Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » Jij en Yu ouders? » Strify+jij=love?

Jij en Yu ouders?

28 april 2009 - 14:22

890

6

248



Strify+jij=love?

Strify is ontzettend verliefd op jou maar weet dat jij een relatie met Yu hebt. Luminor heeft zijn vriend verloren aan een auto-ongeluk. Daar probeert hij zich zo goed als mogelijk overheen te zetten.

Strify komt de keuken inlopen, waar jij staat te koken. 'Zo, ruikt lekker!' zegt hij. Je glimlacht vriendelijk. 'Zelfgemaakte pizza,' zeg je. Hij klapt in zijn handen en kijkt dan naar de grond. 'Erg hè? Van Luminor?' Je knikt. 'Ik had het al wel verwacht maar hoopte het niet voor Lumi.' Strify legt voorzichtig een hand op je schouder. 'Maar wij staan natuurlijk 24 uur per dag voor hem klaar,' zegt hij. Je droogt je handen af. 'Ja, weet je waar Yu is?' een golf van jaloezie gaat door Strify heen. Hij haalt zijn schouders op. 'Hm...Ik heb hem al de hele dag niet gezien,' zeg je dan. Dan snijd je tomaten in stukjes. Strify raapt de handoek op die op de grond ligt. 'Moet ik anders helpen?' vraagt hij. 'Als je...Auw!' gil je. Je hebt jezelf gesneden met het mesje. Strify pakt je hand en houdt hem onder de kraan. 'Gaat het?' vraagt hij bezorgd. Je knikt. Dan pakt hij een pleister en bindt die om je vinger. 'Thanks,' en je geeft hem een kus op zijn wang. Strify glimlacht en streelt met zijn hand langs je wang.

Strify Pov
Aaaahhh een geweldige dag vandaag gehad. Eerst hebben ik en Lindsey gezoend in de keuken. Daarna hebben we sex gehad in haar bed en als laatste hebben we gezellig met z'n tweetjes tv gekeken.
NIET DUS!
Ik dacht dat ik (door een beetje lief tegen haar te doen) haar gevoelens voor mij hetzelfde zou krijgen als ik voor haar maar toen ik dat probeerde kwam Yu binnen. Meteen een hele ruzie. (hij heeft me ook nog eens bijna geslagen die gek!) Het kwam eigenlijk zo dat ik Lindsey vastpakte (om haar te omhelzen) en mee dat ik dat deed kwam Yu binnen. Staan wij daar in een innige omhelzing *schaam*. Hij trok me aan mijn haren naar boven en hij heeft Lindsey de hele dag niet meer aangekeken. Echt dat was de allereerste keer dat ik Yu zo boos zag. Nu zul je wel denken; dan alleen om één omhelzing? Nee! De peettante van Lindsey heeft iets tegen Yu en probeert er alles aan om hun uit elkaar te drijven. Zo dit keer heeft ze een foto van mij en Lindsey zo bewerkt dat het net lijkt of we zoenen. Dat heeft ze dus aan Yu laten zien. Die ons "toevallig" in omhelzing zag staan.
Nu zit ik op mijn kamer, na te denken (te zwijmelen) over Lindsey. Hopen dat Yu morgen gewoon normaal doet.


2 weken later:

Je staat in je ondergoed voor de spiegel. Je buik is al een beetje te zien. Je zucht. Gelukkig heeft Yu nog niks gevraagd. Misschien merkt hij het niet. Je zal toch een keer naar de dokter moeten. Een echo maken. Opeens staat Strify in de deuropening. 'Zou je voortaan willen kloppen?' vraag jij geschrokken. Strify knikt 'Sorry. Zullen we iets leuks met z'n tweetjes...' Hij kijkt naar je buik. Je merkt het en draait je om. 'Hm...Zijn die frietjes niet goed geweest gisteren,' lacht hij terwijl hij over je buik wrijft. Gek genoeg raak je daar best opgewonden van. 'Of heb je onvoorzichtig gedaan met Yu?' hij lacht om zijn eigen grap. Je lacht ongemakkelijk mee. Dan kijkt hij je serieus aan en komt dichterbij. Hij zoent je voorzichtig en draait de deur op slot. Jij pakt hem vast en duwt hem tegen de muur.Strify kreunt en gaat verder met zoenen. Het voelt verkeerd maar toch ook best goed. Je vergeet alles even. Dan pakt hij je bij je kont. Je twijfelt maar laat het toch toe. Dan trekt hij je onderbroek een stukje naar beneden terwijl hij je vragend aankijkt. Je laat het allemaal toe en gaat bovenop hem zitten. Dan begint het...
'Hé!Hé! Maak eens open!! Wie er ook zit!' Strify en jij zijn allebei nog niet klaargekomen of Yu staat al voor de deur. Strify legt een vinger op je lippen en begint harder te stoten. 'Ja, sneller,' hijg je. 'Doe nou godverdomme open!' roept Yu. Dan wordt er hard op de deur gebonkt. Strify raakt in paniek en gaat steeds sneller. Een tijdje gaan jullie nog door maar dan zien jullie dat Yu door het raampje boven de deur naar jullie kijkt. Ohoh betrapt! Hij krijgt de tranen in zijn ogen en Strify springt geschrokken van je af en kleedt zich aan. Yu kijkt jou boos aan. Strify maakt de deur open en jij krimpt inelkaar. Yu rent op je af. 'Ben je nou helemaal gek geworden?' gilt hij overstuur. 'Het spijt me,' zeg je zachtjes. 'Daar heb ik iets aan.' Yu gaat met zijn handen in zijn zij staan. 'Sorry,' zeg je bijna onverstaanbaar en je trekt je ondergoed aan. Hij trekt aan je arm en sleurt je de trap af naar beneden. 'Deze hoer hier heeft seks gehad met Strify, dat pik ik niet!' roept hij naar Kiro en Shin die op de bank zitten. Zij zien de angst in je ogen. 'Laat haar los,' zegt Strify die aan de eettafel zit. 'Jij moet helemaal je bek houden!' roept Yu kwaad. 'Sorry, sorry,' zeg je en je probeert je los te rukken. Maar Yu houdt je nog stevig vast. 'Wat wil je nou van me?' vraag je met tranen in je ogen. 'Ik maak het uit!' gilt hij en hij gooit je in de hoek naast de trap.


Reacties:

1 2

shania13
shania13 zei op 5 jan 2013 - 12:50:
snel verder!!
en een melding?

xx


fauveradianc zei op 20 juli 2009 - 14:28:
beter ga je snel verder?!


dms136
dms136 zei op 19 juni 2009 - 21:22:
veder
veder
veder

ga stalken
plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz veder


EmoInDisguis
EmoInDisguis zei op 13 juni 2009 - 19:54:
ga je nog verder?


dms136
dms136 zei op 2 juni 2009 - 17:01:
ga snel veder !!!!!!!!!!!!!!!
'hetr is vet cool