Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » De return van Joost. » Hoofdstuk 13

De return van Joost.

25 aug 2013 - 11:48

1332

4

297



Hoofdstuk 13

Heeeeeey! Nieuwe chappx, reageer voor meldingg (:

P.O.V Roxy
Pfoe wat is er gebeurt? Ik voel me zo licht in mijn hoofd.. Dan komt Tess de kamer ‘ROXY!’ ik zie dat ze gehuild heeft. En pakt me vast. ‘Ik had je nooit alleen moeten laten! Het is allemaal mijn schuld! Het spijt me zo!’ En ze barst in huilen uit. Dan word ze van me af gehaald. ‘Rustig Tess’, hoor ik Niall zeggen, ‘ze moet nog bijkomen.’ ‘Tess je kan er niets aan doen..’ zeg ik zacht. Ik zie Harry ook in de kamer staan, waarom is hij hier waarom gaat hij niet naar zijn vriendin! Hij hoort hier nu niet te zijn! Ik voel dat ik weer lichter word en dan word alles weer zwart..

P.O.V Niall
‘ROXY!’ roept Tess en rent naar haar toe. Ze schud een beetje aan haar. ‘ROXY BLIJF HIER!’ ‘We moeten naar het ziekenhuis!’ Roept Harry en tilt haar zacht op. Tess en ik gaan mee naar het ziekenhuis. We zitten ondertussen al een tijdje in de wacht kamer. Harry blijft heen en weer ijsberen en Tess heeft al de hele tijd niets gezegd. Ze blijft naar de deur van de dokter staren. Ik trek haar tegen me aan. ‘Het komt allemaal goed Fluff..’ Ik voel dat ze haar hoofd tegen mijn borst legt. Ik voel haar helemaal trillen.. Dan komt na een kwartier eindelijk de dokter naar ons toe, ze schrikt op en rent naar hem toe. 'En?!' 'Uhm, ik heb goed nieuws, en slecht nieuws..' zegt de dokter met een hele zware stem. 'Misschien moeten we even gaan zitten..' En we lopen zijn kantoortje in. 'Is het jullie opgevallen dat ze de laatste tijd uh misschien minder at?' 'Shit.. Ik wist het.. U bedoelt toch niet..' Mompelt Tess zacht. Hij knikt. 'Neee!' Roept Tess hard. 'Uhm ik snap het niet?' Zeg ik zacht. 'Ze heeft helaas een lichte vorm van Anorexia' zegt de dokter met zijn zware stem. 'NEEE! Ze is perfect!' En Harry slaat een lamp van de tafel. 'Oh.. Sorry.' Zegt hij zacht. De dokter zucht. 'Maar het komt wel goed, ze mag zo weer naar huis. Maar ze heeft haar vrienden nodig. Jullie moeten zorgen dat ze weer gaat eten.' 'Dat moet wel lukken!' Zegt Tess. 'Kunnen we haar zien?' Vraagt Harry zacht. 'Ja dat kan, maar niet te druk.' Ik kijk naar Tess. Ze knikt. 'En schrik niet van het infuus, dat is alleen voor wat vocht..' 'Infuus?' Zegt Tess bijna piepend. De dokter knikt. We lopen naar haar kamer maar voor de deur zie ik Tess even stoppen 'Je kan het Tess..' Zeg ik en leg mijn hand op haar schouder. Ze doet de deur open ze loopt naar binnen. Ik zie dat Tess haar hand voor haar mond doet en met tranen in haar ogen naar mij kijkt.. Ik loop snel naar haar toe en pak haar vast.

P.O.V Harry
Ik durf de kamer van Roxy niet in te gaan, ik ben bang om haar zo te zien liggen en ze zal het waarschijnlijk ook niet leuk vinden dat ik er ben. Ik snap er niets van hoe kan het nou dat ze een lichte vorm van anorexia heeft? Nou je het zegt het viel me wel op dat Roxy steeds minder ging eten, maar dit had ik echt niet zien aankomen. Langzaam ben ik naar Rox haar kamer gelopen, pff hier is het dan. Ik wil de deur open doen, maar Tess en Niall zijn me voor. 'Hey Hazz, Rox is net wakker. Wij gaan eventjes eten voor haar halen, dus we zijn zo terug' zegt Tess met rode ogen van het huilen, maar ik zie dat ze wel al wat meer opgelucht is, dus dat is een goed teken. 'Je kunt het Hazz.' Zegt Niall nog in m'n oor en dan loopt het stelletje hand in hand weg. Humpff, wat mis ik dat met Roxy, maar het gaat me gewoon lukken om haar vertrouwen terug te winnen! en ik loop vol moed de kamer van Roxy in. Ik schrik om hoe ze eruit ziet, ik heb haar 1 dag niet gezien en dan kan het al zo mis gaan. Voorzichtig loop ik op haar af en ik zie dat ze me opeens opmerkt, eerst zie ik een soort blijheid in haar gezicht maar dat is al snel weg. Ik ga naast haar bed zitten op een stoel en ze kijkt de andere kant op. Niemand zegt wat, maar de tranen prikken in m'n ogen. 'Roxy.. Waarom? Please zeg me waarom?' Roxy is stil, maar ik zie haar ogen glinsteren van de tranen die ze inhoud. 'Vertel het me alsjeblieft Rox..' 'Omdat je me te dik vind Harry. Maarja dat maakt nu ook niets meer uit, want je hebt toch een ander, hoe heet ze eigenlijk je nieuwe vlam?' 'Wat?! Rox ik heb je nooit dik gevonden, je bent perfect, waarom geloof je niet wat ik zeg? En ik heb geen vlam dat weet je! Je bent de enige voor me Rox, ik meen het!' Ik zie de tranen weer over Roxy's wangen glijden. 'Bedankt voor je komst Harry, maar zou je nu weer kunnen gaan?' 'Nee, want ik wil je niet kwijt Rox' 'Harry ga weg please!' Dan zie ik Niall en Tess verbaasd binnen komen. 'Harry ga, nu!' Roept Roxy zowat. 'Hazz kom je kan beter gaan' zegt Niall en neemt me mee de deur uit. De tranen rollen weer over me wangen, de moed zakt steeds meer in m'n schoenen. 'Ik krijg haar nooit meer terug' 'Kom op Hazz, geloof me het komt goed! Vertrouw je oude vriend Niall maar het komt echt goed' ik knik maar een beetje en zeg niks terug 'Ga nu maar naar huis toe ik kom er zo snel mogelijk aan maar moet eerst Tess nog even helpen, ik zie je zo Hazz' en hij geeft me een mannenknuffel. 'Dankje Nialler' zeg ik en ik loop rustig met m'n hoofd vol gedachten weer naar huis.

P.O.V Tess
'Hier! Eet!' 'Tess.. Ik heb nog geen honger..' 'Weet ik maar je moet!' Zeg ik iets harder. Roxy schud haar hoofd. Ik knik. 'Moet ik op je gaan zitten?' 'Oee en dat wil je niet hebben!' Hoor ik Niall roepen die de kamer binnen loopt. Ik kijk om en moet lachen. 'Evaring?' vraagt Roxy lachend. 'ja..' zegt Niall nep boos. 'Maar serieus Rox je moet deze Mars echt op eten, de dokter zegt dat je wat extra suiker moet eten!' Zegt Niall 'Hmm oke..' En ik geef de Mars. 'Hap hap hap, dat zal lekker smaken, dat zal lekker smaken.' Zing ik waardoor we hard moeten lachen. Na een tijdje komt de dokter naar binnen en kijkt Roxy nog een keer na. 'Je mag naar huis!' Zegt de dokter met een zware vrolijke stem. 'YES!' Roep ik en ren de gang op om een rolstoel te halen. We zetten Roxy voorzichtig in de rolstoel. Eenmaal op de gang als de dokter weg is fluister ik naar Niall 'Denk jij wat ik denk?' En wijs naar de rolstoel. 'Rolstoel race!' En ik spring op de stangen terwijl Niall ons keihard het ziekenhuis uitrijd. Als we uit gelachen zijn tilt Niall Roxy de auto in en rijden we naar het hotel. 'Denk je dat je kan lopen?' Vraag ik en draai me om naar een slapende Roxy. 'Oh ik denk het niet!' Zeg ik lachend. 'Hoezo?' Vraagt Niall en draait zich om. 'Ohh.. Dan zal ik haar maar dragen,' we gaan naar boven en Niall legt haar op de bank. Ik pak mijn deken en kussen en leg hem over haar heen. 'Uhm Nialler, zullen wij even boodschappen gaan doen? Ik wil niet dat Roxy tekort komt.' 'Is goed!' We lopen naar de pot toe en halen er geld uit. 'Ehm ik ga even mee om op jullie te letten! Dat jullie niet te veel kopen!' Zegt Liam lachend en rent naar ons toe. 'Wij kopen nooit te veel eten!' Roep ik schijnheilig. 'Letten jullie goed op Roxy? Zorg dat ze veel eet!' En we gaan boodschappen doen.


Reacties:


Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 26 aug 2013 - 14:54:
Meldingggg


Kazemaru
Kazemaru zei op 25 aug 2013 - 22:55:
Melding! Ook voor greenday m'n vriendin.
Xoxo


menepen
menepen zei op 25 aug 2013 - 14:33:
melding


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 25 aug 2013 - 13:14: