Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » One direction als One prinsessen » One direction als One prinsessen

One direction als One prinsessen

17 aug 2013 - 20:31

499

0

262



One direction als One prinsessen

Het was Erg laat in de avond als One direction gaat slapen. Half slapend liepen ze de tourbus in. Ze lagen nog maar net in bed of ze sliepen allemaal als een roosje.

Harry droomde dat hij assepoester was, alleen verloor hij geen glazen muiltje maar een glazen sneaker. Niall was de beeldschone belle, maar hij trouwde niet met een eng beest maar met Louis, Louis de weerwolf. Zayn was doornroosje hij prikte zich aan een tatoopen. en Liam was ariel de kleine zeemeermin.

Harry was aan het poetsen als zijn lelijke stiefzussen hem weer is kwamen uitlachen. Harry poetsde en poetsde tot dat de vloer helemaal schoon was, Maar op dat moment kwam Louis de weerwolf binnen. Hij liep met zijn modderpoten op de mooie vloer, en Harry kon weer opnieuw beginnen. Harry was nu al wat pissig maar toen kreeg hij ook nog te horen dat Louis de weerwolf in zijn kamer ging slapen. Harry werd razend zo razend dat zijn stiefzussen hem het huis uit zette. Harry zwierf nu rond op straat, totdat hij een mooi groot kasteel zag staan. Hij klopte aan maar er deed niemand open. Harry klopte en klopte maar nog steeds gebeurde er niks. Hij zag een open raam en liep er naar toe, Harry keek naar binnen hij zag een beeld schone prinses slapen naast een tattoopen. Harry klom door het open raam en probeerde de prinses wakker te maken maar er gebeurde niets. Harry probeerde het wel 10x maar nog steeds niks. Hij besloot maar om wat rond te kijken. Hij zag allemaal mooie dingen, hij stond stil voor een grote kast. Toen Harry hem wou open maken stond er oppeens een fee voor hem. Harry schok zich een ongeluk en maakte een sprongetje naar achteren. De fee zij: wat doet u in dit huis. Harry reageerde geschokt: ik ben door mijn stiefzussen het huis uit gezet en zag dit huis ik klopte en klopte en klopte maar er gebeurde niks, er was een open raam en ik klom naar binnen en ik probeerde de prinses wakker te maken maar ze werd niet wakker, toen besloot ik maar wat rond te kijken, en toen ik deze kast zag besloot ik om erin te kijken en toen kwam u oppeens te voorschijn. Nou zei de fee ik heb dan goed nieuws voor u, u mag met een mooie koets naar een sjiek feest vanavond. Harry reageerde weer wat geschokt: ik?. De fee antwoordde: ja jij. Harry zei dat hij niks had om aan te trekken en de fee stelde hem gerust.

Die avond stond Harry in zijn oude jurk in het kasteel te wachten tot dat de fee kwam, maar de fee kwam maar niet. Harry besloot om naar de kast te gaan kijken of daar wat leuks in zat, maar voordat Harry de kast nog maar had aan geraakt kwam de fee te voorschijn, en weer schok Harry. Harry reageerde boos waar bleef u nou. De fee antwoordde: ik kom alleen te voorschijn als u naar de kast gaat, maar goed de jurk. De fee zij een moeilijke spreuk: Baby you light up, en poef Harry had de mooiste jurk van het heeelleee land.


Word vervolgt...


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.