Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Beste vakantie ooit!!!! » Trouble In Paradise

Beste vakantie ooit!!!!

26 aug 2013 - 23:01

429

6

273



Trouble In Paradise

Heey! ZOOOOO SORRY DAT HET ZO LANG DUURDE. Ik had ontzettend last van een schrijvers blok. het lukte gewoon niet om het goed te krijgen maar nu gaat het wel volgens mij.!! Hope You Enjoy SOZZ FOR NOT WRITING :(

‘BELLLLLAAAAAAA’ dacht ik bij mezelf. Ik kon het gewoon niet geloven. IK BEN DE VRIENDIN VAN HARRY STYLES!! Ik danste door de hotel kamer. Jas en Jake waren weg en Alice had een date! MET NIALL. Ik danste rond. Ik hoorde een kuch. Het was Eleanor. Ik pakte haar bij haar armen en we danste op LWWY. Perrie kwam er ook bij. We danste mijn zijn drieën alsof we helemaal gek waren. Het was gewoon super. Eleanor keek me aan. ‘Ik ga ook mee op tour!’ riep ze. ‘Jaaahhh’ we danste verder. ‘Ik heb dan zelf ook tour’ lachte Perrie. Dit kon niet meer stuk op een ding na. Alice. Maar we verzonnen wel wat! Na een uur dansen waren we helemaal uitgeput. We gingen een cocktail drinken. We lachten en praten. Ik voelde me helemaal thuis tussen hen.

Eleanor keek naar de deur van het hotel. Opeens verstijfde ze. Ze gaf mij en Perrie een hoofdknik naar de deur. We keken alle bij om. Daar stond Taylor Swift. Alle blijdschap die ik had gevoelt knalde op de grond en spatte kapot. DIT KON NIET. ‘Hey Eleanor en Perrie’ zei ze en ze liep naar ons toe. ‘En jij bent?’ vroeg ze aan mij. ‘Bella’ ‘aha leuk je te ontmoeten, Eleanor en Perrie komen jullie zwemmen?’ vroeg Taylor. Ik zag alles voor me in duigen vallen. ‘Nee we zijn met Bella aan het hangen’ zei Perrie. WOW FF PAUZE. Perrie en Eleanor willen liever met mij omgaan dan met haar?? WOW……. ‘Taylor?’ Het waren Louis, Zayn en Liam. Zag ik daar nou irritatie en ergernis op hun gezichten. ‘Heeey boys’ en ze omhelsde hem. Zayn duwde haar weg en kuste Perrie. Ik wist niet wat ik moest doen. Taylor Swift is hier. De EX van Harry. Ik keek naar haar. Hoe moest ik met haar concurreren? Dat kon nooit. Ze was geweldig mooi. En ze kon zingen en was gewend aan de roem enz. Ik moet opeens nodig…… oke even wat bedenken…… O ik heb het ‘Ik ga even kijken waar mijn broers zijn’ en ik haastte weg. Ik boste keihard tegen Paul. ‘Hey sis, wat is er?’ ik huilde ontertussen. ‘T….t…Taylor Swift is hier’ huilde ik. Paul keek me aan. ‘Ja dus?’. ‘Paul het is zijn ex!’ riep ik bijna wanhopig. Hij sloeg zijn armen om me heen. Daar hoef je je toch geen zorgen om te maken? Alles komt goed. Terwijl ik over zijn schouder kijk zie ik Taylor en Harry uit het hotel komen.

(NO HATE ON TAYLOR SWIFT! Ik vind haar gewoon niet zo leuk)


Reacties:

1 2

loveyouxx
loveyouxx zei op 27 aug 2013 - 16:06:
IK HAAT TAYTLOR SWIFT ZOOOO ERG!
UUGGG!!!
maar wel goed hoofdstuk!
xx


laurastyles
laurastyles zei op 27 aug 2013 - 11:19:
Cool chappie xx


1Dlovez
1Dlovez zei op 27 aug 2013 - 7:40:
OMG…

Dit is vreselijk!!!!!! O BELLA, IK LEEF MET JE MEE!!!!
Maareh… Hazz had toch ook een hekel aan Taylor?

MELDING!

Xxx


XxAmyxX zei op 27 aug 2013 - 6:53:
Ik haat Taylor Swift. Haha. Gauw verder meis x


lovelouis
lovelouis zei op 27 aug 2013 - 1:08:
Zouden Harry en Taylor gezoend hebben, Hoop het niet
I hate Taylor Swift
melding!!