Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Trip to hell! » 63.

Trip to hell!

24 aug 2013 - 23:08

1550

1

266



63.

Hey liefste lezers van me! Na een een jaar niet gepost te hebben, is er eindelijk een nieuw hoofdstuk. Ik schaam me. Duizendmaal sorry voor deze lange pauze. Ik had gedacht dat ik op de universiteit nog wel tijd zou vinden om verder te schrijven aan dit verhaal, maar blijkbaar was dat niet zo. Ik kan dit op geen enkele manier goedpraten. Het enige wat ik wel kan doen is jullie bedanken. Bedankt voor de massale steun en de lieve berichtjes.

Versuft staarde ik om me heen. De wereld tolde. Hier en daar verschenen er zwarte vlekken voor mijn ogen, maar die verdwenen weer snel. Onrustig haalde ik adem. Schimmen dansten door de kamer, ik hoorde mensen fluisteren. Alles was zo vaag.
Ik sloot mijn ogen. Mijn gedachten waren één grote warboel. Ik ijlde in mijn hoofd en daardoor lukte het me niet om de realiteit van mijn fantasie te onderscheiden.

Moe draaide ik me om. Mijn gezicht verstopte ik in het dichtstbijzijnde kussen. Hoewel ik niet meer sliep, hield ik mijn ogen gesloten. De geur van pas gewassen lakens bereikte mijn neus. Heerlijk!
Rillend greep ik het deken beet en trok het over me heen toen een koude luchtstroom door de kamer zinderde. Ik kreunde luid. Ik had het gevoel dat al de kracht uit mijn arm was verdwenen, toen ik hem probeerde op te heffen.
Suf opende ik mijn ogen. Verbaasd keek ik om me toen ik merkte dat ik niet in mijn eigen bed lag. Onderzoekend spoorde ik door de kamer opzoek naar een punt van herkenning. Een flauwe glimlach sierde mijn lippen toen ik dat punt al snel vond. De grote hoop met vuile kleren, dat kon niet anders dan van Tom zijn.
Ik besteedde er verder geen aandacht aan en legde me terug neer. Met mijn ogen gesloten luisterde ik naar de omgeving. Hier en daar weerklonk wat gekraak maar voor de rest was het stil. De jongens sliepen vast al. Ofwel waren ze nog steeds niet terug. Dat zou tenminste verklaren waarom Tom niet in zijn kamer was. Maar hoe was ik hier eigenlijk terecht gekomen?
Kreunend verstopte ik mijn gezicht in het kussen. Mijn hersenen waren nu niet in staat om op zo'n moeilijke vragen te antwoorden. Ik was echt toe aan wat slaap. Morgen zou ik me wel druk maken over hoe ik in hemelsnaam in dit bed beland was.

"Keisha, wake up."
Zachte kusjes werden in mijn hals gedrukt. Nog half slapend draaide ik me om, maar abrupt stopte ik toen ik tegen iemand op botste. Ik opende één oog. Een donkere gedaante, die ik herkende als Tom, lag naast me. Meteen sloot ik mijn ogen weer. Als hij kwam om me wakker te maken, kon hij terug vertrekken.
"Keisha," fluisterde hij.
Zijn hand gleed onder het deken. Kalm streelde hij over mijn rug, terwijl hij zich al kussend een weg naar mijn nek baande. Zacht protesterend gekreun verliet mijn mond.
Tom lachte tussen de kusjes door.
"Are you still tired?" vroeg hij grinnikend.
"Yes," fluisterde ik schor.
Tom grijnsde en kwam dichter tegen me aanliggen. Hij sloot zijn armen om me heen en streelde mijn rug. Zijn gezicht verstopte hij in mijn nek. Ik voelde zijn naakte borst tegen de mijne aandrukken. Rillend drukte ik me dichter tegen Tom aan toen zijn koude piercing mijn huid raakte. Ik snoof zijn lekkere geur op. Het maakte me rustig.
"Keisha, you're so sexy when you're sleeping."
Tom drukte een kusje op mijn oor, waarna hij met zijn warme hand over mijn buik streelde.
"Only when I'm sleeping?" vroeg ik zielig.
Tom schudde haast onopgemerkt zijn hoofd en vervolgde : "You're always sexy."
Ik glimlachte en drukte mijn wang tegen de zijne. Tom streelde liefdevol over mijn bekken. Het deerde me niet dat we beiden naakt waren. Ik wist dat hij me elk moment kon aanranden als hij wou, maar zijn zachte aanrakingen zorgden ervoor dat ik die gedachte al snel liet varen. Ik vond het wel prettig dat hij me met zoveel zorg en respect behandelde.

"You're sweet," fluisterde ik hem toe.
Tom lachte zijn tanden bloot en drukte een vederlicht kusje op mijn lippen. Vertederd drukte ik mijn lippen tegen de zijne. Ik voelde zijn mondhoeken naar boven krullen en nog geen seconde later opende hij zachtjes zijn mond. Kleine pretlichtjes verschenen in Toms ogen toen ik zijn voorbeeld volgde. Met zijn hand gleed hij liefdevol door mijn haarlokken, terwijl onze tongen een subtiel spelletje speelden. Genietend sloot ik mijn ogen. Ik hoorde Tom zacht hijgen. Zijn strelingen werden heviger, maar in tegenstelling tot vorige keren bleven zijn aanrakingen liefdevol. Een schel piepgeluid verliet mijn lippen toen Tom plots onze kus beëindigde en bovenop me rolde. Meteen opende ik mijn ogen om te kijken wat hij van plan was. Tom keek me teder aan, waarna hij een kusje op mijn neus drukte. Hij bleef me even aanstaren zonder iets te zeggen. Ik wou vragen wat er scheelde toen er tranen in zijn ogen verschenen, maar Tom wendde al snel zijn gezicht af. Rustig nam ik zijn kin vast, negeerde het lome gevoel in mijn arm en trok hem traag naar me toe. Net op het moment dat onze neuzen elkaar raakte, maakte hij weer oogcontact.
Vragend keek ik hem aan, maar een kusje op mijn lippen legde me het zwijgen op. Toch was de blik in zijn ogen me niet ontgaan. Het was een mengeling van vertedering en pijn. Hij maakte zich ergens zorgen over, dat merkte ik aan de lichte frons op zijn voorhoofd.
"Keisha, I love you," fluisterde hij gemeend.
Ontroerd keek ik Tom aan. Het was zo lief. Meestal was hij de gemenerik en wilde hij me enkel pijn doen. Daarom wist ik dat dit recht vanuit zijn hart kwam.
Ik verstopte me in zijn grote armen en drukte een kusje op zijn oor.
"Danke," fluisterde ik in mijn beste Duits.
Tom zei niks, maar ik wist dat het goed was.
Ik wist dat dit moment zo zou vervliegen en daarom probeerde ik ook van elke seconde te genieten. Het voelde zo goed om even weg te zwijmelen in de armen van een jongen. Hoelang had ik dit moeten missen? Van voor de dood van mijn ouders? Misschien wel langer.
Voordien had ik wel vriendjes gehad, maar toen was ik nog zo jong dat het enkel bleef bij een onschuldig kusje. Een echte relatie had ik nog niet. Dat was wel spijtig, maar na de dood van mijn ouders was ik er niet zo mee bezig. Ik kon niet ontkennen dat ik nooit last had van mijn hormonen, maar het voelde op dat moment gewoon niet juist om aan jongens te denken.

Lange vingers streelden zacht over mijn buik. Mijn huid brandde op de plekken waar hij me aanraakte. Genietend verborg ik mijn hoofd in zijn nek. Tom drukte lief een kusje op mijn kruin en sloeg beschermend zijn arm om mijn middel, waarna hij me nog dichter tegen zich aantrok. Met mijn ogen gesloten luisterde ik naar zijn ademhaling. Zijn aanwezigheid maakte me kalm en deed me voor even mijn zorgen vergeten.
Waarom konden de jongens niet altijd zo lief zijn? Ik was ervan overtuigd dat we het nog goed met elkaar zouden kunnen vinden.
Ik glimlachte bij die hemelse gedachte. Zou het niet geweldig zijn om te kunnen ravotten met de jongens zonder al die mishandelingen? Ik stelde me al levendig voor hoe ik een hele dag met Bill zou kunnen gaan shoppen. Dan zou hij me wat stijladvies kunnen geven. Ik glimlachte bij de gedachte: Bill, de fashionista.
Ach ja, misschien droomde ik wel iets teveel. Maar dromen mag, toch?

Zacht geklop op de deur deed ons beiden opkijken. Verbaasd keek ik naar de zwarte schim, die ik herkende als Bill, in de deuropening.
"Hello guys," zei Bill lief.
"Hey, Bill," antwoordde ik zacht.
Tom mompelde vaag iets terug.
"Your breakfast is ready. Do you want to eat it over here or in the kitchen?" vroeg Bill liefdevol.
Verbaasd keek ik hem aan. Sinds wanneer maakte Bill speciaal een ontbijtje voor ons?
Toen Tom nog steeds niets had geantwoord, draaide ik mijn hoofd naar hem om.
"Tom, you have to answer your brother," zei ik lachend, toen ik merkte dat er anders niet veel uit zijn mond zou komen.
Meteen verscheen er een speelse glimlach om zijn lippen.
"He didn't ask my opinion, darling," antwoordde Tom lachend, waarna hij een kusje op mijn oor drukte.
Niet begrijpend waarom Bill in hemelsnaam een ontbijt voor mij had gemaakt, draaide ik mijn hoofd zijn richting uit.
Dezelfde speelse glimlach sierde zijn lippen. Ik grinnikte kort. Wat leken die twee toch hard op elkaar.
"In the kitchen is fine," antwoordde ik lief.
Bill knikte maar in plaats van weg te gaan, liep hij de kamer in. Ik volgde hem met mijn blik. Hij opende Toms kleerkast en haalde er twee badjassen uit. Hij strekte zijn hand naar iets dat hij daarnet op een kastje had gelegd en liep vervolgens mijn richting uit.
"Oh, Keisha, I have a little surprise for you," zei Bill glimlachend,"Look what I have found in a shop."
Trots toonde Bill me de achterkant van de badjas. Mijn mondhoeken krulden naar boven toen ik zag dat mijn naam op de badjas gedrukt was.
Ik maakte me voorzichtig los uit Toms omhelzing en strekte mijn arm uit naar Bill. Bill snapte de hint en boog zich over me heen zodat ik hem kon knuffelen.
"Thanks, Bill," fluisterde ik in zijn oor.
Bill drukte als antwoord een kusje op mijn neus en glimlachte naar me.
"You're welcome, princess," fluisterde hij lief in mijn oor.
Ik bloosde.
Wat hield ik van de tweeling. Ze deden echt alles om me gelukkig te maken. Wat zou ik toch zonder hen doen? 'Genieten van mijn oude leven zonder al dat geweld,' zoefde door mijn hoofd.

Lichamelijk uitgeput...De herinnering van de gruwel weggewist door de mentale shock...Maar de waarheid zou zich snel genoeg wreken...


Reacties:


duracelkonyn
duracelkonyn zei op 15 sep 2013 - 17:58:
nu.. snap ik er geen moer meer van.. Hoe durven ze haar zo in de war te brengen?! Kunnen ze gewoon verdomme niet voor 1 keer.. Nee ik zal het niet hardop zeggen.. Maar wat een graftakke lijers! Eerst haar vernederen en weet ik wat voor toeters en bellen ze allemaal met haar doen! En nu heeft Bill een badjas met haar naam.. Serieus? Wat hebben die jongens.. Overduidelijk een groot sexprobleem wat dus alleen Keisha kan oplossen..

Hopelijk blijven ze zo!

En nu moet je wel super snel weer een hoofdstukje plaatsen hoor! Ik ben echt mega dol op dit verhaal!