Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » A ticket to future. » *4* We zullen je missen

A ticket to future.

24 aug 2013 - 0:10

561

0

134



*4* We zullen je missen

Slechts 4 vertrekken naar London voor een week in een chic hotel.

-- BIJ HET TREIN STATION--

[P.O.V. = Paige ]

'' Oh my god !!!! We zijn in londen !! '' Riep ik tijdens het uitstappen van het vliegtuig eenmaal we onze koffers hadden stond er een bordje voor een taxi '' 5 VRIENDINNEN = JIM '' '' Haha ! Dat moeten wij zijn ! '' We achtervolgde Abby die als eerste in de zwarte typisch London'se taxi stapte. Er was Champagne en hapjes en toostjes. We waren maar met zen vieren en aten alles op. Caitlyn bleef in Brussel omdat ze moest werken en Layla ging naar haar broertje in Italië waarom wisten we niet. We stopten voor de Big Ben en vroegen de telefoonnummer van die taxi. ( Niet om hem, maar als ze een taxi nodig zouden hadden :p ). We sloten achteraan aan in de rij voor de Londen Eye. Na uren zeuren wanneer wij aan de beurt waren, zaten we in de London Eye. Toen we aan de top waren speelde we het spel wie het eerste ons hotel kon spotten. Abby wijsde een chic hotel aan, beter zelf, ons hotel : The Berkeley. We waren als snel weer beneden, we stapten uit en namen onze bagage. We liepen een eindje door tot we een paar Taxi's zagen.

-- In het 5 sterren hotel --

We namen onze bagage aan die de chauffeur ons aanreikte. We namen ze vast maar werden na 5seconden alweer uit onze handen getrokken en in een soort van gouden karretje gezet. We liep naar de balie, alles was er zo perfect & chic, dat was ik nog niet gewoon. De man aan de balie gaf me 2 sleutels we sliepen apart 2-2. Ik had besloten om met Ellie te gaan en Abby met Phoebe.

[P.O.V. = Phoebe ]

We werden begeleid door de jonge heren met onze bagage karren. We kwamen in onze kamer aangekomen... '' Wooahw.. '' Viel mijn mond open samen met Abby's. De kamer was goud/wit gekleurd. Een plasma tv, het uitzicht op Londen en.. Een zwembad! Toen we alles gewend waren namen we onze bagage en propte die onder het bed toen we onze kleren in de Marshmallow-witte kast legde. We besloten om te gaan shoppen want over 2 dagen zouden we One Direction ontmoeten. Toen Abby en ik langs de kamer van Paige en Ellie liep zuchten ik. ''Jammer genoeg konden Cait of Layla. niet mee'' Ik liep naar binnen en ging op het 3e bed zitten die nu natuurlijk vrij was. Ik deed mijn Pumps uit en zag dat ik blaren had.. '' Auwtch,,'' Reageert Ellie, en geeft me een paar pleisters die ze in haar broekzak had zitten.. ( dont ask me why ). Paige, kwam naar me toe gehuppeld en gaf me haar Converse. ''Dankje'' '' Is niks.'' Ik trok ze aan maar voelde een bult in de toppen van de schoenen, ik haalde er een propje uit. Geen papier, vuile witte grijs geworden sokken. '' IEUW !! Paige ! '' Ik wierp de kousen recht in het gezicht van Paige. Ze keek me aan met haar nep-pijn gezichtje. Ik stond op en liep naar de hal na het seintje van Abby '' Gaan we ?'' We liepen langs een grote zaal met fruitschalen, vazen,schilderijen, etc. We besloten een brunch te nemen. We liepen de zaal binnen en volgde een ober die ons de weg leiden naar een tafeltje. We vielen wel uit de toon, iedereen was rijk gekleed en wij in onze jeans vestjes, skinny jeans en sneakers. Na onze brunch besloten we naar het centrum te gaan.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.