoonlijk vind ik deze het meest romantisch en ik hoop dat jullie dat ook vinden <3

Nu we in bus op weg naar de kermis zitten kan Louis niet meer stoppen met grappen maken over Myra’s haar. Ik lach lekker met hem mee, ik kan gewoon niet anders! Het staat ook zo raar omhoog. Volgens Myra is dit helemaal in de mode, maar dat moet ik eerst zien. De chauffeur roept de halte om waar we nu zijn en Liam probeert iedereen uit de bus te laten stappen zodat we niet weer bij een vreemde plek uitkomen. Ik lach om Liams gestuntel en leg dan mijn hand voor Louis mond. Hij is zo druk dat de rest ook niet goed meer oplet, nu hij stil is kan Liam iedereen de bus uit sturen. Als ik Myra langs mij laat lopen terwijl ik Louis tegen hou voel ik opeens iets nats tegen mijn hand. Van schrik trek ik mijn hand weg. “Gadverdamme, Louis!” Hij grijst en vlucht snel de bus uit. Ik schud mijn hoofd, trek mijn jumpsuit iets omhoog en loop achter de rest aan. Als ik de bus uitloop doet iemand opeens zijn of haar handen voor mijn ogen. Ik slaak een gil en probeer de handen los te krijgen zodat ik kan zien waar ik heen word gesleept. Tevergeefs de handen zijn te sterk voor mij. Opeens verminderd de druk van de handen een heel stuk en val ik op de grond. Ik sper mijn ogen wijd open en zie Louis boven me hangen, hij is tegen iemand achter me aan het schreeuwen. “Blijf van haar af, schoft! Raak haar nog met een vinger aan ik trap je helemaal in elkaar!” Ik boog mijn hoofd iets naar achteren zodat ik kon zien welke idioot mij probeerde te ontvoeren maar zag alleen Louis hoofd. “hij is weggevlucht, gaat het met je?” Wat heeft hij mooie ogen als hij bezorgd is! “Ja het gaat, hij deed me niks.” Louis helpt me overeind en ik zie de geschokte ogen van de rest onze kant op staan. “Ze is in orde,” meld Louis. Ik knik als bevestiging. “Laten we dan nu naar de kermis gaan!” Roept Niall. Ik knik, dat is wel een goed idee. Dit wil ik zo snel mogelijk vergeten en waar doe je dat nou beter dan op een kermis in New York?

op de kermis

“Ik wil in de botsauto’s!” Roept Harry in Zayns oor. Deze duwt Harry weg en grijpt naar zijn oor. “Dan gaan we in de botsauto’s,” Zegt Myra. Bij de botsauto’s aangekomen loop ik naar de kassa toe om de kaartjes te betalen. Teruggekomen blijkt de rest al verdeeld te hebben wie bij wie in een karretje in komt. “En bij wie moet ik dan?” Roep ik wanhopig. “Bij mij,” zegt Louis terwijl hij een stap weg bij Harry doet en mijn kant op loopt. “En ik dan?” Roept deze wanhopig. “Jij gaat lekker in je eentje racen.” Lacht Myra terwijl ze mij een knipoog geeft die alleen ik kan zien. Gek, wat zou ze daar mee bedoelen. Tijd om daar nog verder over na te denken krijg ik niet, want Niall pakt de muntjes ongeduldig uit mijn handen en deelt ze snel uit. Als er een toeter klinkt die aangeeft dat de ronde is afgelopen rennen we de baan op. Louis heeft al snel een karretje gevonden die zo staat dat hij Myra en Liam hard op de zijkant kan raken. Ik neem naast hem plaats en lach naar Myra. Dit gaat leuk worden.
Als er weer een toeter klinkt, die aangeeft dat de ronde is afgelopen stap ik een beetje duizelig uit, als ik bijna dreig te vallen legt Louis snel een arm om me heen om me te ondersteunen. Als we bij de rest zijn schud ik me voorzichtig los uit zijn greep. Louis doet alsof hij dat niet merkt en pakt me nog iets steviger vast, ik laat het maar zo. “Wie is er nu aan de beurt om te kiezen?” Vraagt Zayn. “Ik,” zegt Louis. “Nou waar wil je in?” Vraagt Niall. “Het reuzenrad.” Toen Louis deze twee woorden had uitgesproken begon me iets te dagen. Die knipoog van Myra, zou die hier iets mee te maken hebben? Louis die een arme om heen heeft, Louis die Harry liet stikken voor mij, Louis die mij redde van een ontvoerder, en Louis die in het reuzenrad wil. De meest romantische attractie van de hele kermis. Toen ik dit allemaal had bedacht werd ik een beetje bang. Is Louis verliefd op mij? Ik heb hem zoveel over mezelf vertelt, hij is mijn beste vriend. Bij hem kwam ik uithuilen toen Tygo het uitmaakte. Is onze vriendschap dan niet verpest als ik verkering met hem neem? Door al dat gepieker had ik niet gemerkt dat we al bij het reuzenrad stonden. Ik was te in de war om logisch na te denken. Daardoor kon ik niet voorkomen dat ik samen met Louis in een kleine cabine voor twee personen terecht kwam. Boven in het reuzenrad stopte onze cabine met een schok. Een beetje verlegen staarde ik naar mijn zware hakschoenen. Het was een kleine hak maar toch genoeg om mij iets langer te laten lijken. Louis kwam naast mij zitten en vroeg wat er was. “Niks, wat zou er moeten zijn?” zei ik net iets te snel.” Veel, je hoogtevrees bijvoorbeeld.” Dat hij dat nog wist! Dat had ik verteld toen ik 13 was. “Dat heb ik allang niet meer gekkie!” Hij glimlachte om de stomp die ik tegen zijn schouder gaf. Langzaam kwam hij dichterbij, terwijl hij zei: “Ik heb het reuzenrad met een speciale reden gekozen. Ik keek in zijn ogen die ik altijd al mooi had gevonden en vergat alles om me heen, ik kreeg van mezelf geen kans meer om na te denken. Mijn lippen raakten die van Louis en ik weet zeker dat er vuurwerk was! Toen zijn lippen de mijne niet meer raakten hoorde ik gejuich uit de andere cabines. Ik lachte maar keek niet in die richting. Mijn ogen bleven hangen in die van Louis en nogmaals kwam hij dichterbij. Dit keer gaf ik hem geen kans meer om mijn lippen te zoeken maar trok hem in een directe beweging tegen me aan.
<3


Reacties:


XxAmyxX zei op 18 aug 2013 - 12:49:
Ahhhw! Cutieee! Sorry voor late reactie, gisteren ben ik flauwgevallen en kon ik nik sm eer. X Amy


GreenDay
GreenDay zei op 17 aug 2013 - 23:00:
Aaahh omg so cute!
Dit is echt super romantisch!
Ik ben er ook superblij mee!
Heel erg bedankt!7
xx


menepen
menepen zei op 17 aug 2013 - 22:48:
leuk