Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » He loves me?|| Harry Styles [AFGEROND] » Hoofdstuk 17

He loves me?|| Harry Styles [AFGEROND]

24 aug 2013 - 12:50

1667

12

834



Hoofdstuk 17

HAPPY BIRTHDAY TO MY LOVELY DAD :D

Harry Styles POV
Slaperig open ik mijn ogen en meteen valt mijn blik op Sharon. Verward knipper ik met mijn ogen. Wat? Dan stroomt alles weer binnen en ik glimlach. Ze was bang dus had ze mij gevraagd of ik bij haar wilde slapen. Wat schattig. Ik kijk naar de tijd en zie dat het pas zeven uur is. Voorzichtig geef ik haar een kus op haar voorhoofd, dan sluit ik mijn ogen en val ik weer in slaap.

Zacht gefluister dringt mijn oren binnen, dan klinkt er een klik. Maken ze nou een foto? Slaperig open ik mijn ogen weer. Ook Sharon opent haar ogen en we kijken elkaar even aan. ‘Wat schattig.’ We schieten overeind en kijken de jongens aan. ‘Wat da fuck guys!’ schreeuwt Sharon. Ze schieten snel de kamer uit en de deur slaat achter ze dicht. Ik grinnik en Sharon kijkt me even aan. ‘Sorry, dat vond ik gewoon grappig,’ zeg ik lachend. Ook zij lacht. ‘Vond je dat?’ Ik knik en we lachen even. Ze slaat haar armen om me heen en geeft me een knuffel. ‘Dank je, Harry.’ Ik knik. ‘Ik zal er altijd zijn voor je.’
Even kijken we elkaar aan, dan buig ik me langzaam naar haar toe. ‘Sharon het spijt me zo. Sorry sorry sorry!’ Niall stormt de kamer in en snel schieten we bij elkaar vandaan. Hij kijkt haar met puppyogen aan. Ze lacht. ‘Oke oke. Het is je vergeven.’ Hij juicht en stormt de kamer weer uit.
Ze draait zich weer naar mij. ‘Waar waren we?’ Ik haal mijn schouders op. ‘Geen idee.’ Ze lacht en buigt zich naar me toe. Voor een paar seconden plaatst ze haar lippen op mijn wang, dan stapt ze uit bed. ‘Laten we gaan ontbijten.’ Verbijsterd knik ik, dan stap ik uit bed. Ik besef me dat ik alleen in mijn boxers sta en begin te blozen. Ze trekt haar joggingbroek aan en zonder mij aan te kijken begint ze te praten. ‘Ik kijk niet. Loop maar naar je kamer.’ Ik knik en loop de kamer uit, richting die van mij.

Sharon Wodner POV
Blozend kijk ik in de spiegel. Op de een of andere manier ben ik me de hele nacht bewust geweest van Harry’s aanwezigheid. Hij kwam in al mijn dromen voor en ook zijn warmte drong tot mij door.
Is dat raar? Ik schud mijn hoofd en kijk weer in de spiegel. Mijn ogen stralen en ook mij haar ziet er veel levendiger uit. Doet liefde dit nou met je? Zo ja, dan vind ik het geen probleem. Met een glimlach op mijn gezicht loop ik mijn kamer uit, richting de woonkamer en keuken. Een heerlijke geur dringt mijn neus binnen en zodra ik de keuken in kom zie ik al waar het vandaan kom. Niall en Liam staan in de keuken. Ik glimlach. ‘Goedmaak ontbijtje?’ Ze knikken en ik lach. ‘Dat is aardig van jullie.’ Ik loop verder naar de woonkamer en ga naast Zayn op de bank zitten. ‘Straks ga ik je les geven, oke?’ Hij knikt en meteen schiet een nerveuze blik door zijn ogen. Ik glimlach en leg een hand op zijn schouder. ‘Het komt wel goed, Zayn.’ ‘Denk je?’ vraagt hij nerveus. Ik knik. ‘Anders vraag ik een van de jongens om me te helpen. Wie zou jij willen?’ Hij denkt even na. ‘Harry dan, denk ik.’ Ik bloos even en knik. ‘Dan zal ik het hem vragen.’ Opgelucht glimlacht hij. Dan zakt de bank wat in en ik draai me om. Harry zend me een glimlach en ik glimlach terug. ‘Harry, ik wil je wat vragen.’ Nieuwsgierig kijkt hij me aan en knikt. ‘Ik wil Zayn leren zwemmen en ik vroeg me af of jij me wilt helpen.’ Hij kijkt Zayn even aan en die knikt. ‘Tuurlijk. Het word wel tijd dat hij leert zwemmen.’ Lachend geeft Zayn hem een duw. ‘Kwetsend!’ Samen lachen ze en ik glimlach. Beste vrienden, dat kan je zo zien. ‘Eten!’ roept Niall. Met zijn drieën lopen we naar de tafel en gaan zitten. Ze zetten heerlijke dingen op tafel. Verse broodje, croissantjes, scrambled eggs en bacon. Niall zet ook nog snel een kan verse sinaasappelsap op tafel en komt er dan bij zitten. ‘Sorry Sharon.’ Ik lach. ‘Het is je al vergeven Nini.’
‘Eet smakelijk dan maar,’ zegt Liam vrolijk en we vallen aan.

‘Kom op, Zayn. Je kan het!’ Harry en ik liggen al in het zwembad, maar Zayn staat vertwijfeld op de rand. Om zijn armen zitten een paar oude zwembandjes van mijn zusje. Hij ziet er schattig uit zo.
‘Ja, kom op Zayn!’ zegt ook Harry. Hij bijt op zijn lip. ‘Neem het trappetje,’ zeg ik bemoedigend. Hij knikt en loop richting het trappetje. Harry en ik zwemmen er snel naartoe en gaan aan weerskanten staan. Zayn stapt op het eerste treetje waardoor zijn voeten onder water staan. ‘Kouuuud,’ zegt hij. Ik grinnik en ook bij Harry komt een kleine grinnik vandaan. Zayn haalt even diep adem en stapt op het tweede treetje. Nu staat hij tot zijn knieën in het water. Nog een treetje en daarna moet hij toch echt het zwembad in. Hij blijft stilstaan. ‘Ik durf niet.’ Ik zucht lichtjes. ‘Kom op Zayn. Je kunt het.’
‘Ja, je kunt het,’ zegt Harry. Zayn kijkt ons beiden even aan en knikt dan. Hij stapt naar het laatste treetje. Nu staat hij tot zijn middel in het water en ik kan de paniek zijn ogen zien binnen vloeien.
Ik pak zijn hand. ‘Kom op Zayn.’ Hij kijkt me even aan en knikt dan. Snel neemt hij het laatste treetje. Hij staat nu tot zijn schouders in het water. Ja, je hoort het goed. Je kan in het zwembad staan. Gelukkig. Hij zucht diep en glimlacht dan. ‘Het is me gelukt.’ Harry en ik juichen en ik geef hem een knuffel. ‘Goed gedaan!’ Hij grijnst. Ik glimlach naar hem en Harry. ‘Goed dan. Dan gaan we nu echt beginnen.’

Tevreden en met natte haren zit ik naast Zayn op de bank. Het ging hem wonderbaarlijk goed af. Hij is een snelle leerling. Al de hele dag licht een grijns op zijn gezicht, hij is duidelijk trots op zichzelf.
‘Ik kan het gewoon niet geloven dat ik dat echt heb gedaan,’ zegt hij tegen mij. Ik grinnik en knik. ‘Ik ben trots op je.’ Hij grijnst. ‘Ik heb er eigenlijk wel zin in, morgen.’ Ik lach. ‘Dat is een goed teken.’ Hij knikt. Dan vliegen drie enthousiaste jongens binnen. Ze zijn naar Simon geweest toen ik en Harry Zayn les gaven. ‘We hebben de songs meegekregen!’ roept Niall. Zayn staat meteen op. ‘Echt?’ Hij knikt en laat een USB zien. ‘Hier staan ze op.’ Ik glimlach. ‘Laten we gaan luisteren dan!’ De jongens juichen en verspreiden zich over de banken. ‘Ik zal Harry wel halen,’ deel ik ze mee.
Dan sta ik op en loop richting Harry’s kamer. ‘Harry? Kom je, de jongens hebben de liedjes meegekregen. De deur gaat open en Harry staat in de deuropening. ‘Tuurlijk.’ Samen lopen we terug naar de woonkamer en gaan zitten. ‘Klaar?’ vraagt Niall. We knikken en hij start de muziek.

Uiteindelijk hebben we met zijn alle 17 liedjes uitgezocht. Nu is het een kwestie van naar Simon gaan, overleggen en inzingen. ‘Ze zijn echt geweldig,’ zeg ik blij. Ik meen het ook. Alle liedjes die erop staan zijn geweldig, maar deze zeventien echt helemaal. Ze knikken. ‘Ik ben vooral fan van Little Things,’ zegt Harry. Zayn knikt. ‘Die is inderdaad heel mooi.’ Ik zucht en kijk op de klok. ‘Zullen we uiteten gaan of zal ik gewoon koken?’ Even kijken ze elkaar aan. ‘Kook jij maar. Je kookt heerlijk,’ zegt Liam. Ik bloos. ‘Dank je.’ Dan sta ik op. ‘Wie wilt me helpen?’ Bijna meteen staat Harry op. Ik knik en we lopen naar de keuken, de andere zetten de tv aan. ‘Wat zullen we eens maken?’ Ik bekijk de lades en koelkast. ‘Wat dacht je van Kip-noedel soep?’ stelt Harry voor. Hij heeft over mijn schouder meegekeken. Even denk ik na. ‘Oke, maar ik weet niet precies hoe dat moet.’ Hij glimlacht. ‘Ik wel.’
We pakken alle benodigdheden en gaan aan de slag. Harry is een geweldig iemand om mee samen te werken. Hij kletst veel, maar kan ook heel goed werken. Hij legt me de dingen uit en al snel heb ik het door. Terwijl hij verder gaat dek ik de tafel. ‘Ik ben blij dat ik jullie heb gevraagd.’ Hij lacht. ‘Ik ben blij dat jij blij bent.’ Even blijft het stil. ‘Zou je met mij op een date willen?’ flapt Harry eruit. De kom die ik in mijn handen heb laat ik van schrik bijna vallen. ‘Say what?!’ Hij bloost. ‘Zou je met mij op date willen?’ Ik kijk hem verbaasd aan en bloos. ‘Goed.’ Hij grijnst. ‘Echt?’ Ik knik en hij geeft me een knuffel. Ongemerkt kruipt een brede glimlach over mijn gezicht. ‘Zullen we zaterdag dan gaan?’ Ik knik en zijn grijns wordt breder. Opgelucht zucht hij en gaat dan verder aan het eten. Dit zat hem duidelijk al even dwars. Ik grinnik en ga verder met de tafel dekken. ‘Het eten is klaar,’ deelt Harry me mee. Ik knik en loop naar de woonkamer. ‘Het eten is klaar.’ Ze springen op en volgen me naar de keuken. Harry heeft de pan op tafel gezet en zit zelf al. We schuiven aan en Harry glimlacht naar me. Snel glimlach ik terug. Dan kijk ik naar Niall en ik zie dat hij grijnst en dan veelbetekenend naar Harry kijkt. Ik zucht. ‘Ja, Niall. Hij heeft me iets gevraagd.’ Meteen keert iedereen zich naar Harry. Harry bloost. ‘Ik heb haar op een date gevraagd.’ Ze juichen en Niall knuffelt me. ‘Wie heeft gezegd dat ik ja heb gezegd?’ lach ik. Niall kijkt me geschrokken aan en ik knik. ‘Ik heb ja gezegd.’ Ze juichen weer en Niall knuffelt me weer. Ik lach. ‘Zullen we maar gaan eten?’ Ze knikken en ik schep ze op.

Alleen diegene die op
dit hoofdstuk reageren krijgen een
melding voor het volgende hoofdstuk


Reacties:

1 2 3

Nynlufx
Nynlufx zei op 10 dec 2013 - 21:07:
Geweldig!!! Zo cool!! Please continue!!!!


Chayenne
Chayenne zei op 1 dec 2013 - 18:32:
Jeeej ze gaan op een date ^^


Mimi zei op 29 aug 2013 - 16:06:
Je kunt echt super goed schrijven!! Melding please?


Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 26 aug 2013 - 11:22:
MEEELLDIINGG


Xxlovelyhaz
Xxlovelyhaz zei op 25 aug 2013 - 12:30:
Yess superleuk
Melding!