Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Daddy? I’m hungry. » 15

Daddy? I’m hungry.

23 aug 2013 - 21:38

4316

1

261



15

Sorry dat was lang geleden...

15


“Tom?”
De jongen zei niets en deinsde zelfs niet terug en in plaats daarvan keek hij op sommige naar sommige pluchen speelgoed dat hij op het reek deed. Het was na sluitingstijd en slechts drie mensen werden achtergelaten in de winkel om de inventaris te doen, maar Tom was zich niet helemaal bewust van zijn omgeving, hij was zo verloren in zijn eigen gedachten. Het was een week geleden dat hij de oproep kreeg van Eric's collega over de datum van de rechtbank. Sindsdien kon de jongen niet nadenken over iets anders.
Zou hij winnen?
Zou Francizska de voogdij van de tweeling winnen?
Wat zou er gebeuren als hij zou verliezen? Hij zou niet met zichzelf kunnen leven, niet nadat zijn baby's telleurgesteld zouden zijn.
En wat als hij zou wnnen? Zou hij echt in staat zijn om zorg te dragen voor twee hypere kinderen? Zou hij ze alles kunnen geven wat ze nodig hebben? Waar zouden ze slapen, in zijn kamer, of misschien in het oude kantoor van zijn moeder aan huis? Eigenlijk was dat een goed idee. Ze konden de oude kamer opnieuw gebruiken en er een kamer van maken voor de tweeling. 'Ja, het is zeker een goed idee,' dacht Tom toen hij opstond. Hij zou het er vandaag met zijn moeder over hebben.
“Tom?”
Iemand klopte op zijn schouder, en de gedreadockte tiener merkte het eindelijk op. Hij sprong op van verbazing en draaide zich om met een lichte yelp.
“He, Mia! Je liet me schrikken!”
De gekrulde brunette lachte. “Sorry, maar je luisterde niet.”
“Oh, sorry,” mompelde Tom. “Wat heb je nodig?”
“Ik was gewoon benieuwd of je wat hulp nodig had hier? Je bent hier over,” zei ze keek op haar horloge, “een uur nu, en het zou nu klaar moeten zijn.”
Tom keek naar beneden naar de helft van zijn dozen die helemaal leeg moesten zijn nu. “Shit.”
Het meisje lachte. “Het is oke, ik zal je helpen, maar je moet me vertellen wat je dwars zit. Ik heb je het laatste half uur in de gaten gehouden en het leek alsof je niet hier was.”
“Bedankt,” Tom knielde terug naar de doos met speelgoed en gaf hun ook een plaats op het rek. “Ik zat net te denken, sorry. Ik verloor de tijd uit het oog.”
“Het is oke, je hoeft je niet te verontschuldigen, maar vertel me, wat is er aan de hand? Je hebt het al zo een paar dagen nu.”
Tom zweeg. Hij wilde niet aan zijn collega over zijn persoonlijke leven praten. Hij beschouwde haar als een vriend voor nu, ja. Ze zijn samen voor bijna een maand, en ze gingen een paar keer, uit maar toch kende hij haar niet zo goed. Haar vertellen over zijn problemen en alles was geen goed idee.
“Het is niets, Mia. Gewoon met rust laten.”
“Oh kom op, Tom! Je kunt me niet zomaar opzij schuiven! Vertel me! Ik ben een vriendin, toch?”
De jongen nam een ​​diepe adem en zuchtte. “Inderdaad, Mia, maar dit is een persoonlijke zaak.”
Mia kneep haar ogen fijn. “Ik ben gewoon nieuwsgierig. Je bent vreemd, weet je?” Tom keek alleen maar naar haar, half geamuseerd. Dit was de eerste keer dat iemand hem vreemd had genoemd in zo'n lange tijd. Het meisje fronste haar wenkbrauwen nog meer en ging verder. “Het is gewoon,” zuchtte ze en zette wat Twilight cijfers opn het rek naast een aantal Shrek cijfers, “ik ben nieuwsgierig naar je. Je weet alles over mij, en ik weet alleen jouw naam en dat je een tweelingbroer hebt. Een echt schattige tweelingbroer trouwens.” Beiden lachten. “Maar dat is alles wat ik weet. En er is zeker iets mis. Wat zit je dwars?”
Tom zweeg omdat hij meer speelgoed op het rek zette. Hij dacht na over of hij haar de waarheid zou vertellen. Er was niets waar hij zich voor moest schamen. Maar nogmaals, hij wilde niet dat mensen iets wisten over zijn persoonlijke leven.
“Het is ingewikkeld, Mia.”
“Nou, dan is het een goede zaak, ik ben een slimme meid.” Ze grijnsde naar hem, en Tom kon het niet helpen, maar lachte.
“Dat ben je zeker!”
“Bedankt!” Ze porde hem op zijn heup en lachte. “Dus, spuug al je woorden maar uit.”
“Oke, ik zal het je vertellen, maar beloof me, Mia, dat je het tegen niemand vertelt.”
De gekrullende brunette knikte en gaf hem haar beste glimlach. Dat overtuigde hem. Het kostte hem een ​​tijdje om de nodige kracht te verzamelen, maar eindelijk nam hij een diepe hap adem en begon zijn levensverhaal te vertellen. Na een half uur was de brunette verrassend stil en dat verraste Tom, het was niet zo moeilijk om iemand te vertellen over zijn jongens, over de rechter voor hun bewaring, over alles. Het was een soort van bevrijding.
“Dus,” het meisje zette het laatste Edward figuur neer en keek naar Tom. “Je hebt twee kinderen, een tweeling, hun moeder is dood en nu ben jij in een voogdij strijd met hun oma, omdat ze niet wilt dat jij ze hebt?”
“Ja, dat klopt,” Tom knikte en stond op.
“Wow, dat is... wow.” Tom keek haar aan en schudde zijn hoofd met een glimlach; typische Mia. “Ik bedoel, ik wist het niet, Tom.”
“Niemand weet het, Mia, en ik zou echt blij zijn als zou blijken dat het zo blijft.”
“Natuurlijk!” Ze stond zo goed. “Ik zal niemand iets vertellen.Tom, dit is gewoon tussen ons. Beloofd.”
Haar zachte glimlach warmde hem langzaam op en zijn ingewanden en Tom glimlachte naar haar. “Bedankt.... Dus, je zei dat mijn broer schattig is?”
“He nou!” De brunette lachte. “Hij is een soort van schattig, je moet het toegeven.”
“Nee, ik niet,” Tom lachte en verzamelde zijn spullen, zijn werktijd was eindelijk voorbij. “Maar hij is prima, en hij denkt hetzelfde over jou.”
“Echt waar?” Het meisje stuiterde om hem heen en Tom lachte, ze was een goed meisje, misschien te hyper, maar zeker een goede vriend en iemand die je wilt om wat tijd mee door te brengen.
“Echt waar,” knikte Tom. “Wil je hem ontmoeten? Het is vrijdag, en we gaan allemaal naar de club vanavond, Bill gaat ook. Wil je gaan?”
“Nou, ja!”
Beiden lachten.
“Oke, we gaan naar de club in onze kleine stad, dus je wilt nu met mij mee of moet ik je later ophalen?”
“En wat als je met mij mee naar huis gaat waar je wacht tot ik klaar ben en dan zal ik ons ​​naar jouw huis brengen? Klinkt dat goed?”
Tom glimlachte; een oudere vriend met een auto was een groot voordeel. “Klinkt goed.”

____________

Het duurde bijna een heel uur tot Mia uiteindelijk tevreden was met haar uiterlijk. Tom bracht die tijd door, door haar outfits te bekijken en vertelde haar hoe goed of slecht ze eruit zag. Tot zijn eigen verbazing, was het niet zo slecht, ze hadden samen plezier. Nu, eindelijk, reden ze naar het huis van Tom waar al zijn vrienden ongeduldig stonden te wachten op hem. Het was de eerste nacht na drie hele maanden dat Tom bereid was om uit te gaan, maar het was alleen omdat een van zijn vrienden zijn verjaardag vierde.
“Hier naar rechts,” navigeerde Tom de brunette, “en we zijn er. Het is het laatste huis aan deze straat.”
“Zoals je zegt, mijn Heer.” Het meisje lachte en deed wat haar gezegd werd. Na enkele minuten stopte de auto in de straat. Beiden stapten uit en voordat ze de tuin inliepen, kwam de blonde jongen, gevolgd door een donkerharige jongen, naar hen toe.
“Waar de hell was je, Kaulitz?”
Tom lachte en in een gemeende manier omhelsde hij zijn vrienden. “He, jongens. Dit is Mia, Mia dit zijn... Nou, niemand belangrijk ,” zei hij en zwaaide naar hen en lachte toen Mike hem tegen zijn kont schopte.
“Hé, niemand belangrijk,” lachte Mia, “leuk je te ontmoeten. Wie wil nummer één zijn, en wie wil nummer twee zijn?”
“Nou, ik ben liever Brian.” De donkere grijnsde naar haar.
“Oke.” Mia lachte.
“En ik,” Mike wees naar zichzelf, “zal graag uw nummer één zijn.” Hij grijnsde naar haar en Mia kon het niet helpen maar ze had het gevoel alsof ze al tijden vrienden waren.
“Stop ermee, jongens.” Tom rolde met zijn ogen. “Kom op, Mia. Ik denk dat Bill je ook wilt ontmoeten net als Andi.”
De brunette knikte en gaf haar beste glimlach naar Toms vrienden en volgde hem in het huis waar de andere twee genoemde jongens comfortabel op de bank zaten.
“Tomi! Hoi.” Bill zwaaide naar hem met een glimlach van oor tot oor. “Je bent la- oh, hé Mia.”
Het meisje glimlachte naar hem. “Hé, Bill.”
“Hoi, Billy,” Tom glimlachte, “sorry dat we te laat zijn, maar de dame hier had tijd nodig om perfect te zijn en het duurde een lange tijd! Auw, Mia!”
Het meisje maakte een gezicht naar hem en porde hem nogmaals. “Het duurde niet zo lang.”
Alle jongens in de kamer lachte, ze kende Bill, dus met Mia kon het niet veel anders zijn.
“Nou, ga je omkleden Tom zodat we kunnen gaan. De anderen zijn al aanwezig.”
Tom knikte alleen en verdween naar de tweede verdieping. Hij was snel gedoucht en kleedde zich om in iets leuks en comfortabels en toen hij eindelijk besloot dat hij er cool genoeg uitzag, verliet hij zijn kamer. “I¥m here, bithches,” grinnikte hij en iedereen in de kamer piepte naar hem.
“Dus, kom op, kom op, kom op!”

Zijn hoofd tolde, zijn keel was droog en zijn oogleden voelden zwaar. Hij probeerde te bewegen, maar zonder succes, zijn benen werden vastgehouden door een onbekende lading. Hij kreunde en probeerde het nog een keer, misschien kon hij nu wat meer.

____________

One love, one love Go, go, DJ ,go, go, go ,DJ, go, go, go ,DJ

Tom keek om zich heen, enigszins verward over waar al zijn vrienden heen waren verdwenen. Hij was hier helemaal alleen. De jongen fronste met zijn wenkbrauwen en dronk zijn drankje op. Hij maakte een gezicht en grijnsde, het was een soort van zoete, maar nog steeds brandend gevoel in zijn keel.

My girlfriend is out of town and I'm all alone your boyfriend is on vacation and he doesn't have to know

Hij hield van dat liedje.
Tom was niet het type man om de dansvloer op te dan en op het ritme van de muziek mee te dansen, maar dit lied... het zorgde ervoor dat hij met zijn heupen begon te bewegen en drukte zijn lichaam tegen een aantal hete chicks. Hij grinnikte. De blonde leunde over de bar en grijnzende brutaal tegen hem haar keuze. Dit is er één, één voor de nacht.
Hij stond op en ging dichter bij het meisje staan en danste met zijn heupen op de swingende muziek. Op zijn lippen was een permanent gelijmde iets gedronken grijns.
"Hallo daar, schoonheid."
"Hoi," het meisje giechelde en met een verleidelijke glimlach boog ze haar hoofd naar beneden om haar roze wangen te verbergen.
"Wil je dansen?" Hij leunde over haar heen, rook haar zoete parfum. Zijn ogen vanzelf dicht en Tom kon het niet help, maar zijn lippen streelde licht over de huid in haar nek. "Je ruikt lekker, schoonheid."
Het meisje giechelde nog eens, en met een knipoog liet ze Tom haar naar het midden van de dansvloer brengen. Zonder aarzeling drukte hij zijn lichaam tegen het hare, zijn handen dwaalden over haar rug recht om haar kleine kont.


Baby I like it The way you move on the floor Baby I like it Come on and give me some more Oh yes I like it Screaming like never before Baby I like it I, I, I like it.

Voordat hij het wist, stond hij tegen de muur en zijn lippen werden gevangen genomen met de hare. Na de vele drankjes die nacht, probeerde Tom niet om haar weg te duwen toen ze zijn riem begin los te gespen. Het enige wat Tom kon doen was stilletjes kreunen en haar te helpen met de verzorging van zijn shirt uit haar weg te halen.
Het voelde lekker, echt leuk. Dit was de eerste keer dat iemand hem had aangeraakt sinds die nacht met Amelia bijna drie maanden geleden, en het was echt geweldig. Met al die stress over het krijgen van de voogdij over zijn zonen, en afstuderen en al, vergat Tom zijn eigen behoeften, maar nu met deze mooie blondie maakte hij zich weer goed.
"Oh ja, dat is goed. Probeer harder, schatje." Hij kreunde, trok aan haar haren en schoof zichzelf langzaam naar voren in haar mond. Hij had geen moeite met alle mensen om hen heen, hij kon alleen het plezier voelen dat werd verspreid door zijn lichaam.


No one can do it better Turn around I'll give you more No I won’t oh oh, oh oh Shout it out, scream it loud Let me hear you go

Het was meer dan eerder dan hij zou hebben gewild, maar in ieder geval kreeg hij de vrijlating waar hij voor bedelde. De blondie was verdwenen en Tom kon het niet schelen waar ze was verdwenen, hij had gekregen wat hij wilde en dat was alles wat telde.
De dronke tiener keerde terug naar zijn vrienden. Nu waren ze er, maar toen hij naar hen op zoek was, was er niemand te vinden. Hij ging op de oude versleten bank zitten en grijnsde naar hen.
"He man, waar was je?" Andreas vroeg het met enige moeite en lachte toen Tom alleen zijn schouders ophaalde met zijn meesterlijke grijns. Ze wisten allemaal wat het betekende.
"De oude Tom is terug?"
De dronken jongen grijnsde weer en dronk van zijn shot wodka die één van zijn vrienden hem gaf.
"Yeah!" Hij schreeuwde en zette krachtig het glas neer. Iedereen aan de tafel lachte, met uitzondering van een wild kussend paar in de hoek. Tom kneep zijn ogen fijn en na enige tijd van proberen erkende hij eindelijk zijn broer en Mia als dat stel.
Zijn grijns werd breder.
Dit was de eerste keer dat Tom zijn broer een meisje had zien kussen. En het leek alsof hij best goed was, want Mia zat bijna op zijn schoot, met kracht behaalde ze zijn lippen.


Come DJ that’s my DJ, I’m a Miami boy...you know how we play, I’m playing what you wanna I play…What you give me got me good, now watch me

Ze lachten allemaal om Bill die stond te dansen op de top van hun tafel. Zijn heupen schudden op het ritme van een aantal vreemde liedjes die Tom niet erkende, zijn handen vlogen rond zijn hoofd en hij was zo aan het grijnzen dat het leek alsof hij het mooiste kerstcadeau ooit had gekregen.
Het duurde nog twee shakes van Bill's heupen en Mia sloot zich bij hem, onmiddellijk sloeg ze haar lange benen om hem heen. Nu juichde de hele tafel en sommige toeschouwers floten op de show die ze gaven.
Tom kon niet geloven hoeveel plezier hij had. Het voelde ongelooflijk om al deze adrenaline weer te voelen, alcohol en opwinding. Hij was helemaal vergeten over het leven dat hij had voor de tweeling en hij had het een soort van gemist. Dit was zijn manier van leven, dit was waar hij thuis hoorde, althans voor deze nacht.
Hij vermaakte zich echt dus toen Mia haar hand voor hem uitstak, nam Tom het zonder aarzeling aan en stapte op de tafel met hen en sloeg zijn handen om de middel van het meisje en kuste haar lange nek.


I see you watching me, you see me watching’ you, I love the way you move I like them dance you do like Don‘t stop baby, Don't stop baby Just keep on shaking along I won't stop baby, won't stop baby Until you get enough Baby I like it The way you move on the floor Baby I like it Come on and give me some more Oh yes I like it Screaming like never before Baby I like it I, I, I like it.

Party, (oh yes I like it) Karamu, Fiesta, Forever!

____________

Dat stomme lied speelde nog steeds in zijn hoofd toen hij, na vele pogingen, er eindelijk in geslaagd was om zijn ogen te openen. Het leek erop dat Tom in zijn eigen kamer was, in zijn eigen bed. Dus waarom zou hij zich niet verplaatsen?
De jongen haalde diep adem, wenste in stilte voor een glas water en probeerde te gaan zitten. Nogmaals, hij faalde. Iets, of liever gezegd iemand, blokkeerde zijn benen en de rest van zijn lichaam. De jongen kreunde en probeerde harder, dit keer met een beetje succes, iets over zijn lichaam bewoog met hem.
"Wat?" Jammerde iemand naast hem en Toms ogen schoten open. Was dat echt een meisjesstem? What the hell deed die chick in zijn bed?
Tom wiebelde om op een of andere manier te gaan zitten staarde met grote ogen naar Mia, die rustig naast hem lag met haar half naakte lichaam over Bill.
"Wat de hel?"
Tom staarde naar de twee indringers in zijn bed en probeerde zich te herinneren hoe ze daar terecht waren gekomen, allemaal samen. Hij kon het niet helpen, maar vraag zich af of ze iets hadden gedaan. Als dat zo was, wilde hij nu en alles onthouden.
"Mia? Ben je wakker?"
Het meisje kreunde alleen en mompelde iets wat Tom aannam als een ja.
"Wat is er gebeurd vannacht?"
Nog een zucht van het meisje en draaide haar rug naar hem toe. Tom rolde met zijn ogen, het wad echt geen goed idee om een dronken persoon te vragen voor meer informatie.
Op een of andere manier slaagde hij erin om zich te ontrafelen van alles en stapte uit het bed. Zijn maag voelde zich ziek, zijn mond smaakte alsof hij wat oude sokken had gegeten en zijn blaas vol.
Tom wreef in zijn ogen en voelde zijn pijnlijke lichaam - de hel, hij was vergeten hoe het voelde in de ochtend na het feesten voor de hele nacht. Hij ging naar de badkamer. Het eerste wat de tiener deed was plassen, het was alsof hij de badkamer voor de hele nacht niet had gebruikt. Toen hij een paar minuten later in de spiegel keek, werden zijn ogen groot.
Zwart, ergens zelfs paars, de wallen onder zijn ogen werden bijna dodelijke op zijn witte huid. Tom zag eruit als shit. De jongen schudde zijn hoofd en spatte wat water op zijn gezicht, poetste zijn tanden en dronk wat water om zijn brandende keel te verzachten. Hij had een douche nodig, maar zijn hoofdpijn was de enige manier om hen daarvan te stoppen en ging naar beneden en vroeg zijn moeder voor een aantal pillen.
Zonder zich aan te kleden, ging Tom meteen naar de keuken, in de veronderstelling dat zijn moeder daar de lunch zou maken. Jongen, hij had het mis. Toen hij niemand in de keuken had gevonden, probeerde hij de woonkamer. Het was toen pas dat hij eindelijk realiseerde dat een jonge blonde dame tegenover zijn moeder zat, dronken een kopje thee. Tom's keel was droog na het ontwaken, nu voelde het als de Sahara-woestijn.
"Tom, je bent er eindelijk."
De jongen knikte alleen naar zijn moeder, en zijn ogen brandden een gat terug naar de jonge dame. Het was als slow motion toen ze zich omdraaide met een strenge uitdrukking op haar gezicht.
"Eh, he-hallo, Miriam," probeerde Tom ook, hij was werkelijk doodsbang. Wat deed ze hier zo vroeg op de zaterdag? Dit was niet goed, oh nee, helemaal niet.
"Hallo, Tom." De maatschappelijk werkster zette haar kopje thee neer en stond op met elegantie, haar expressie zou nooit veranderen. "Ik neem aan dat je plezier gehad hebt afgelopen nacht."
Tom knipperde een paar keer en herinnerde alle dingen die in de nacht gebeurd waren. Eigenlijk, eigenlijk had hij plezier, dus hij knikte alleen.
"Nou," Miriam nam haar handtas, "ik was hier op een onverwacht bezoek. Je weet dat het de typische procedure van mijn werk is," legde ze uit aan hem toen ze zijn verwarde blik zag. "Dit is hoe het werkt. Ik kom wanneer ik wil, zo kan ik zien hoe je echt leeft en of dit een goede plek voor de kinderen is. "
Tom knikte weer. Oke, ze was hier voor het bezoek, het is niets slecht.
"Ik denk dat ik nu kan gaan."
Simone knikte alleen met een droevige uitdrukking. Alleen toen besefte Tom dat er iets mis was. De ooit lachende Miriam was nu zo stevig en zijn moeder was stil. Dit was niet een typische situatie.
"Is er iets gebeurd?"
Miriam schudde haar hoofd in ongeloof en ging naar de deur. "Ik kan het niet geloven, Tom. Ik dacht dat je echt je zonen terug wilde en wat doe je dan? Een dom iets."
"Neem me niet kwalijk?"
"Tom..."
"Nee," Miriam viel zijn moeder in de rede, "ik zal je vertellen wat je gedaan hebt. Je hebt een jonge leeftijd, Tom, en in dit land staan onze wetten niet toe dat je nog alcohol drinkt, zelfs als je verjaardag in minder dan een maand is. Ik zou graag geloven dat je maar een paar biertjes op had, maar eerlijk gezegd, Tom, ik niet. Ik geloof het niet, want ik zag je in je kamer met je broer en dat... meisje."
Ze vielen allemaal stil. Tom vloekte stilletjes op zichzelf om zoiets stoms te doen. Maar hoe moest hij weten dat Mirjam zou komen vandaag? Hoe kon hij weten dat plezier zou eindigen in zoiets slechts?
"Ik... kan uitleggen," probeerde hij rustig.
"Oh, je kan dat?" vroeg het meisje geamuseerd, geloofde dat blijkbaar niet. "Nou, probeer het, Tom."
Hij boog zijn hoofd naar beneden en keek naar zijn blote voeten. Wat kon hij zeggen? Dit is niet wat het lijkt? Dat hij niet zo dronken was? Ze zou geen enkel woord geloven. Met meer stilte, realiseerde Tom zich dat hij het had verknald. De rechtbank was vanaf nu binnen een maand en Miriam had verslag over hem, zijn leven en werk en hun huis, dit alles zou de belangrijkste rol spelen.
"Ik moet gaan. Tot ziens, Simone, het was leuk je weer te zien." Miriam schudde haar hoofd en nam Simone de hand, schudde. Het meisje draaide zich om, klaar om te vertrekken. Ze was teleurgesteld. Ze had echt niet verwacht om te vinden wat ze had gevonden. Ze dacht dat Tom een slimme jongen was die niet zulke domme ding zou doen. Uiteraard, ze had het mis. Met elke stap die ze uit huis nam, voelde ze zich slechter en slechter. Het was niet goed, en ze wilde echt het beste voor hem en zijn zonen, maar nu moest ze dit doen om het juiste te doen en de waarheid te vertellen. Hij is pas een tiener die dol is om plezier te hebben, drinken en slapen met meisjes, en dat hij niet verantwoordelijk genoeg was om een kind te hebben. Deze gedachte deed haar pijn.
"Miriam!"
Ze draaide zich om en het was een heel andere situatie, zou ze hebben gelachen. Tom, alleen in zijn onderbroek, liep haar achterna en het was echt een leuke uitzicht.
"Wat wil je, Tom?"
"Ik... alsjeblieft, vertel het niet iedereen."
Het meisje schudde haar hoofd, een trieste glimlach op haar lippen. "Ik moet, Tom. Je bent jonger en je was voor pampus toen ik je in je kamer vond. Ik sprak met je moeder, en daarvoor ooj met je vrienden en ze vertelden me dat dit je leven was, maar dan een tijdje geleden. Ik kan hier geen kinderen heen sturen, Tom."
"Miriam, alstublieft." Zijn ogen begonnen zich te vullen met tranen. "I-ik zweer dat ik dat niet meer ben. Dit was slechts een keer, een van mijn vrienden had een verjaardag en we gingen om te vieren en het was een soort van uit de hand gelopen, maar ik weet niet meer wat te doen. "
"Tom-"
"Nee, Miriam. Alstublieft, luister," onderbrak hij haar, schokkende op zijn eigen woorden. "Ik zweer, Miriam! Ik zou het nooit doen als mijn jongens hier waren. Iedereen die mij kent kan u vertellen dat ik niet bij clubs was geweest sinds de dag dat ik hen ontmoette. Het interesseerde me niet meer. Als ik moest kiezen tussen mijn oude levensstijl en mijn zonen, zou ik ze zonder aarzeling kiezen. Ik heb ze nodig, Miriam. Ze veranderde mijn leven volledig in minder dan een week en nu is alles waar ik aan kan denken zijn zij. Ik hou van ze, Miriam, ik zweer het."
Beiden zwegen.
Tom was aan het bidden voor de maatschappelijk werkster om hem te begrijpen. Miriam beschouwde wat ze nu moesten doen. Het juiste ding om te doen zou zijn om de waarheid te vertellen. Tom is een vluchtig tiener die heeft gedronken sinds hij vijftien was. Maar ze kent hem, niet veel, maar ze wel een beetje. Wat ze geleerd heeft tijdens de afgelopen twee maanden is dat hij een leuke jonge man is die bereid is te om zijn toekomst te geven, alleen om een baan te nemen, zodat hij in staat zou zijn om zorg te dragen van zijn zonen. Ze had geleerd dat hij grappig was en echt een slimme jongen die over zijn zoons een uur lang kon praten zonder te stoppen en dan nog steeds een glimlach op zijn gezicht hebben. Ze had geleerd dat Tom echt een geweldige vader kon zijn voor zijn tweeling als hij de kans kreeg.
"Alsjeblieft, Miriam." Zijn stem brak de stilte. Zijn ogen waren vol tranen die klaar waren om naar beneden te vallen, en het enige wat Tom kon bedenken was hoe hij dit meisje eerlijk kon overtuigen.
"Ik... ik zal erover nadenken, oke? Ik zal jullie niets beloven, maar ik zal erover nadenken."
Miriams glimlach was nauwelijks zichtbaar, maar het was er, en Tom zag het. Op dat moment wist hij dat ze niet zou vertellen over wat ze had gezien, wat ze wist. Ze hield het voor zichzelf, en dat betekent dat hij nog een kans kreeg keren im zijn zonen te krijgen.
"Dank je wel!"
Zonder na te denken, omhelsde hij haar, kneep haar echt strak en herhaalde steeds opnieuw zijn dank. De jonge sociaal werkster kon het niet helpen, zelfs toen Tom alleen in zijn onderbroek stond, omhelsde ze hem terug; blij dat ze hem wat hoop kon geven.
"Je bent van harte welkom. Maar beloof me dat je het niet nog een keer zal doen."
"Nooit!"
Tom zijn ogen vulde zich met tranen en glinsterende en vonden opnieuw geluk. Hij giechelde toen het blonde meisje enkele tranen weg veegde.
Het gebeurde allemaal zo snel, beiden hadden niet door dat hun lippen stevig tegen elkaar gedrukt waren.


Reacties:


musicmara zei op 23 aug 2013 - 21:55:
hahaha dankje welll ^^
laat maar weten als je weer een stuk hebt geschreven

xxxx