Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » They don't know about us ||One Direction » They don't know about us || Hoofdstuk 5 || One Direction

They don't know about us ||One Direction

23 aug 2013 - 20:26

940

1

255



They don't know about us || Hoofdstuk 5 || One Direction

“En hier zijn alle losse kleedkamers. Voor als we even alleen willen zijn en hier…” Liam liet ons het hele gebouw gezien. Abby keek haar ogen uit en ook ik kon m’n ogen niet geloven. Ik had het een paar keer eerder gezien, maar ik vergat elke keer weer hoe groot alles was. “en dit is dan de loungeroom, waar we altijd met z’n allen zijn, als we niet aan het repeteren of optreden zijn.” zei Liam terwijl hij de deur opengooide. Vier paar ogen schoten gelijk onze kant op. “ja hoor daar zijn ze! Kon je de weg niet meer vinden Liam?” zei Niall lachend. “haha” begon Liam sarcastisch “ze was niet thuis en hoorde haar mobiel niet, dus ik moest haar eerst nog gaan zoeken” zei Liam terwijl hij naar mij keek. Ik deed verontschuldigend mijn handen omhoog. “okee, sorry, sorry. Mijn fout!” Harry was de eerste die opviel dat er nog iemand in de kamer was. “En wie is deze mooie dame, als ik vragen mag?” vroeg hij terwijl hij een arm om haar schouders sloeg. Abby werd langzaam licht rood. “ohw, ja jongens dit is Abby. Abby dit zijn de jongens. Liam ken je al, die flirt daar naast je is Harry en op de bank zitten Niall, Louis en Zayn” stelde ik ze voor. Ik merkte hoe Zayn naar Harry en Abby keek. Hij leek wel jaloers. “hee, jij bent toch dat meisje uit het restaurant?” vroeg Niall terwijl hij opstond om haar een hand te geven. Abby knikte nog steeds erg ongemakkelijk onder Harry’s arm. Ik sloeg zijn hand weg. “wat?” “hou op met flirten. Straks jaag je haar weg.” Ik wist dat het in Harry’s persoonlijkheid zat en dat hij het vaak niet eens serieus meende, maar Abby zag eruit alsof ze elk moment weg kon rennen. Harry draaide zich naar Abby toe “zeg zal ik jou eens een rondleiding geven?” zei hij terwijl hij haar al zowat de kamer uittrok. “nou eigenlijk heeft Liam…” ze stopte midden in haar zin, merkend dat het toch geen zin had. “ik ga wel mee” riep Zayn die vervolgens opstond en de kamer uitliep achter Abby en Harry aan. Nog geen seconde later verscheen Paul, de mager van de hele tour in de deuropening “Niall, ze willen je voor de soundcheck met je gitaar” zei hij om daarna gelijk weer verder te lopen. “ik kom eraan” riep Niall hem na terwijl hij opsprong van de bank. “ik ga wel mee” zei Liam die vervolgens samen met Niall de deur uitliep.
Het leek wel of iedereen wou dat Louis en ik samen in één kamer waren. “heey” zei ik zacht. Louis had zijn ogen al die tijd gefocust op de grond gehouden, nu pas keek hij op. “heey” nadat er na een paar minuten nog steeds geen woord was gezegd draaide ik me om. De spanning te groot dat ik er iets zou uitflappen. En dat was helemaal niet de bedoeling. Toen ik bij de deur was aangekomen hoorde ik Louis zuchten “sorry” ik draaide me weer om. “wat spijt je?” het klonk zo zacht dat ik dacht dat hij het niet gehoord had. “van vanochtend. Van die zoen” hij had het dus wel gehoord. “bijna zoen. Er is niks gebeurd Louis.” zei ik terwijl ik naast hem op de bank plofte. “jawel. Ik heb je bijna gezoend. En dat kan niet, dat mag niet. Ik… “ ik onderbrak zijn speech “ohw dus je walgt er zo van om met mij te zoenen. Bedankt voor het compliment Lou” riep ik sarcastisch terwijl ik opstond. Louis stond ook op en liep vervolgens richting de deur. Liep hij nou zomaar weg? Louis keek de gang op en sloot vervolgens de deur. “ik vindt je leuk Jenna” wow dat kwam als een verrassing “echt heel leuk en ik kan die gevoelens niet….” ik stopte zijn speech voor de tweede keer, dit keer door mijn mond op de zijne te drukken. Gewillig zoende hij terug. Na een paar seconde liet hij los. “dit kan niet Jenna. Dit mag niet” “wat wil je nou Lou? Het ene moment zeg je dat je me leuk vindt en het volgende moment weer niet?” riep ik gefrustreerd. “nee, nee ik vindt je leuk, echt heel leuk, maar…” “maar wat Louis?” zei ik, mijn stem inmiddels weer in normale toon. “Liam” “wat heeft Liam hier nou weer mee te maken?” “Liam is je broer Jenna” zei hij, alsof dat alles meteen duidelijk maakte. Niet dus! “ja en?” “Jenna! Hoor je hem nooit praten over z’n lieve kleine zusje en hoe daar nooit, maar dan ook nooit een jongen bij in de buurt mag komen. Want ik hoor de verhalen vaak genoeg. Liam is je grote broer Jen, en hij beschermt je met alles wat hij in zich heeft. Vooral van alle jongens” ik zuchtte wetende dat hij gelijk had. “maar Liam is niet degene die over mij beslist Lou, dat doe ik zelf. En ik vindt jou leuk. Heel leuk.” er verscheen een klein lachje op zijn mond. “en daarnaast: je bent één van zijn beste vriend. Hij doet jou niks hoor” zeik grappend, maar bij Louis verdween de lach. “ nee Jen, hij doet mij dan juist wat. Ik bedoel: ik snap hem. Ik zou ook wat doen als Harry, Niall, Zayn of Liam aan één van mijn kleine zusjes kwam. Juist omdat ze m’n vrienden zijn. zusjes zijn verboden terrein.” “Dat valt niet te vergelijken. Jouw zusjes zijn veel jonger, ik ben bijna zelf volwassen. Maar goed laat maar. Er is nooit wat gebeurd of gezegd” snel draaide ik me om en liep de deur uit.


Reacties:


MichelleSky zei op 23 aug 2013 - 22:10:
Melding!! Xo