Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » They are dangerous|| Zayn Malik {samen met DjMalikjuh}[Afgerond] » >11<

They are dangerous|| Zayn Malik {samen met DjMalikjuh}[Afgerond]

18 aug 2013 - 19:06

1068

13

811



>11<

>>Written by Ivana<< CONFESSIONN! Het is dat mijn zusje me eraan herinnerde dat ik moest posten vandaag anders was ik het gewoon vergeten ._. DONT HATE ME NOW :'(

Avelin
Zo gauw als ik thuis ben race ik naar mijn kamer. Mijn tas beland op mijn bed en de helft van de inhoud vliegt eruit. Mijn helm volgt en beland boven op mijn tas. Ik stuur Melissa een sms’je Skype. ASAP. Need you.’ en start de computer op. Wat heb ik gedaan? Nou, dat is heel simpel. Ik heb zojuist toegestemd voor een date bij Nando’s. Met Zayn Malik. Badboy. Shit. Ik ben zo dood. Mijn telefoon trilt en ik check het ingekomen sms’je. Be right there. Wait for me. Ik ga in kleermakerszit op mijn bed zitten en zet mijn laptop voor me. Snel start ik Skype op en wacht geduldig totdat Melissa’s poppetje op groen springt. Zodra hij op groen springt druk ik erop en wacht in spanning totdat ze opneemt. ‘AVELIN!’ schreeuwt ze zodra ze in beeld komt. Ik glimlach trillerig. ‘Melissa, ik heb iets doms gedaan.’ Ze kijkt bezorgd. ‘Wat dan?’ Ik slik. ‘Je gaat dit niet leuk vinden, Melissa.’ Haar ogen worden een tintje donkerder en haar gezicht ene tikkeltje bezorgder. ‘Wat heb je gedaan?’ Ik haal diep adem. ‘Zaynvroegmeopeendatenaarnando’senomdatikzijnogenietkonweerstaanhebikjagezegdennugaikmorgenmethemnaarnando’sopeendate.’ Het rolt er heel snel uit en ik zie dat Melissa er niets van snapt. ‘Avelin, what de f*ck zei je net? Nog een keer en nu langzaam.’ Ik haal diep adem en sla mijn blik neer. ‘Zayn hield me vanmiddag tegen toen ik naar huis wilde gaan en toen vroeg hij of ik met hem op date wilde naar Nando’s.’ Melissa’s mond valt open.
‘Je hebt toch wel nee gezegd ea?’ Ik kijk haar aan en schud langzaam mijn hoofd. ‘Avelin! Je weet niet wat je hebt gedaan!’ ‘Hij pruilde en zijn ogen zijn gewoon onweerstaanbaar en ik vind hem leuk en ik denk dat ik hem kan veranderen en ik kan gewoon geen nee zeggen!’ Melissa schud haar hoofd. ‘Avelin, waarom denk je dat je zo speciaal bent? Waarom denk je dat jij hem wel kan veranderen?’ Ik haal mijn schouders op. ‘Dat weet ik niet Melissa, maar ik weet zeker dat ik hem kan veranderen.’ Ze zucht diep. ‘Avelin, al heel veel meisjes hebben dat geprobeerd en het is niemand gelukt. Je moet dit afkappen voordat je er te ver word ingetrokken.’ Ik schud mijn hoofd. ‘Melissa, geloof me. Dit gaat me lukken.’ Ze schud nog eenmaal haar hoofd. ‘Het spijt me, Avelin, maar als je dat gelooft kan en wil ik je vriendin niet zijn.’ En met die woorden klikte ze me weg. Geschokt staar ik naar het scherm. Wat? Wat? Nee, dat kan niet! NEE! Een leeg gevoel verspreid zich door mijn lichaam. Dit kan ze niet menen. Toch?

De volgende dag
Fris en fruitig sta ik op. Ik heb zin in vanavond, iets wat mij lichtelijk zorgen baart. Al snel ben ik het weer vergeten en heb ik me aangekleed. Mijn outfit voor vandaag is waarschijnlijk wat uitdagend, maar dat boeit me niet. Het is mijn kledingstijl en anderen hebben daar niks over te zeggen. Ik zet voorzichtig mijn helm op en stap op de scooter. Nog snel zwaai ik naar mijn vader en schiet er dan vandoor, richting school. Zodra ik daar aankom valt mijn blik meteen op de gestalte van Zayn. Die aanblik levert een heftige reactie op in mijn maag, een reactie die mij zorgen baart. Want, is dit een goede reactie? Is het goed om gevoelens te krijgen voor zo’n iemand? Ik speur het plein af, op zoek naar Zayn’s vaste schaduw Javadd. Hij is nergens te zien. Aan de ene kant ben ik daar blij om, ik weet niet of ik nog een confrontatie aankan. Ik stap af en loop met mijn scooter aan de hand richting het fietsenhok. Zodra ik me omdraai om het fietsenhok weer uit te lopen staat Zayn voor mijn neus.
‘Zayn hody f*ck gast!’ Hij lacht. ‘Liet ik je schrikken, babe?’ Ik geef hem een klap op zijn arm. ‘Jaa, wie zou er niet schrikken als jij voor z'm neus staat zodra je je omdraait?’ Hij lacht weer. ‘Geen idee.’ Ik zucht en wil langs hem heenlopen, maar hij pakt mijn arm beet. ‘Wacht. Je wilt toch nog wel, vanavond?’ Ik kijk hem recht in zijn ogen aan. ‘Ja.’ Een glimlach verspreid zich over zijn gezicht. ‘Echt?’ Ik knik en pak dan een briefje uit mijn tas. Snel kladder ik mijn nummer erop en duw hem dan in zijn handen. ‘Gebruik het verstandig, dude,’ fluister ik in zijn oor. Ik strijk met mijn hand langs zijn arm en voel hem rillen. Ik glimlach en loop langs hem heen, richting de eerste les van vandaag.

Zayn
Ze strijkt met haar hand langs mijn arm en een vonk schiet door mijn lichaam heen. Deze gevoelens baren me zorgen, want is het wel goed om verliefd te worden op haar? Ze is zo braaf en aardig en zo niet zoals mij. Het zal me veranderen, dat weet ik zeker, maar het maakt mij niks uit. Denk ik. Ik draai me om en volg Avelin naar binnen, we hebben tenslotte dezelfde lessen. Als laatste stap ik het lokaal binnen, de docent kijkt me aan, maar zegt niks. Ik heb een aardige reputatie hier op school. Mijn ogen glijden door het lokaal en ik zie dat Avelin alleen zit. Achterin, bij de muur. Op mijn plek. Waarom zou ze daar zitten? Ze zit toch altijd naast Melissa? Ik haal mijn schouders lichtjes op en loop naar haar toe. Ik ga op mijn plek zitten en leun tegen de muur. Avelin kijkt naar het bord en ik observeer haar. Ze ziet er mooi uit. Haar haren zitten in een mooie vissengraat en haar oorbellen zien er prachtig uit. Zij is prachtig. Ze draait haar hoofd en haar blauwe ogen kijken me aan. ‘Waarom bekijk je me?’ Ik haal mijn schouders op. ‘Je bent het bekijken waard.’ Een lichte blos vliegt over haar wangen en ze wend haar blik af. Ik bekijk het briefje dat ze me had gegeven en zie dat het haar nummer is. Ik glimlach en zet hem snel in mijn telefoon. ‘Mister Malik, zou u recht kunnen gaan zitten en op kunnen letten?’ De lerares kijkt me streng aan. Ik zucht en zwiep mijn benen onder de tafel. Laten we maar eens braaf doen dan.

DRILL TIMEE!
Alleen diegene die op dit hoofdstuk
reageren krijgen een melding voor
het volgende hoofdstuk.


Vraagje!
Zijn jullie voor team Zavelin (Zayn Avelin)
Of zijn jullie team Javelin (Javadd Avelin)
beantwoorden maar (:


Reacties:

1 2 3

Team1D
Team1D zei op 23 aug 2013 - 15:11:
HIJ WERD OPWINDEND OMG LOL


LOVENIALLL
LOVENIALLL zei op 21 aug 2013 - 8:43:
Zeker weten ZAVELIN !!

SNEL VERDERRR !!!!!!!!!!!!!!!!!!

XoXoX


1D4EVER
1D4EVER zei op 19 aug 2013 - 23:57:
NO JIMMY PROTESTED! - Louis Tomlinson

hahah sorry dat moest even
looooveee this story darlin'!!
melding ofcourse


Malikaa
Malikaa zei op 19 aug 2013 - 21:44:
Ehhhhh Zavelin, alleem moet ie wel veranderen ^.^

xXx


Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 19 aug 2013 - 18:13:
melding