Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » A ticket to future. » *5* Dag en nachtje uit

A ticket to future.

24 aug 2013 - 0:12

399

0

161



*5* Dag en nachtje uit

Abby, Ellie, Paige en Phoebe gaan na een dagje shoppen naar de dance club.

-- 4uur later--

[ P.O.V. = Abby]

We liepen juist uit Prada richting een cafétje. Toen we daar aankwamen hadden we onze ogen op Nando's gericht. Paige stond plotseling op en liep met haar Prada-winkelzakje naar Nando's toe, Ellie, Phoebe en ik erachteraan. We gingen zitten en bestelde wat te eten. Na het eten besloten we naar huis te gaan. Onderweg in de taxi viel er een grote Club op '' Fabric '' las Phoebe hardop voor. '' Gaan we er straks naartoe ?'' '' Lijkt me leuk. '' Toen we aankwamen in het hotel trokken we onze Little black dresses aan.

--3uur s' nachts--

[P.O.V. = Ellie ]

Ik stapte met mijn 2 schoenen in mijn hand het hotel binnen. Ik rende naar Phoebe die dronken was en liet haar steunen op mijn schouder. We namen de lift naar boven. Ik nam mijn gsm vast en sms'te naar Abby en Paige waar ze waren. De lift deur ging open een vrouw van ongeveer onze leeftijd liep naar binnen. '' Do you need help ?'' Ik knikte '' Thank you. '' Ze liet Phoebe op haar andere schouder leunen en vroeg '' Hello, i'm Bailey you? '' ik stak mijn hand naar haar uit en zei '' Nice to meet you, i'm Ellie. '' De deuren sloten en gingen nog een verdieping hoger. Phoebe stormde met een boost naar onze deur. ''You to, are you guys new here?'' '' Yes we are is it so Obvious ?'' '' No.. Yes. '' grinnikte ze. Ze keek me aan met haar perfecte popjes hoofd en draaide toen weg toen de deuren van de lift sloten. Ik drukte snel op een van de knopjes die de lift terug lieten opengaan '' Ok i got to go, ill see you later ? '' ''Yes, maybe tomorrow?'' '' Ok, cool. '' De deuren sloten en ik liep naar Phoebe die in de badkamer zat gehurkt over de toilet. Ik liep naar haar toe en voelde mijn gsm trillen :

'' we zij in de taxi we zijn zo bij het hotel, ik & Paige zien jullie morgen wel xx Abby ''

Las ik voor terwijl ik het haar van Phoebe in mijn handen had ( zodat ze er niet zou op kotsen). Ik hielp haar haar pyjama aandoen en legde haar in bed. Dekte haar in en kroop dan zelf in bed.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Vraagje:

zal ik in het Engels schrijven als iemand Engels spreekt of niet?

Zou ik Bailey een vriendin van hen laten worden?

Moeten de verhalen korter ?

Beantwoord deze vragen als je het verhaal leuk vond dankje ly xx


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.