Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » A ticket to future. » *3* Wat ?!

A ticket to future.

24 aug 2013 - 0:07

596

0

142



*3* Wat ?!

De meiden hebben gewonnen, maar slechts 5 van hem :/ '' Wat ?! '' Nu ?

[ P.O.V. = Ellie ]

'' WE HEBBEN GEWONNEN ! '' riep ik zodat zelfs onze buren het hoorden. Ik begon de kamer rond te shuffelen terwijl ik de sms snel showde aan de andere. Ik had nog niet door dat er een website link onderstond met een code, tot Abby mijn iPhone 5 uit mijn handen trok en de sms voorlas. Caitlyn liep meteen naar mijn bureau in de hoek. '' Wat is de website en de code ookalweer?'' Zei ze terwijl ze Google opende. Ze vulde de gegevens van de gsm in en las hardop voor '' Beste winnaar, jij mag met 4 vriende...'' '' WAT !?! 4!?!!" schreeuwde Paige verward door de zin heen. Ze duwde mij en Abby opzij en liep zo naar Caitlyn.

We zaten nu allemaal rond mijn laptop en na te denken over wat we zouden doen. Na ongeveer 5 minuten stilte verbrak Layla de stilte '' Wat als ik nou niet mee ga?'' '' Neen'' zeiden we allemaal, waarop Caitlyn er verder over inging '' ..., Als het iemands is dat niet mee gaat ben ik het wel, ik ben toch niet zo een fan van One Direction, en ooit komen ze wel naar belgie.'' '' Waar je waarschijnlijk niet naar toe zult gaan!'' Lachte Paige. Haar lach is zo aanstekelijk dus begon iedereen te lachen. Ik, Abby, Paige, Ellie en Layla zagen dit als een zware keuzen , One direction te ontmoeten of een van hun vriendinnen achterlaten die niet van 1D hield. We zwegen en besloten naar mijn bed te gaan. Ik toch, de andere kwamen ook MIJN bed in.

-- Didit didit-- Gingen al de wekkers tegelijk af.

[P.O.V. = Caitlyn ]

Mijn ene oog ging open en staarde naar de vingers die ze openhielden. Paige stond voor mijn neus te schreeuwen dat ik moest wakker worden.

Ik liep naar men kamer waar ik mijn gsm uit de oplader trok. Ik nam men box en gsm mee naar de badkamer. Ik klopte en hoorde niks. Ik liep naar binnen en zette ''Justin Bieber- As Long As You Love Me'' op. Ik hoorde Ellie voorbij de badkamer lopen en een walgend geluid ( Walgende geluiden? Ja dat bestaat :p ) achterliet. Ze haate JB. Ik niet ik vind hem zelfs beter dan One Direction. Ik kleedde me uit en begon me te douchen.

[P.O.V. = Paige ]

Ik stond voor de oven te wachten en keek af en toe langs het raampje of de croissants al klaar waren. Als beste kok (, VAN HET HUIS) nam ik de gebruinde croissants eruit. Ellie en Phoebe liepen naar beneden en vroegen wat ik klaar maakte. '' Zelfgemaakte croissants,.. van uit het pak'' Glimlachte ik toen ze van hun verheugde gezichtjes een pruillipje maakte. Ik legde ze op een bord en nam de confituur en een lepel. Ik pakte nog een bord en kwakte er een schep confituur op. '' Ielw.'' Kreunde Ellie toen ze naar de schep confituur keek. '' Hiermee moet je mee leven de komende jaren.'' Ik nam een hap van mijn croissant die ik juist in de confituur had gedipt '' MMMmm.. '' treiterde ik aan Ellie. Abby kwam met Caitlyn de trap afgelopen met hun nat gekleurde haren. Abby had blond haar en had een roze Dip Dye, Caitlyn had kastanje bruin haar met een ombre. Ze zagen er prachtig uit en gingen aan tafel zitten. We moesten nog bespreken hoe we over 2 weken het zouden doen als Caitlyn alleen thuis bleef.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Ik hoop dat je dit leuk vond en als je tips hebt of je ideeën voor dit verhaal hebt SHARE THEM with me PLEAS in de reacties en stem als je wilt en ik hou van jullie x TOT DE VOLGENDE


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.