Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Lay All your love on me deel II FINISHED » Goodbye

Lay All your love on me deel II FINISHED

24 aug 2013 - 15:11

584

9

342



Goodbye

Hoofdstuk 17! het is bijna afgelopen.. en remember, als je een SA wil, moet je alleen even het lijstje invullen! Enjoy! lots of love, Michelle

Harry POV:
Wereldreis? What the hell is dit nou weer? ‘’We-wereldreis?’’ stotter Liam. Louis en Niall kijken elkaar verschrikt aan. ‘’Hoe? Management? En wij dan?’’ roept Louis boos. Perrie krimpt ineen. ‘’Ja, ik vond het wel is tijd voor iets anders..’’ zegt Zayn zachtjes. ‘’Iets anders? Je zadelt ons allemaal op met een gigantisch probleem! Hoe gaan we verklaren dat Zayn Malik ineens verdwenen is zonder bericht?’’ roep ik boos. ‘’Harry..’’ Sky legt een hand op mn arm. ‘’We hebben het allebei al besproken met het management. Alles is voor de rest geregeld.’’ Antwoord Perrie. Ik bedaar al weer een beetje, en nu bedenk ik me pas hoe gaaf het eigenlijk is wat ze gaan doen. Ondertussen is Sky naast me gaan huilen, en omarmt ze Perrie. Nu dat ik ze allebei zo in tranen zie, begin ik ook emotioneel te worden. Voor de afgelopen 3 jaar hebben we met zn 5en alles meegemaakt, het is een heftige rollercoaster geweest van zoveel verschillende gebeurtenissen, niemand anders zal dit ooit begrijpen. ‘’Sorry dat ik zo reageerde.. ik schrok er een beetje van eerlijk gezegd.’’ Ik loop naar Zayn toe en geef hem een knuffel. ‘’Groepsknuffel!!’’ schreeuwt Niall, en zo staan we voor een paar minuten.

Sky POV:
Ik zit huilend op de bank. Mn beste vriendin gaat op wereldreis. Ik heb godverdomme net een kind gekregen, en juist in deze tijd wil ik dat ze er is, zoals ik wil dat ze er altijd zal zijn. En nu gaat ze weg. ‘’Pez.. ik ga je zo missen..’’ snik ik zachtjes. ‘’Ik jou-hou ook…’’ snikt Perrie. ‘’Wanneer gaan jullie weg?’’ vraag ik aan Perrie, ondanks dat ik eigenlijk het antwoord niet wil horen. ‘’Morgenavond al.’’ Antwoord Zayn een beetje gebroken, nog steeds een beetje sniffend. Ik barst nu echt in tranen uit, sta op en ren naar de slaapkamer. ‘’Sky!’’ roept Perrie. Ik ren naar binnen en doe de deur op slot. Daarna loop ik de badkamer in, en doe ook die deur op slot. Ik laat mn tranen de vrije loop. Zonder Perrie is mn leven niet compleet. Ik ken haar nu 1 jaar, maar in dat jaar zijn we zo close geworden.. nu gaat ze weg. Het voelt alsof ik haar verlies. En ik ben Demi ookal verloren, en nu Perrie ookal.. Het lijkt alsof ik voor uren in de badkamer zit te huilen, als er een klop op de deur klinkt. ‘’Sky? Babe?’’ Harry’s stem klinkt vanaf de andere kant van de deur. ‘’Nee ik kom niet naar buiten.’’ Antwoord ik eigenwijs. ‘’Sky, gedraag je niet zo kinderachtig. Iedereen is in tranen nog steeds, en je zit daar al een kwartier.’’ Harry klinkt nu boos. Ik sta op, en kijk in de spiegel. Mn makeup is helemaal uitgelopen, en mn ogen rood en opgezwollen. Ik fatsoeneer mezelf een beetje, en draai de deur weer van het slot af. In mn ooghoek zie ik dat Harry op bed zit, maar ik schenk er geen aandacht aan. Ik wil weer richting de woonkamer lopen als Harry me vastpakt. ‘’Wat is er?’’ vraag ik luchtig. ‘’Sky, we hebben het er allemaal moeilijk mee. En we moeten er nu voor elkaar zijn oke?’’ Ik zucht, en knik. Tranen beginnen zich weer te vormen, en eentje ontsnapt, en valt op mn wang. Hij veegt ze weg, en tilt mn gezicht omhoog. ‘’Ik hou van je.’’ Ik zie zoveel liefde in zn ogen. ‘’Ik hou ook van jou.’’ Ik geef hem een kus, en samen lopen we weer naar de woonkamer.


Reacties:

1 2

Xxlovelyhaz
Xxlovelyhaz zei op 25 aug 2013 - 15:28:
wauw love it

melding

xx


XxAmyxX zei op 25 aug 2013 - 2:05:
Ahw gauw verder


Malikaa
Malikaa zei op 24 aug 2013 - 19:56:
Noooo, hoe gaat het nu verder met de bands enzo???

Ohhh SA's ^.^

xXx


lovelouis
lovelouis zei op 24 aug 2013 - 17:22:
Slim hoor ( not) zayn om het 1 dag van te voren te vertellen!!!!!
Melding!!!!


loveyouxx
loveyouxx zei op 24 aug 2013 - 17:13:
oh goshh.. ik ben nu gwn mee aan het huile!
snel verder!
xx