Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » De return van Joost. » Hoofdstuk 11

De return van Joost.

18 aug 2013 - 19:00

1301

2

309



Hoofdstuk 11

Heeeeyy, tijd gevonden voor hoofdstukje! Xx

P.O.V Niall
Ondertussen zitten we met zn allen in de woonkamer en ben ik blijkbaar de enige die contact met de meiden heb.. Maar het voelt niet goed dat ze ergens zitten en ik weet niet waar.. Dan krijg ik weer een smsje:
'Heeey Nialler! Maak je maar geen zorgen! Zal niets gebeuren! Anders roep ik gewoon dat ik op kung fu fi fa kabap zit! En maak ik wat vage bewegingen. Ik zal jou knuffels ook missen! maar het is maar één nachtje toch? Hebben elkaar eens langer niet gezien!
Knuffels en kusjes terugx!
'
Hahaha hierom houd ik van haar ze laat me altijd lachen. Ik zie iedereen naar me kijken. 'Oh eeh ze zijn nog steeds in het hotel.. Hopelijk voor één nachtje maar..'
Ik sms snel terug:
'Hey Tessie! Goed om te horen haha! Je hoeft maar 1 gil te geven en ik kom aangerend! Desnoods in mijn onderbroek! Als je terug komt krijg je een hele dikke knuffel!
Berenknuffelsx
'
'We moeten echt iets doen Hazz' begint Liam. 2 meisjes samen in een hotel in Miami klinkt niet echt veilig!' Ik schud mijn hoofd. 'Ja maar wat moet ik hieraan doen dan! Ze vergeeft me nooit zolang ze denkt dat dit echt is!!' Roept hij boos. 'Rustig blijven Har! Wij kunnen er godver toch ook niets aandoen!' Roept Louis. Harry zucht. 'Ik weet het gewoon even niet meer oké het is al laat..' Zegt Harry 'Ja misschien moeten we eerst even gaan slapen we zien het morgen wel!' Zegt Louis zacht. En we zeggen truste en gaan allemaal naar onze kamer. Ik kleed me om en plof in bed. Dan zie ik nog een berichtje:
'Heee knuffelbeer! Fijn om te weten! (: Rox is al in slaap gevallen, ik bedenk me net dat ik geen pyjama of iets bij me heb.. lol! Kom morgen dus sowieso even naar huis!
Knuffelsx!
'
Ik kijk naar de kast die nog open staat. Haha inderdaad haar kleren hangen er nog.
'Hey Tessiepoe! Hier ligt iedereen ook al op bed! Ik zie je kleren inderdaad nog hangen! Moet ik een pyjama langs komen brengen? En Fluffy? Kan ik je nog even een nacht knuffel geven..
Knuffelsterug!'

Ik krijg al snel een reactie:
'Heee Niallbeer! Nee hoor! Is niet nodig slaap wel in mn ondergoed haha! Het is al laat.. Slaap jij maar met Fluffy heb je mij toch nog bij je! (: xhugs&kisses welteruste!
Ps we moeten echt wat doen..
'
Ik pak Fluffy en duw hem dicht tegen me aan.
'Hey knuffelbeertje! Ik heb Fluffy dicht tegen me aan! Krijg je het dan niet koud? Ik kan je nu niet warm houden! Hè? en we moeten echt iets doen ja!
Knuffels en nachtkus terug
!'

P.O.V Tess
Ik rek me uit. Pfff wat is het warm! Kijk kijk naar beneden en lig in mijn deken gewikkeld in een badjas.. Ohja ik had het zo koud vannacht! Ik klim stil uit bed want ik zie Roxy nog slapen, ze heeft haar slaap nodig. Ik doe alvast kleren aan en doe mn haar. Oh Niall had nog wat gestuurd, en ik sms terug:
'Goeeedemorgen Niallbeer! Ik heb je knuffel gemist, het was zo koud ): dus heb ik een badjas in bed aangetrokken haha! Was een gek gezicht! Oh Rox is ook al klaar! Gaan even ontbijten en plannen doornemen!
Knuffelsx
'
'Hey Rox! Zullen we gaan ontbijten?' Zeg ik vrolijk. 'Hmm' is het enige wat ik terug krijg. Ok. Blijf vrolijk Tess ze is niet boos op jou maar Harry ze reageert het alleen af.. 'Kom!' En sla een arm om haar heen. Tijdens het eten valt het me op dat ze wel heel weinig eet. 'Uhm Rox,' begin ik zacht. 'Moet je niet wat meer eten?' 'Let niet zo op me! Ik heb geen honger!' 'Oh sorry..' Dan is het even stil. 'Sorry..' Zegt roxy. 'Het geeft niet ik weet dat je het niet persoonlijk bedoelt' zeg ik. 'Wat zijn je plannen voor vandaag?' 'Hmm ik blijf denk in de hotelkamer..' 'Zullen we niet iets leuks doen?' 'Niet zo'n zin sorry.' 'Oh oke' zeg ik zacht. En eet rustig verder. 'Waarom heeft hij dit toch gedaan..' Ze verheft haar stem 'WAAROM!?' Dan breekt ze en barst in huilen uit. 'Omg! Roxy rustig maar!' En ren op haar af, 'kom we gaan wel even naar boven!' We lopen snel naar boven. Ik ga naast haar op het bed zitten en geef haar een glas water. 'Hier' ze drinkt wat maar moet dan nog meer huilen. Na een uur is ze nog aan het huilen en barst ik ook ineens in tranen uit. 'Roxy stop alsjeblieft met huilen!' Zeg ik door mijn tranen heen. 'Ik kan het niet meer aan om mijn beste vriendin zo te zien huilen! Ga met Harry praten! Ik weet zeker dat het een misverstand is!' Dan is het even stil, op Roxy's gesnik na dan. 'Sorry.. Ik ik ga even een stukje lopen.. Huil maar even uit' en loop de kamer uit. Eenmaal buiten sms ik Niall gelijk:
'Hey Niallbeer, ik kan het even niet meer aan, Roxy blijft maar huilen ik heb je nodig.. Ik kom maar het hotel.
X
'
Ik ren door de straten van Miami als ik bij het hotel aankom zie ik Niall aankomen rennen naar buiten. 'Fluff!' En hij pakt me stevig vast en knuffelt me zoals alleen hij het kan, waardoor ik weer breek.. 'Oh Tessiebeer.. Rustig maar!' En geeft me kusjes op mijn hoofd. Dan realiseer ik me dat al die paparazzi en fans daar staan. 'Uh Nialler.' Zeg ik zacht 'Oh.. Shit!' 'Nou nu maakt het toch niet meer uit..' Zeg ik zacht. En ik zoen hem op zijn mond. 'Ik heb je gemist Nialler.' 'En ik jou Tessie.' 'Kom', hij pakt mijn hand. Ik blijf staan. 'Nee! Wacht! ga eerst even met wat fans op de foto!' En ik trek hem mee. 'Wil jij met Niall op de foto?' Het meisje knikt. 'Geef je camera maar!' Zeg ik met een knipoog en veeg mijn tranen weg. Zo doe ik nog wat meer meisjes en dan gaan we naar boven. Boven vertel ik alles van Roxy. 'Zal ik anders even met haar gaan praten?' Zegt Amy. 'Als je dat wilt doen graag!' En ik leg haar uit waar ze heen moet. En klim weer bij Niall op schoot. 'Ehm Tess', zegt Harry zacht. 'Wat als Niall vreemd was gegaan,' hij ziet dat ik schrik en naar Niall draai. 'Wat hij nooit zou doen!' Roept hij snel. 'Hoe zou hij het dan goed kunnen maken?' Gaat hij verder. Hier heb ik nog nooit over na gedacht.. 'Goeie vraag Hazz..'

P.O.V Harry
(Diezelfde ochtend: )
Rustig word ik wakker, m'n ogen zijn nog gesloten. Ik draai me om naar Roxy's kant en probeer een arm om haar middel te doen, maar ik voel haar maar niet. Dan doe ik m'n ogen langzaam open en ik zie Roxy nergens liggen, huh waar is ze nou. Dan herinner ik me weer wat er gister allemaal is gebeurd en ik voel de tranen weer in m'n ogen prikken. How Roxy ik kan gewoon echt niet zonder je.. Hoe kan ik in godsnaam jou vertrouwen weer terug winnen? Ik pak m'n mobiel van m'n nachtkastje, al half 12 ik had m'n slaap dus hard nodig. Ik snuffel een beetje rond op m'n mobiel, van niemand een bericht gekregen, wel van al mijn miljoenen fans, maar niet van iemand bijzonders. Ik zucht, misschien weet google wel een oplossing en zoek op google naar oplossingen om het goed te maken. Ik zoek wel een uur lang naar oplossingen, maar ik kom uiteindelijk op niets uit. Als google het perfecte idee al niet weet, moet ik het perfecte goed maak plan toch echt maar zelf verzinnen.. Dan hoor ik de voordeur dicht slaan en ik hoor wat gepraat dat op de stem van Tess lijkt. Tess! Ik moet echt weten hoe het met Roxy gaat! En ik ren richting Tess.


Reacties:


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 18 aug 2013 - 23:53:
Melding!!


menepen
menepen zei op 18 aug 2013 - 22:06:
melding