Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » They don't know about us ||One Direction » They don't know about us || Hoofdstuk 10 || One Direction

They don't know about us ||One Direction

24 aug 2013 - 14:13

1043

2

278



They don't know about us || Hoofdstuk 10 || One Direction

De volgende dag op school leek alles wel tegen te zitten. Ik kwam te laat in een les, waardoor ik extra huiswerk op kreeg, ik was mijn lunch en geld thuis vergeten dus had de hele dag amper iets gegeten en daarnaast leek het wel of Courtney me vandaag nog meer haatte dan normaal. We hadden bijna elke les samen en in elke les maakte ze wel weer een nare opmerking, waardoor de hele klas alleen moest lachen en ik me alleen nog maar slechter ging voelen.
Eindelijk was het laatste uur afgelopen. Ik kon niet wachten tot ik thuis was. Liam was thuis en de rest van de jongens zouden langskomen en daarnaast was het eindelijk weekend dus twee hele dagen geen school. Zuchtend liep ik naar m’n kluisje, gelukkig was daar nog geen Courtney of één van haar volgers te bekennen. Wel 6 hele andere bekende gezichten die altijd mijn dag opvrolijkten. “wat doen jullie nou hier?” vroeg ik terwijl ik lachend Louis opzij duwde die tegen mijn kluisje aangeleund stond. Er ging een tinteling door m’n hele lichaam. Zayn gaf me met een grote grijns antwoord. “Wij komen jou ophalen voor een hele late lunch of een heel vroeg diner, hoe je het ook wil zien. Aangezien iemand hier zijn lunch vergeten was thuis” “haha, ik heb gewoon mijn dag niet okee? Alles gaat fout” “Wat is er gebeurd?” vroeg Abby terwijl ze een hand op m’n schouder legde. Louis legde de zijne op mijn andere schouder. Weer die tinteling. Voordat ik kon zeggen wat er allemaal gebeurt was hoorde ik de welbekende stappen van Courtney door de hal. Dat moest er nog eens bijkomen. “Jenna, ik heb je de hele dag zo gemist. Wat ben ik blij je weer te zien. Hoe wasje dag?” Okee waar sloeg dat op. Zo had ik Courtney nog nooit gezien. “sorry, maar wie ben jij?” vroeg Niall terwijl hij haar op en neer keek alsof hij haar keurde. Courtney stak haar hand naar niall uit en schudde daarna de rest van de handen “Ik ben Courtney. Één van Jenna’s beste vriendinnen. Toch Jenna?” Ze sloeg haar arm in mijn arm en kneep er in. En niet zo zachtjes ook. “ehm ja.” Ik wist niet wat ik moest zeggen. Ik wou niet dat Liam zich zorgen over me maakte, maar ik wilde ook niet dat die Courtney zich overal mee bemoeide. “ohw okee. Nou zou je mee willen lunchen, dineren. We dachten eraan om naar de bios te gaan daarna om het weekend in te luiden” zei Niall. Ohw nee, ook dat nog? Moet ze ook nog mee gaan eten. Courtney kneep weer in mijn vel, dit keer nog harder. Ik kon het wel uitschreeuwen. “ja leuk” zei ik met een nep lach. “okee, Let’s go dan. Ik weet het perfecte tentje” zei Courtney met een grijns. Waarna ze vervolgens haar arm uit die van mij haalde en Louis en Harry mee trok de school uit. Niall volgde snel. Zayn en Abby keken me even bezorg aan maar besloten om Niall en de rest te volgen. Ik duwde zo langzaam als het maar kon mijn kluisje dicht en draaide me naar de drie overgebleven mensen toe. “kom op zusje. Een beetje vrolijker. Wij gaan die vervelende dag van jou goed afsluiten. Wat ben ik blij dat je nog een vriendin hebt gevonden.” Zei Liam terwijl hij een arm om mijn schouder sloeg en me vervolgens mee de school uit nam. Op naar een geweldige avond. Of niet?


De avond was vreselijk. En dat was bijna nog een understatement. Courtney had tijdens het eten geen seconde haar mond kunnen houden ne het ging dan ook alleen maar over zichzelf. Ze had een heel verhaal verteld over hoe we elkaar ontmoet hadden ne hoe we vriendinnen waren geworden. Allemaal gelogen natuurlijk. Ze had zelfs een antwoord bedacht op de vraag waarom Liam en de rest niks wisten van de vriendschap. Overal had ze een antwoord op. Daarnaast zat ze tussen Louis en Niall in en naar mijn smaak iets te dicht tegen Louis aan. het leek wel of ze op schoot wou zitten, maar ik moest me inhouden anders zou iedereen gelijk weten van Louis en mij.
Inmiddels waren we bij de bioscoop aangekomen en Courtney wist natuurlijk de perfecte film voor ons allemaal. Ze bood zelfs aan om het allemaal te betalen. Ze leek zo wel het liefste meisje van de wereld, en aan de jongens reactie te zien dachten zij dat ook. Maar ik wist beter. Ik geloofde er helemaal niks van. Nadat de kaartjes gekocht waren zochten we allemaal nog even een plekje in het Café van de bioscoop. Ik probeerde om naast Louis te zitten, maar Courtney was me weer voor. En de andere kant was al bezet door Liam. Louis keek me verontschuldigend aan. Ik haalde me schouders op en plofte vervolgens in een stoel tegenover hem. “okee wie wil er wat drinken?” vroeg Louis terwijl hij zijn portemonnee te voorschijn haalde. Iedereen noemde op wat hij of zij wou drinken. “okee dat ga ik dus proberen te onthouden” lachte hij terwijl hij opstond en richting de bar liep. “wacht ik help wel” riep Courtney waarna ze ook opstond en achter hem aan hupste. Ik zuchtte. Had Louis honing aan zijn kont en was zij de koningin van de bijen of zo? Ik keek van aan afstandje hoe ze bij de bar stonden. Ik zag hoe Courtney wat tegen Louis zei die vervolgens knikte. Louis gaf vervolgende de barman zijn bestelling die vervolgens druk aan de slag ging om de drankjes klaar te maken. Louis zei wat tegen Courtney waarna zij in lachen uitbarstte en een hand op zijn schouder legde. Louis keek haar lachend aan. Ze stonden gewoon zowat te flirten voor mijn neus. Ik kon dit niet meer aanzien. “ehm, sorry. Ben even naar de wc.” Snel stond ik op voordat er iets gezegd kon worden en liep zo snel als ik kon richting de wc. Daar aangekomen zuchtte ik diep, leunde tegen de wasbak en sloot mijn ogen. Hopen dat het me zou kalmeren. Nog geen minuut later hoorde ik hoe de deur opnieuw dichtviel. Ik durfde m’n ogen niet open te doen. Bang dat het Courtney zou zijn.


Reacties:


menepen
menepen zei op 24 aug 2013 - 19:39:
melding


MichelleSky zei op 24 aug 2013 - 14:59:
Oke stomme Louis. snel verder!! wacht met smart! hihi xxx