Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » He loves me?|| Harry Styles [AFGEROND] » Hoofdstuk 16

He loves me?|| Harry Styles [AFGEROND]

19 aug 2013 - 15:42

1205

13

762



Hoofdstuk 16

Sharon Wodner POV
Mijn natte haar hangt in een vlecht op mijn rug en de warme dampen van het eten stijgen op. Het zwemmen was echt fantastisch. De jongens hadden plezier en ze ontspanden zichtbaar. Harry had me uiteindelijk weer het zwembad in gegooid. Gelukkig heb ik hem nog terug kunnen pakken. Ik kijk even naar de jongens die lui op de bank liggen. Zayn geeft me een klein glimlachje en ik glimlach terug. Ik denk dat Zayn en ik hele goede vrienden gaan worden. ‘Guys, wie van jullie wilt de tafel dekken?’ Niemand geeft antwoord en ik zucht. ‘Harry, Zayn en Niall. Dek de tafel.’ Liam en Louis grinniken en de anderen staan mokkend op. Ik geef ze alle benodigdheden en ze gaan aan de slag. Harry’s krullen zijn nog wat vochtig en dat laat hem er heel leuk uitzien. Snel bijt ik op mijn lip en concentreer me weer op het eten. Vandaag had ik gekozen voor een simpel macaronigerecht.

Na een tijdje ben ik klaar. ‘We kunnen eten.’ Niall racet naar de tafel en ik lach. Die heeft ook altijd honger, maar goed. Ik zet de pan op tafel. ‘Er zit trouwens kip in.’ Zayn glimlacht naar me. ‘Dank je.’ ‘Graag gedaan Zayn.’ We scheppen op en genieten dan van het eten. ‘Hmm, je kan goed koken, Sharon,’ zegt Liam. ‘Dank je,’ antwoord ik blozend. ‘Aawh, je bent echt schattig als je bloost.’ Harry knijpt in mijn wang. ‘Harry!’ Hij lacht en ik schud mijn hoofd. ‘Sukkeltje.’ ‘Hoe noemde je me?’ Ik grinnik. ‘Je hoorde me wel.’ Hij fronst. ‘Die krijg je zo terug dadelijk.’ Ik schud lachend mijn hoofd. ‘Nopp. Ik heb mensen die mij beschermen.’ Hij lacht. ‘Wie dan?’ ‘Wij,’ zeggen Niall, Louis en Zayn in koor. Ik glimlach naar Harry en hij fronst weer. ‘Damn it.’ Ik lach en ga weer verder met eten.

Samen zitten we in de woonkamer. ‘Vertel eens iets over jezelf?’ vraagt Liam nieuwsgierig. Ik leun in kleermakerszit tegen Zayn ’s knieën en kijk Liam aan. ‘Ehm, goed. Denk ik.’ ‘Het hoeft niet hoor. Als je dat niet wilt.’ Ik schud mijn hoofd. ‘Nee, nee. Het is al goed. Je overviel me er alleen wat mee.’
Even denk ik na. ‘Hmm, oke. Ik heet dus Sharon en ik ben 17. Ik ben jarig op 25 mei.’ Ze knikken en ik voel Zayn door mijn haar gaan. ‘Zayn, wat doe je?’ vraag ik lachend. Hij lacht ook. ‘Jouw haar voelt zo fijn aan.’ Ik giechel. ‘Dank je, denk ik.’ Hij lacht en ook de andere lachen. ‘Maar goed. Ehm. Ik heb een zusje.’ ‘Echt?’ vraagt Louis enthousiast. Ik knik. ‘Ze is acht.’ ‘Cool,’ zegt hij grijnzend, ‘Ik heb er vier.’ Met open mond staar ik hem aan. ‘Niet.’ Hij grijnst. ‘Wel.’ ‘Gaaf.’ Hij lacht. ‘Yup.’ ‘Maar goed. Ehm. Mijn vader werkt bij een of ander belangrijk bedrijf en mijn moeder is kapster bij een modellenbureau. Ze zitten nu beiden in Milaan.’ De jongens kijken me geïnteresseerd aan. ‘Nou. Ehm. Ik hou van tekenen en zingen.’ ‘Ik ook,’ zegt Zayn grijnzend. Ik draai mijn hoofd en kijk hem aan. ‘Gaaaaf.’ We geven elkaar een high five. ‘Wat willen jullie nog meer weten?’ Ik kijk ze één voor één aan. ‘Heb je ooit een vriendje gehad?’ Verbaasd kijk ik Harry aan. Hij bloost en ik aawh. ‘Ja.’ Verbaasd kijkt hij op. ‘Echt?’ Ik knik. ‘Ondanks dat vele mij haten vond hij me wel leuk. Maar het is een soort van slecht afgelopen. ’ Hij bloost weer. Zacht giechel ik en ook Zayn hoor ik zacht grinniken. Niall kijkt even bedenkelijk. ‘Waar kom je vandaan eigenlijk?’ ‘Nini, dat weet je toch al?’ Hij lacht. ‘Maar zij niet.’ Ik lach. ‘Ik kom gewoon hier uit London.’ We blijven stil. ‘Wie heeft er zin om een film te kijken?’ vraag ik aan niemand in het bijzonder. Ze reageren allemaal enthousiast en ik sta op. Snel loop ik naar de kast. ‘Horror?’ Ze knikken en ik pak evil dead uit de kast. ‘Nini? Maak je wat popcorn?’ Hij knikt en staat op. Ik stop de dvd ondertussen in de speler en zet het scherm aan. Daarna ga ik naast Harry op de bank zitten. Niall komt als snel met twee bakken popcorn aan en zet ze op tafel. ‘Klaar?’ Ze knikken en ik start de film.

Trillend zit ik op de bank. Mijn hoofd ligt op Harry’s schouder en ik knijp mijn ogen stijf dicht. Zijn beiden armen zitten in een beschermende knuffel om mijn lijf heen. F*ck, die film was enger dan ik dacht. ‘Is hij afgelopen?’ vraag ik met zachte, trillende stem. ‘Ja.’ Harry wrijft geruststellend over mijn rug en ik open mijn ogen. ‘Gelukkig.’ Hij glimlacht licht. ‘Enger dan gedacht?’ Ik knik en adem trillerig uit. Zayn werpt een blik op de klok. ‘Het is al één uur. Zullen we naar bed gaan?’ We knikken en staan op. ‘Gaan jullie maar. Ik ruim de glazen en zo nog even op.’ Ze knikken en lopen weg. Zodra ik me met volle handen omdraai om naar de keuken te lopen staat Harry voor mijn neus. Een kleine gil verlaat mijn mond en een paar glazen glippen uit mijn handen. Snel vangt hij ze op. ‘Sorry. Ik wilde je niet laten schrikken.’ ‘Nee.. nee. Je liet me niet schrikken,’ zeg ik trillerig. Hij lacht zachtjes. ‘Echt niet?’ Ik schud mijn hoofd, maar knik uiteindelijk toch. ‘Ja, ja toch wel.’ Hij lacht en samen lopen we naar de keuken. Ik plaats de glazen en de kommen in de vaatwasser en zet hem aan. ‘Dank je, Harry. Voor vanavond.’ Hij haalt zijn schouders op. ‘Je vond het eng, dus ik beschermde je.’ Ik glimlach en geef hem een knuffel. ‘Echt bedankt.’ Hij knuffelt me terug. ‘Altijd.’ Een tijdje staan we zo, dan maak ik me los uit onze omhelsing. ‘Zullen we gaan slapen?’ Hij knikt en samen lopen we naar onze slaapkamers. Twijfelend blijf ik voor mijn deur staan. ‘Harry?’ vraag ik fluisterend. Ergens vanuit het donker komt een antwoord. ‘Ja?’ Ik twijfel . ‘Zou je bij mij willen slapen?’ Even blijft het stil, dan doemt hij voor mijn neus op. ‘Waarom?’ Ik bijt op mijn lip en kijk hem aan. ‘Ik ben bang.’ Hij knikt. ‘Goed.’ Opgelucht zucht ik en open de deur van mijn kamer. ‘Dank je Harry.’ Hij glimlacht, maar dan valt zijn mond open. ‘Woww. Jouw kamer is groot!’ Ik lach ongemakkelijk. ‘Tja.’ Hij kijkt even rond. ‘En mooi. Die kleur groen is mooi.’ Ik glimlach. ‘Dat vind ik nou ook.’ Ik loop naar mijn bed en pak mijn pyjamashirt. ‘Ik ben zo terug.’ Hij knikt en gaat op mijn bed zitten. ‘Ik ga nergens heen.’
Snel loop ik naar mijn badkamer en kleed me om. Meteen heb ik spijt, Het shirt komt tot net onder mijn billen. Ik haal mijn schouders op en bind mijn haren in een slordige knot. Zodra ik weer terug kom in de kamer slaat Harry de deken uitnodigend open. Glimlachend stap ik in bed en nestel me tegen Harry’s borst. Hij slaat zijn armen om me heen en geeft een kus op mijn voorhoofd. ‘Ga maar slapen. Ik bescherm je.’ Glimlachend sluit ik mijn ogen en val in slaap.


Alleen diegene die op
dit hoofdstuk reageren krijgen een
melding voor het volgende hoofdstuk


Reacties:

1 2 3

Nynlufx
Nynlufx zei op 10 dec 2013 - 21:05:
Awww


Chayenne
Chayenne zei op 1 dec 2013 - 18:27:
Zo lieff ^^


lovelouis
lovelouis zei op 23 aug 2013 - 17:47:
CUTEEE!!!!!!
Melding!!!


Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 20 aug 2013 - 22:58:
meldinggg


Richelle
Richelle zei op 20 aug 2013 - 11:05:
Cuuute (:
snel verder
en melding voor mij (;
xx