Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ้n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Lay All your love on me deel II FINISHED » Stay with me

Lay All your love on me deel II FINISHED

21 aug 2013 - 16:43

735

9

324



Stay with me

Hoofdstuk 14 alweer! En ik wil jullie allemaaal feliciteren met de FUCKING VERLOVING VAN ZERRIE AHADSJLFJLSKDFLD !!! Goed, weer even back to bussiness. Ik hooop het jullie het leuk vinden! xo mies PS; ik vind Dani leuker/knapper als Sophia.. maar dat is mijn mening!

Sky POV:
Fuck. Dit doet pijn. Ik lig in een ziekenhuis bed, en Eleanor zit naast me. ‘’Gaat het Sky?’’ ze kijkt me bezorgd aan. ‘’Ne-ee..’’ breng ik stotterend uit. Ik was tot een paar uur geleden nog gewoon thuis met El, toen mn water brak. Je kan begrijpen dat we allebei schrokken, ik moest nog 2 maanden.. El is met mij in mn auto gegaan, en met gierende banden naar het ziekenhuis gereden. Ik werd gelijk meegenomen, terwijl El eerst Harry probeerde te bellen. Toen hij niet opnam, had ze Paul gebeld. Die was al helemaal in shock geweest, en had gezegd dat ze het interview zouden afkappen en direct terug naar Londen zouden komen. ‘’Pfff, ik hou het niet meer hoor El!’’ het huilen stond me nader dan het lachen. Er kwam een kleine glimlach op haar gezicht. ‘’Daarom heb ik even een belletje gepleegd..’’ ik keek haar vreemd aan. Precies op dat moment, kwamen mijn ouders en de meiden door de deur naar binnen lopen. ‘’O my god! Ik ben zo blij dat jullie er zijn!’’ riep ik enthousiast. ‘’Oh kindje toch, hoe voel je je?’’ mn moeder ging aan de andere kant van mij zitten, samen met mn vader. ‘’Ik voel me nu wel goed, jullie zijn er!’’ er kwam een glimlachje op mn gezicht. Perrie ging naast Eleanor zitten. Ze gaf El een knuffel, en richtte haar blik toen op mij. ‘’How are you baba?’’ ik glimlachte zwakjes. ‘’Ja redelijk.. maar ik mis Harry nu..’’ ik begon zachtjes te huilen. Ik was bang, heel erg bang. Wat zou er gebeuren? Zou ik al bevallen? En, het belangrijkste natuurlijk; zou Harry op tijd zijn?

Harry POV:
‘’Go go go go!’’ schreeuw ik naar de chauffeur. Niall springt net op tijd het busje in, anders waren we zonder hem vertrokken. Even lijkt het erop alsof hij wat wil zeggen, maar hij houdt zich in. ‘’Ik ga het nooit redden, ik ga de geboorte missen, ik vergeef het mezelf nooit..’’ praat ik zachtjes tegen mezelf. ‘’Harry, niet zo negatief denken asjeblieft! Jeetje! We redden het!’’ Zayn raakt geïrriteerd. Hij pakt zn telefoon. ‘’Ik bel Pez wel.’’ Ik draai stuurs mn hoofd om, en kijk uit het raam. Langzaam aan wordt ik een beetje rustig. Zou het een jongetje zijn? Of een meisje? We hebben nog niet eens een naam… ‘’Haz?’’ klinkt de stem van Liam. ‘’we zijn er. Pak je spullen.’’ Ik pak ze razendsnel bij elkaar, en vlieg de auto uit, het vliegtuig in. 10 minuten later stijgen we eindelijk op. Ik pak mn telefoon, en stuur Sky een sms. ‘’Hi love, we zitten in het vliegtuig, en zijn onderweg. Hold on, i’ll be there. I won’t let you go. Always yours. x H’’ de tranen staan in mn ogen. ‘’Haz, ga wat proberen te slapen.. wij maken je wel wakker als we geland zijn.’’ Louis legt een hand op mn schouder. Ik knik, en val uiteindelijk in een rusteloze slaap.

*** 2 UUR LATER ***
‘’Haz! Haz! Wakker worden! We zijn geland!’’ hoor ik stemmen vaag roepen. Boem. Er vliegt een kussen tegen mn hoofd, met tegenzin wordt ik wakker. ‘’Kom we moeten naar Sky!’’ roept Niall. Oh ja! Fuck hoe kan ik dit nou vergeten? Ik pak mn spullen en ren naar de auto die al klaar staat. Ik bel Eleanor, kijken hoe het ervoor staat. ‘’Hey El! Hoe gaat het? Met een halfuurtje ben ik in het ziekenhuis? Hoe gaat het met haar?’’ Ik hoor haar slikken. ‘’Haz, ze hebben haar net opgehaald. Ze halen de baby met een keizersnede ter wereld.’’ Ik slik ook. ‘’Zijn haar ouders er al?’’ ‘’Ja, die zijn hier. Perrie en de meiden zijn er ook. Het komt wel goed Haz. Ik zie je zo.’’ ‘’Oke, ik zie je zo. Bye.’’ Ik hang op, en kijk naar buiten. Ik sla een kruisje. ‘’Please, God, laat alles goed aflopen asjeblieft..’’ mompel ik zachtjes. “Het komt wel goed Haz, echt waar. Ze is in goede handen.’’ Liam en Zayn zitten tegenover me. ‘’Ik hoop het.. ik zou niet weten wat ik zonder haar zou moeten..’’ snik ik zachtjes. De minuten kruipen voorbij, en ik kijk om de 10 seconden op mn telefoon. ‘’Jongens, we zijn er.’’ Roept Paul ineens. Ik gooi de deur open, en Perrie en Eleanor staan al op ons te wachten. Allebei komen ze naar me toe en geven me een knuffel. ‘’Kom, we gaan naar binnen.’’


Reacties:

1 2

1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 21 aug 2013 - 22:19:
Perfect!!


Malikaa
Malikaa zei op 21 aug 2013 - 19:39:
OMFG JAAA GEFELICITEERDDD
The most perfect couple got engaged
Omg twee maanden te vroeg 0.0

Xxx


Lotteimy
Lotteimy zei op 21 aug 2013 - 18:59:
JAA GEFELICITEERD! MAAR ZE ZIJN ZO JONG OMFG...
NOU JA LATEN WE MAAR GEWOON BLIJ VOOR ZE ZIJN

SPANNEND! SNEL VERDER! X


XxAmyxX zei op 21 aug 2013 - 18:40:
OMFG Gauw verderr! X


menepen
menepen zei op 21 aug 2013 - 18:39:
meldi g