Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Way to be famous. » 8 - Maïte

Way to be famous.

27 april 2009 - 18:49

316

2

179



8 - Maïte

Dag ; Dinsdag.
Uur ; 07:20:00.

Ik was al ruim een uur wakker. Ik was meteen opgestaan, want het laatste wat ik wou doen was liggen niets doen in mijn bed. Ik was in tegenstelling tot Amelle geen lange slaper. Van vroeg opstaan kreeg ik altijd een goed humeur, want dan duurden de dagen langer en kon ik dus ook meer doen. Ik zat aan de ontbijttafel samen met mijn moeder en mijn vader. Zoals gewoonlijk lagen mijn broers en zussen nog te slapen. Als de dag goed verliep, wist ik wie er eerst zijn stappen van de trap zou nemen. Mijn grote zus Chayenne, gevolgd door de tweeling Jasper en Ron en als laatst mijn kleinste zusje Pawnee nadat mijn moeder haar wakker gemaakt zou hebben.

Eindelijk was iedereen beneden. Mijn zus Chayenne hielp mijn kleine zus Pawnee met haar ontbijt en de tweeling zat in de zetel met een kom muesli op hun schoot. Ik profiteerde van het moment en glipte naar boven, als eerst in de badkamer. De douche was lauw en de geur van karamel vestigde zich op mijn huid. Lang duurde dit hele douche gedoe niet en ik stond alweer voor de spiegel. Ik zag er goed uit, alleen mijn haar nog drogen en stijlen, mijn tanden poetsen, mijn make-up op en mezelf aankleden.

Ik deed op mijn gemak mijn kleren aan. Buiten was het goed weer, ik schatte zo’n 15 C°. De eerste zonnestralen uit het jaar. Hoewel de nog steeds lage temperatuur deed in mijn blauw shortje en een roze topje aan. Ik was, al altijd, een warm persoon geweest. Ik overleefde het wel. Beneden greep ik naar een banaan, stak die in mijn schooltas en greep vervolgens naar mijn jas. Het was meer een pull van Adidas, maar hij was warm en zat goed. Ik wachtte nog even op mijn broers en zussen en samen vertrokken we met de fiets naar school.


Reacties:


BABBELICIOUS
BABBELICIOUS zei op 19 mei 2009 - 13:43:
Oehhh ^^

Deze story is like; Freakin Awesome ^^

Door ^^


ananas
ananas zei op 27 april 2009 - 18:53:
Oh jé Maat!!
Dies Zot goed!

Verder doen is de boodschap..

Big Hug,
Ana Ö.