Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Daddy? I’m hungry. » 16

Daddy? I’m hungry.

24 aug 2013 - 19:23

3188

1

317



16

“Ik... Het spijt me zo!” Tom trok zich weg van Miriam, staarde haar met grote ogen aan. What the hell is er gebeurd? Heeft hij haar echt gekust? Oh God, waarom?
“Ik...” Miriam deed een stap achteruit en schraapte haar keel. “Ik moet gaan.”
“Miriam, ik-”
“Nee, Tom,” onderbrak ze hem, “je hoeft je niet te verontschuldigen. Het gebeurde gewoon, omdat je echt gelukkig bent, ik begrijp het. Het zal niet nog eens gebeuren. Nu moet ik echt gaan, dus... ja. Tot ziens, Tom. Ik zie je... nog wel een keer.”
De blondie draaide zich om en liep zo snel als ze kon weg zonder rennen, weggelopen bij een verwarde, teleurgestelde Tom. Hij staarde naar haar en hij kon nog steeds niet geloven wat hij zojuist had gedaan.
Hij kuste haar.
Ze kuste hem terug.
Slechts enkele seconden geleden, waren ze aan het zoenen.
Tom glimlachte en schudde zijn hoofd. Hij vond een soort van haar kus leuk, ze smaakte zo zoet als de thee die ze bij hem thuis had gedronken. Voor de laatste keer schudde hij zijn hoofd en de half naakte tiener draaide zich om en liep langzaam naar huis. Mensen staarde naar hem, maar Tom kon het niets schelen. Zijn geest was nog steeds bij het moment dat zijn lippen langzaam tegen het hare drukte.
“Waar was je, Tom?! Denk je niet dat het belachelijk is, ‘naar buiten rennen’, zoals dit?”
Tom glimlachte naar zijn moeder en omhelsde haar. “Ik greep mijn kansen, mama, het kan me niet schelen wat ik aanhad.”
“Ik zie het. Wat zei Miriam? Zal ze het vertellen over vandaag?”
Tom glimlachte nog meer en kuste zijn moeder op haar wang. “Ik denk het niet. Ik heb een soort van honger, mam, alstublieft?” Hij knipperde met zijn ogen naar de vrouw voor hem en glimlachte onschuldig.
“Oh, Tom! Maak iets voor jezelf. Ik ben niet jouw slaaf. Immers, ik ben nog steeds boos over afgelopen nacht, maar het kan ook wachten tot je broer wakker wordt. Ik ga wat eten bereiden, maar als je nu iets wilt, maak het zelf.”
Met die gezegde draaide Toms blonde moeder zich op haar hiel om en verdween naar de keuken. Tom lachte alleen maar en hij liep naar boven, maakte zich niet langer zorgen over zijn hoofdpijn of honger. Nu had hij een douche nodig, zijn broer en zijn nieuwe vriendin wakker maken en vervolgens naar Mike om hem te vertellen over wat er zojuist gebeurd was.
Hij grinnikte en zonder na te denken stapte hij onder de douche, waardoor koud water tegen zijn hete lichaam aan spatte. Dit keer kon het hem niets schelen, hij had het eigenlijk nodig om een beetje af te koelen. In zijn hoofd herhaalde Tom steeds de kus opnieuw en opnieuw. Volgens hem was het dé perfecte kus.


Tom zat op zijn bed, een boek lag voor hem. Zijn plannen met Mike waren mislukt, omdat hij en Bill voor een week aan huis vast zaten. Hij was bijna een volwassene, maar zijn moeders regel zegt; ‘zo lang je onder mijn dak leeft, houd je je aan mijn regels.’ Dus nu zaten ze beiden zonder PC, TV en het enige wat ze konden doen was lezen, gitaar spelen of in het geval van Bill teksten schrijven.
Tom probeerde te lezen. Het ging niet goed, hij was in staat om slechts twee pagina's te lezen en verveelde zich nu al dood. Dit boek had geen foto's! En zijn moeder vertelde hem dat dit boek echt interessant was. Crap! Vervolgens probeerde hij Bill te helpen met zijn teksten; ze werkten altijd graag samen. Maar alweer waren ze niet in staat om met iets aanvaardbaars te komen. Het laatste wat op Toms gedachten lag was een lied.
Dus nu was hij alleen gelaten met zichzelf en het enige wat hij kon doen was denken. En hij deed dit heel veel. Hij probeerde er nog achter te komen waarom hij Miriam kuste, maar nog belangrijker, waarom ze hem terug kuste en toen wegliep? Hij begreep het niet.
Als ze hem niet wilde kussen zou ze het niet doen, toch? Waarom was ze niet gewoon weggelopen dan? Het was een mooie kus, dat was het echt en Tom zag haar expressie erna.
Hij was verward. Was het een goede kus, of was het het niet?
“Nee,” mompelde Tom, schudde zijn hoofd, “dit kan het niet zijn.”
“Tegen wie praat je?”
Toms hoofd schoot omhoog en trok zijn ogen tot spleetjes toen hij Bill aan zijn deur zag staan. Bill nam meteen een stap terug.
“Kom hier, Bill.”
“Waarom?”
“Gewoon hier komen.”
“Nee”
“Bill...”
“Nee, Tom! Waarom? Ik ken die blik! Wat wil je?”
De tiener staarde hem aan, gaf zijn broer geen kans om weg te kijken. “Kom hier ik heb je gewoon nodig om iets te proberen.”
“Oh kom op, Tom!” Bill stampte op zijn voeten en keek terug naar zijn broer. Hij heeft geen schijn van kans tegen Tom, uiteindelijk geeft hij op en doet wat zijn broer wilt. “Fijn!” Jammerde Bill eindelijk, sloot de deur. Hij liep naar zijn broer.
Bill beviel de grijns die Tom op zijn gezicht voor geen meter.
“Ik moet iets proberen, en jij bent de enige die dit kan doen voor mij, Bill.”
“Oh nee, Tom. Niet weer! Ben je weer aan het spelen met mijn gevoelens? Want zo ja, dan ben ik weg hier.”
: Nou, ik geef toe, ik doe het weer, maar Bill!” Tom schoof dichter bij zijn broer, “ik heb dit echt nodig. Alsjeblieft? Je houdt van me, toch?”
“Ja, Tom, dat weet je.” Bill keek zijn broer recht in de ogen. Na enkele seconden gaf hij weer op en zuchtte. “Wat, Tom, wat is het?”
Tom grijnsde. “Kus me.”
“Wat? Ben je gek? No way, Tom! Nooit!”
“Bill!” Tom pakte Bills hand waardoor hij zich niet kon bewegen. “Ik heb het nodig. Ik moet weten of ik een goede zoener ben of niet. Alsjeblieft? Het is gewoon een kus en je bent de enige persoon die me dat kan vertellen.”
“Nee, Tom! Er is geen enkele manier dat ik jou kan kussen!”
“Bill, alsjeblieft,” pleitte Tom.
Bill schudde zijn hoofd. “Waarom?”
“Ik kuste iemand en ze liep van me weg.”
Bill keek naar hem door zijn smalle ogen. “Wie heb je gekust?”
“Maakt dat wat uit?” Tom wiebelde en trok afwezig aan zijn shirt. “Het was een meisje, een ouder meisje.”
Er viel een stilte. Tom keek naar zijn knieën. Bill keek naar hem. Hoe meer tijd verstreek, hoe meer Bill zich realiseerde wie hij had gekust.
“Je hebt het niet gedaan.”
“Huh?” Tom hief zijn hoofd. “Wat heb ik niet gedaan?”
“Oh Tom! Vertel me alsjeblieft dat je haar niet hebt gekust.”
Hij speelde met zijn losse hemd, glimlachte onschuldig toen hij zich de kus weer herinnerde.
“Tom.”
“Wie denk je dat ik heb gekust?”
“Miriam.”
“Nou ja, ik kuste haar.”
Bill sprong uit bed, staarde naar zijn tweelingbroer. “Waarom zou je zoiets doms doen, Tom? Ben je gek? Ze is een maatschappelijk werkster en nog veel ouder dan jou!”
“Niet veel, Miriam is slechts vierentwintig, of vijf.”
“Slechts?! Tom, ze is zes jaar ouder dan jij!”
Ik weet het Bill, maar... Ik vind haar een soart van leuk.”
De zwartharige tiener ging weer zitten. “Tom, je kan haar niet leuk vinden. Als ze niets anders is, ze is je maatschappelijk werkster. Je kunt niet met haar daten.”
“Ik weet het,” antwoordde Tom, “maar ze is zo slim en mooi, en ze is grappig, Bill. En oh God, ze is een fantastische zoener, ook!”
Deze keer lachte Bill. “Oke, dus als ze een goede zoener is, waarom heb je mij dan nodig om je te kussen?”
“Omdat ik niet weet of ik ook een goede zoener ben. Bill, ze is ouder dan ik, ze heeft waarschijnlijk veel mannen gekust en toen ik haar kuste, liep ze weg.”
Bill glimlachte en schudde zijn hoofd. “Tom, heb je er ooit aan gedacht dat ze is weggelopen omdat ze het lekker vond, maar het niet kan doen?”
“Wat?” Tom hief zijn hoofd.
“Ze vond misschien de kus net zo lekker als jij, maar zoals ik je al zei, ze is ouder dan jij en ze is je maatschappelijk werkster. Dus zelfs al zou ze je graag weer willen kussen, zou ze alsnog hebben weggelopen omdat ze veel meer verantwoordelijk is.”
“Maar...” Tom was weer verward. Dus hij zou nog een goede zoener kunnen zijn? Kan dat de reden zijn waarom Mirjam wegrende zoals Bill had gezegd? “Oke, je kan gelijk hebben, maar nog steeds moet ik weten of het echt normaal was of dat het net zo was als mijn bed kussen.”
“Oh kom op!” Bill stond weer op. “Ik ga dit niet doen Tom!”
“Bill alsjeblieft. Een kusje? Ik moet gewoon weten of ik iets verkeerd doe.”
“Nooit, Tom!” Zijn broer liep naar de deur, “als je echt wilt weten hoe ze zich voelde, of het echt een goede zoen was of niet, moet je het haar vragen.”
“Bill.”
“Fijne avond, Tom!”
“Bill!”
De zwartharige lachte en sloot de deur achter hem. Zijn broer was volkomen krankzinnig geworden.



Het was donderdag en Tom had nog twee uur voor zijn dienst voorbij was. Het was bijna twee weken geleden sinds de kus en Tom kon het nog steeds niet uit zijn hoofd krijgen. Volgens hem was het de perfecte kus, maar hij had Miriam voor twee hele weken niet meer gezien. Hij miste haar een soort van. Ze was altijd in de buurt, controleerde hem en niets meer, Tom miste haar aanwezigheid.
Zijn verjaardag was over twee dagen, de rechtzaak twee weken erna. Hoe dichterbij de datum van de rechtzaak kwam, hoe nerveuzer Tom werd. Hij vertelde vaak aan zijn moeder dat hij geen kans had om te winnen. Zelfs als hij Miriam vertrouwde, werd de jongen bang dat ze alles zou vertellen, te beginnen met het drinken en eindigend met de kus. Met de tijd begreep Tom meer wat voor grote fout hij had gemaakt toen hij haar kuste. Maar nu was het te laat en toen hij haar probeerde te bellen, hing ze hem op en vertelde hem dat ze geen tijd had om te praten. Na dat gaf Tom op.
Hij leunde over de toonbank en keek om zich heen. Op dit moment was de winkel bijna leeg en de moeder met het kleine meisje die opgewonden naar Hannah Montana’s roze tas keken, kon zijn interesse niet voor lang genoeg vast houden.
Zijn ogen sloten zich langzaam toen Tom iemand voor zich zijn keel hoorde schrapen. Hij schudde zijn hoofd en wreef over zijn ogen. Toen hij opkeek naar de persoon die voor hem stond, wilde hij iemand vermoorden.
“Wat doe je hier,” siste hij.
“Rustig, Tom. Ik ben hier in vrede.”
Hij trok zijn ogen tot spleetjes en hij balde zijn vuisten. “Maak dat je wegkomt, Francizska.”
De vrouw aan de voorkant van de toonbank zuchtte. “Ik ben hier, want ik heb een aanbod voor je.”
“Het kan me niet schelen waarom je hier bent. Gewoon weg.”
“Tom, serieus, luister naar me.”
“Waarom zou ik?” De haat was meer dan duidelijk in zijn stem.
“Omdat je je zonen weer wilt zien, of niet?”
Hij zweeg een tijdje. “Wat wil je? Zeg het me gewoon en wegwezen.”
“Ik heb een aanbod voor je. Take it or leave it.
Tom rolde met zijn ogen. “Vertellen het me nou maar. Ik wil je niet langer zien dan noodzakelijk.”
De vrouw nam een ademteug en schraapte haar keel weer. Het was duidelijk dat ze hier niet wilde zijn. “Wil je de tweeling zien morgen?”
Stilte.
Tom staarde haar ongelovig aan.
“Wat?”
Als Tom niet beter had geweten, had hij gezegd dat Francizska naar hem glimlachte. “Ik kreeg de datum van de rechtbank. Ik dacht een soort van dat het goed zal zijn, in mijn voordeel, als ik je ze laat zien, maar toen realiseerde ik me dat het niet uitmaakte wat ik doe, je bent hun echte vader en je zult achttien worden in een mum van tijd. Er is geen reden voor de rechter om ze aan mij geven.”
Tom keek naar haar, bijna klaar om haar te slaan vanaf het begin van haar toespraak. Het was niet de gebruikelijke manier om hoe ze zich verontschuldigde.
“De jongens missen je. Ik weet dat ik een grote fout maakte toen ik ze weghaalden zonder de kans voor jou om afscheid te nemen. Het spijt me bij deze, Tom. Nou, het spijt me ook wat ik hen heb verteld.”
“Wat heb je ze verteld?”
“Dat-”
Francizska werd onderbroken door de moeder met het kleine meisje, die trots Tom haar nieuwe Hannah Montana tas gaf. Hij probeerde te glimlachen naar haar, maar in deze situatie was het niet makkelijk voor hem. Hij nam het aan, scande en toen ze hem betaalde, zwaaide hij beleefd naar hen met de wens van een mooie dag.
Zodra ze weer alleen waren, draaide Tom zich om naar Francizska.
“Je zei ze... wat?”
“Dat je niet meer van hen hield,” fluisterde de vrouw zo nederig dat Tom het bijna had gemist.
Er viel opnieuw een stilte. Francizska was bang van hem en Tom probeerde te begrijpen wat ze net tegen hem had verteld.
“Je deed wat?! Francizska, ik zweer dat ik je vermoord!”
De bange vrouw stapte een beetje terug. “Het spijt me Tom. Ik zweer dat ik niet nadacht. Ik was zo boos op je, dat ik wilde dat ze je haatten zodat ze nooit meer naar je terug wilden.”
“En jij denkt dat dat klopt! Oh shit, Francizska, hoe kon je dit doen?”
In Toms ogen waren tranen, hij was zo boos en bang. Wat als de tweeling haar geloofden? Wat zou hij doen? De rechter of Miriam misschien, zou hen zeker vragen over Tom en als ze hem haten... zou hij ze verliezen.
“Het spijt me, Tom, maar maak je geen zorgen. De maatschappelijk werkster heeft met hen gesproken en ik heb geen idee wat ze hen vertelde, maar ze willen je meer dan ooit tevoren zien.”
“Ze praatte met hen?” Tom kon het niet helpen, maar glimlachte.
“Ja, dat deed ze en ze zijn een soort van vrienden met haar. Ze is vaak met hen de laatste twee weken.”
Dus daar hield ze zich schuil voor hem.
“Dus, Tom... wil je ze zien morgen?”
Hij antwoordde zonder aarzeling. “Ja!”
“Oke, ik breng ze naar het park. Wees er om vier uur.”
“Ik werk nog steeds om vier uur, Francizska.”
De vrouw rolde haar ogen. “Nou, heb je tijd voor je zonen?”
“Mijn dienst eindigt om vijf uur, dus 5:30 uur misschien. En praat niet op die toon tegen mij. Wees lief,” Tom grijnsde naar haar. What the hell? Ze heeft lef om te worden aangeraakt door er iets uit haar plan.
“Fijn. We zien je om 5:30. Dag Tom.”
Hij zei geen gedag. Tom staarde na haar in ongeloof. Morgen zou hij zijn zonen weer zien!



“Mia! Kom op, ik moet nu gaan!”
“Tom, kalmeer. We zullen er op tijd zijn.”
De tiener kneep zijn ogen fijn en gromde. Zijn collega lachte. “Je moet echt kalmeren, man.”
“Maar ik moet in het park zijn over twintig minuten en met jouw tempo heb ik geen kans om het te redden.” Hij liep rond de counter en zag het meisje dat hem een lift moest geven.
“We zijn er op tijd,” zei ze en rolde met haar ogen en zette wat lippenstift. “Hoe zie ik eruit?”
“Perfect! Kom op, Bill kan het niet schelen hoe je eruit ziet.” Tom pakte haar hand en trok haar uit de winkel. “Ik moet daar echt op tijd zijn, Mia. Ik ken Francizska en als ik er niet ben, zal ze ze meenemen.”
Ze glimlachte droevig. “Het is ongelooflijk hoeveel je van hen houdt.”
Tom glimlachte. “Ze zijn mijn zonen, natuurlijk heb ik hen lief.”
Ze knikte alleen maar met een glimlach en liet hem naar de auto. De rit van het winkelcentrum naar het park duurde bijna een kwartier. Toen Tom uitstapte, deed hij geen moeite om te zwaaien naar Mia en rende naar de plek waar hij en Francizska bij elkaar zouden komen.
Hij was slechts op enkele meters afstand toen hij de twee kleintjes op de grond zag spelen met een bal. Hij stopte en staarde naar hen, zijn ogen vol tranen. Het was zo lang geleden sinds hij hen had gezien voor de laatste keer. Het deed een soort van pijn, de wetenschap dat hij niet eens afscheid had kunnen nemen en dat ze dachten dat hij niet meer van hen hield.
Tom liep enkele meters en stopte.
Hij was bang. Wat als ze boos waren op hem? Wat als ze hem niet lief hadden omdat ze Francizska geloofden? Wat zou hij doen? Hij kon niet meer leven zonder hen.
De dreadhead veegde zijn ogen en deed nog een stap toen een van de kleintjes zijn hoofd optilde. Het was slechts voor een kort moment, maar hun ogen ontmoetten elkaar. Het was emotioneel. Zonder na te denken, knielde hij neer en Tom spreidde zijn armen om te wachten op zijn zoontje, die naar hem toe rende, schreeuwend: “Papa!”
“Hé, baby!” Tom omhelsde hem stevig zodra de kleine in zijn armen landde. Hij was weer aan het huilen en toen zijn andere zoon hem ook had gepakt, had hij geen controle over zijn tranen.
“Papa,” piepte de ander, en zo erg als Tom het eerst haatte, wilde hij het opnieuw en opnieuw horen. “Ik heb je gemist!”
“Ik ook!” Schreeuwde de andere terwijl hij aan Toms dreadlocks trok.
Hij lachte alleen maar en omhelsde hen beiden nog strakker. “Ik heb jullie ook gemist, engelen! Ik heb jullie ook gemist!” Hij kuste hun kleine hoofden aan alle kanten en het kon hem niets schelen dat toeschouwers zijn tranen zagen. Hij was extatisch.
“Je huilt,” verklaarde een van hen en veegde Toms tranen af.
“Ik ben gewoon blij, Tobi.”
De kleine rolde dramatisch met zijn ogen. “Ik ben Alex, papa!”
Tom lachte. “Natuurlijk weet ik dat jij het bent, ik was je gewoon aan het plagen.” Hij schudde zijn haren. “Kom eens, geef me een kus.” Tom draaide zijn hoofd aan de kant in afwachting van een kus op zijn wang, maar beide jongens gaven hem een dikke kus op de lippen vergezeld met een luide 'mwuah'.
“Nou, hallo, Tom.”
Tom hief zijn hoofd en zijn glimlach verdween een beetje. Hij stond op, hield de jongens stevig vast in zijn handen. “Hallo, Francizska.”
“Ik laat je alleen met hen voor twee uur. Ik heb een aantal dingen die ik moet doen, maar ik kom terug om 7:30.”
“Oh ja, wat dan ook.” Hij knikte naar haar en richtte zijn aandacht weer op zijn zonen. “Wil jullie een ijsje, jongens?” Het antwoord was luid geschreeuw en Tom lachte. Hij wilde niet wachten op Francizska om afscheid te nemen of iets anders te zeggen. Hij nam alleen elk van hun handen en ze gingen naar de dichtstbijzijnde kraampje met ijs. Het kon hem niet schelen dat hun grootmoeder fel naar hen was, helemaal niet blij met de reactie van haar kleinkinderen. Ze had echt hoop dat ze haar hadden geloofd.
Ze draaide zich om en verliet de speeltuin, liet het gelukkige en lachende trio achter.
Tom was blij. Hij had zijn zonen bij zich, ze voedden hem ijs en vertelde hem alles wat er gebeurd was terwijl ze uit elkaar waren. Hij was niet gelukkiger geweest, maar wat hij niet wist, was dat een jonge, blonde dame die hem niet meer wilde zien naar ze keek en notities opschreef over de manier waarop hij optrad met zijn kinderen.
Hij had geen idee dat Miriam tranen in de ogen had, want ze was blij voor hem.
“Ik hou van je papa.” Alex glimlachte naar hem met zijn mond onder het ijs.
Tom glimlachte en kuste elk op het voorhoofd en veegde Alex's mond af. “Ik hou ook van jullie, mijn engeltjes.”


Reacties:


musicmara zei op 27 aug 2013 - 21:52:
oehwwwwwww
;D
verder<3