Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Truly, Madly, Deeply » Thrity-eight

Truly, Madly, Deeply

23 aug 2013 - 13:21

584

2

223



Thrity-eight

Sorry voor het lange wachten, ik had het super druk (examens, vakantie, verhuizen) en sorry voor dit saaie stukje! Ik beloof dat het volgende stuk een stuk spannender zou worden. x

Niall en ik lagen op ons bed. Hij was van alles aan het regelen met zijn mobiel en ik zappte een beetje. Ik zag allerlei Nederlandse programma's voorbij komen.
"Hoe kun je dat toch verstaan?" vroeg Niall en hij keek geirriteerd op van zijn mobiel.
"Hoezo? Het is gewoon mijn eerste taal," zei ik. Niall haalde zijn schouders op en keek weer op zijn mobiel. Ik vroeg me af waarom die zo kortaf deed maar ik besloot me er verder niet druk om te maken en richtte me weer op de tv.
Onze koffers stonden open naast ons bed, morgen zouden we weer vertrekken en dan begon Niall's 'normale' leven weer.
Niall onderbrak mijn gedachtes door zijn mobiel weg te leggen en zijn nachtlampje uit te doen.
"Welterusten Lily," zei hij en hij draaide zijn rug naar me toe. Ik keek hem met een opgetrokken wenkbrauw aan. Normaal gaf hij me altijd een kus voor het slapen gaan. Ik had helemaal geen zin om te vragen wat zijn probleem was, maar er zat hem duidelijk iets dwars. Ik zuchtte en vroeg hem wat er aan de hand was.
"Niets, ik ben gewoon een beetje moe," zei hij.
"Oke," antwoordde ik. Ik had totaal geen zin in gedoe en hopelijk was hij morgen wel bijgedraaid. Ik keek nog even tv en besloot toen ook maar te gaan slapen, we moesten er vroeg weer uit.

Toen de volgende ochtend de wekker ging kwam ik moeizaam uit bed, en het kostte me nog meer moeite Niall eruit te trappen. Uiteindelijk hadden we alsnog tijdnood en renden we chaotisch en schreeuwend door de kamer. Gelukkig waren we wel op tijd en konden we even rustig bijkomen in de taxi naar het vliegveld. Daar ging alles ook voorspoedig, maar een of twee meisjes herkenden Niall en wouden op de foto met hem.
De vliegreis terug ging ook voorspoedig, voor ik het wist waren we geland.
"Oke, welkom terug," mompelde Niall. Hij gedroeg zich weer compleet normaal en ik vroeg dus maar niet waar hij gisteren last van had. Ik zuchtte diep, ik wist dat er papperazzi zou staan. Niall keek me met een glimlach aan en ik lachte terug.
We stonden op en we liepen naar buiten, hij hield mijn had vast en toen de deuren opengingen zag ik lichtflitsen. Het waren er gelukkig niet veel. Ik keek omlaag en liet me voorgeleiden door Niall.
'Look at her ring! Are you guys getting married?' Hoorde ik ze roepen. Ik beet op mijn lip en keek naar de ring die ik voor mijn verjaardag had gekregen. Niall en ik reageerden niet en we liepen door, samen met een security vent.
We stapten in een auto die klaarstond en Niall plofte naast me.
"Nou, laat die roddels maar komen," zei hij grijnzend. Ik grinnikte.
We reden terug naar Niall's huis, morgen zouden we naar Duitsland vliegen, dan gingen we door naar Belgie en dan Amsterdam. Ik had zoveel zin om naar Amsterdam te gaan, ik was er al zo lang niet meer geweest. Het leek wel alsof Niall gedachten kon lezen.
"Anders stuur ik jou vast vooruit naar Amsterdam? Dan kun je met wat oude vrienden afspreken," stelde hij voor. Ik keek hem aan. Aan de ene kant wou ik dolgraag naar Amsterdam, maar aan de andere kant wou ik graag bij hem blijven.
"Ik denk er nog even over na, oke?" zei ik. Hij knikte en staarde weer uit het raam. Ik pakte zijn hand en kneep er zachtjes in en keek toen uit het andere raam. Zwijgend reden we terug.


Reacties:


1D4EVER
1D4EVER zei op 25 aug 2013 - 20:59:
nu ga ik Tamara ff nadoen
let me guess, Niall heeft ergens foto's gezien van Charles en Lils toen ze in het park waren en hij was jaloerzzzzzzzzz


MELDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIING


tamarastyles
tamarastyles zei op 23 aug 2013 - 23:39:
Aah dit hoofdstuk is helemaal niet saai! Hij is leuk! Op naar de roddelbladen :-)