Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » All Time Low » It was like a timebomb set in a motion » This is how we do'

It was like a timebomb set in a motion

21 aug 2013 - 16:38

853

1

275



This is how we do'

Het is half 1 's middags als Eva op de trein stapt naar een avond die ze nooit zal vergeten..

Het is half 1 ’s middags en ik trek snel m’n favoriete shirt aan. ‘Who the fuck is Jack Barakat’ staat erop. Ik heb er erg om moeten zeuren dat ik hem aan mocht want m’n ouders zijn streng. Maar vandaag ga ik naar ze toe. Naja, ik ga naar ze live zien. Ik ken niemand die ze leuk vind dus ik ga in m’n eentje. Ik pak de trein naar Tilburg en m’n vader komt me ophalen omdat er ’s nachts geen treinen rijden. Ik pak m’n eastpak en stop er snel m’n albums in, en nog een ander t shirt. Op m’n gemak loop ik naar het station en zodra ik in de trein stap beginnen de zenuwen op te komen. Dit is m’n eerste concert, en All Time Low is m’n favoriete band natuurlijk. Binnen twintig minuten sta ik op Den Haag centraal. Ik heb een kwartier om over te stappen dus ik loop snel naar de Starbucks voor wat coffee en ik kom een meisje tegen. Ze heeft groot op haar armen ‘All Time Low’ staan en ik loop naar haar toe. ‘Hoi’ zeg ik twijfelend. Ze is een kop groter dan ik en heeft bruine haren en bruine ogen. Ze kijkt me vrolijk aan. ‘Hey jij gaat naar All Time Low! De trein vertrekt over een kleine tien minuten maar ik ga met niemand dus wil je met me mee?’ het meisje is onwijs spontaan dus ik zeg maar ja en samen lopen we naar perron 8 waar de sprinter naar Tilburg al staat. ‘Ik heet Eva’ zeg ik na een lange stilte. Het meisje begint te lachen en verteld me dat ze Eveline heet. ‘Ik ga je eef noemen want zo noemt iedereen mij ook!’ zegt ze met een glimlach. Ik glimlach terug als ik de trein in stap en loop naar een lege stoel bij het raam. ‘Mag ik op je arm tekenen?’ het meisje is helemaal enthousiast. ‘Als je maar van m’n shirt afblijft!’ zeg ik met een glimlach. Ze pakt een permanente stift en begint op rotzooi op m’n armen te tekenen.

Na anderhalf uur komen we aan op Tilburg centraal waar we steeds weer mensen spotten die blijkbaar ook naar de band gaan. ‘Kom we gaan in de rij staan!’ roept het meisje en begint richting 013 te rennen. ‘Ik kom al! Ik kom al!’ roep ik en ren achter haar aan. Er is nog bijna niemand en we gaan zitten achter het eerste groepje voor de deur. Ik pak m’n telefoon en vind dat het tijd is voor een selfie met Eveline. ‘Selfie!’ zeg ik blij. Het groepje voor ons zijn 3 jongens van ongeveer 16 jaar. Eentje springt voor de foto. Ik begin protesterend te lachen. ‘Wat, nee ga weg je verpest onze prachtige selfie!’ zeg ik plagend tegen hem. Hij pakt m’n telefoon en neemt een foto van zichzelf. ‘Hier heb je een mooie selfie niet zeuren’ en hij steekt z’n tong uit. Het is pas kwart over 2 en de deuren gaan open om 7 uur. Ik begin een gesprek met de jongens maar ik merk dat Eveline onwijs stil is. ‘Jongens ik ga chips halen ik zag een supermarkt op weg hierheen. Willen jullie onze plek bezet houden?’ Vraag ik aan de jongens. Ze knikken instemmend en gaan wat breder zitten. ‘Tot zo! Nog any requests?’ vraag ik vrolijk. Ik krijg de opdracht wat drop te halen voor de jongen het het bruine haar en blauwe ogen die blijkbaar Daniel heet. ‘Tot zo dan!’ roep ik als ik Eef aan haar arm omhoog trek. Ik merk dat ik helemaal in m’n element ben ik loop half te huppelen. ‘Je bent zo stil’ zeg ik als ze na 2 minuten nog niks heeft gezegd. Ze kijkt me aan en knikt alleen maar. ‘Is er iets? In de trein praatte aan een stuk door.’ Ze kijkt me aan en zegt dat ze zenuwachtig is. ‘Dat ben ik ook!’ roep ik blij en begin six feet under the stars te zingen. Eef zet in en al zingend lopen we de Albert Heijn binnen.

Als we terug komen bij de 013 merk ik dat het al veel drukker is. 'Wij hebben zo'n geluk!' fluistert Eef in m'n oor. 'Ik weet het schat! Ik weet het!' Ik plof neer naast Daniel. 'Ik ken jullie namen nog niet trouwens.' hoor ik mezelf zeggen. 'Ik heet Jeremy' zegt een lange jongen met zwarte haren en bruine ogen. Ik denk dat hij z'n haren geverfd heeft want ze zijn pikzwart en het is prachtig. 'Gaaf haar Jeremy' zeg ik met een glimlach en kijk Eef aan. Ik ken haar nog maar een kleine twee uur maar ik kan al zien dat ze hem leuk vind. 'En jij?' vraag ik aan de andere jongen. Hij heeft ook een All Time Low shirt aan en hij kijkt me ongeïnteresseerd aan. 'Evan' zegt hij kort. 'Lijkt op mijn naam' probeer ik nog maar hij stopt z'n oortjes en kijkt niet meer op. 'Laat hem maar, hij heeft ruzie met z'n vriendin.' zegt Daniel zachtjes tegen me. 'oh' zeg ik.


Reacties:


xDeadAngel
xDeadAngel zei op 22 jan 2014 - 20:32:
Echt leuk!! C: