Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » One/Two/Three Shots (SA's) » Malika

One/Two/Three Shots (SA's)

27 aug 2013 - 18:29

1037

2

236



Malika

Yay, first one shot! Had ineens inspiratie, dus vandaar dat ie snel klaar is! Oké de indeling van 'het zingen van het liedje' van 1D zal niet helemaal kloppen.. sorry daarvoor. Lieve Malika, i hope you like it! If not, i'll deffinately make another one! <33

"Deze smaken zo goed!" zegt Daisy. "Thanks" zeg ik als ik het bord met hapjes door geef. Voor skate meetings als deze maak ik altijd wat lekkers voor ons vaste groepje. Er zijn vandaag veel mensen gekomen, door de openbare facebook uitnodiging. Er zijn vooral jongens, en de enige meiden zitten bij ons in de groep. Ik ga weer naast Daisy zitten en kijk een beetje om me heen. "Malik, kijk daar. Die jongens heb ik nog nooit gezien.." zegt ze en ze wijst te opvallend richting de groep jongens die verderop onder een boom zitten. Ze lijken op de maat van de muziek heen en weer te bewegen. Een van de jongens zit met een gitaar in zijn handen en speelt er geconcentreerd op. Andere mensen merken dat ook op en er lopen steeds meer mensen naar de groep jongens toe om te kijken en te luisteren. Ik pak Daisy's hand en loop samen met haar richting de groep jongens. Ze trekt me mee zodat we vooraan staan.

"'Cause this love, is only getting stronger.
So I don't wanna wait any longer.
I just wanna tell the world that you're mine girl."


Zingt de jongen met de blonde haren en het valt me op dat hij naar ons kijkt. De jongen met de donkerblonde haren staat op en keert zijn gezicht naar het publiek toe.

"Oh, they don't know about the things we do.
They don't know about the ''I love you's''.
But I bet you if they only knew.
They would just be jealous of us.
They don't know about the up all nights.
They don't know I've waited all my life.
Just to find a love that feels this right.
Baby they don't know about, they don't know about us."


Hij geniet duidelijk van de aandacht en de andere meiden uit mn groep staan bijna te gillen voor hem. Mijn ogen zijn alleen maar gericht op de blondje jongen, met de blauwe ogen en zijn gitaar. Daar was het weer... het oogcontact. Een schok gaat er door mijn lichaam en kijk zenuwachtig weg. Als ik het niet kan laten om terug naar hem te kijken, kijkt hij net weg en mist hijeen noot waardoor de jongen met de krullen vragend naar hem kijkt. Hij schudt zijn hoofd doet zijn ogen dicht en concentreerd zich weer op zijn gitaar spel.

"They don't know how special you are.
They don't know what you've done to my heart.
They can say anything they want, cause they don't know about us."


Zingt de jongen met de donkerblonde haren en komt naar mij toe gelopen. Ik sta versteld als hij mn hand vast pakt, me in de ogen aankijkt en een kus op mijn hand geeft. We kijken elkaar even aan en hij loopt weer terug naar de plek waar hij daarvoor stond. De jongen met de blonde haren staat nu ook op en gaat naast degene staan die zingt en gaat los op zijn gitaar. Met enige schaamte kijkt hij soms in zijn ooghoeken naar mij. Ik glimlach naar hem als ik hem zie kijken. Zijn wangen worden rood en hij loopt de andere kant op.
De menigte wordt steeds groter, als de drukte mij teveel wordt. Tussen alle mensen door loop ik terug naar onze spullen en plof daar neer op een kleed.

-
"Mimo, wat ga je langzaam! Wie er als eerste bij het meer is!" roept Daisy en we skaten hard naast elkaar. "Ha, je maakt geen schijn van kans!" roep ik terug en geef haar een duwtje zodat ze een stukje voor me uit gaat en ik houd haar met gemakt bij.
Vanzelf ga ik langzamer als ik gezang achter de grote boom bij het begin van het bos vandaan hoor komen.
"One touch, and I was a believer.
Every kiss, gets a little sweeter.
It's getting better, keeps getting better all the time, girl."

"Dais!" roep ik maar die is te ver weg om me te horen. Ik kijk naar de boom en weer terug naar Daisy. Ik moet gaan kijken wie dat zingt.. Even ga ik op het bankje zitten om mn skates uit te trekken en op mijn sokken loop ik richting de boom.

"They don't know about the things we do.
They don't know about the ''I love you's''.
But I bet you if they only knew. "


Hoe dichterbij ik kom hoe duidelijker de stem word. Weet bijna wel zeker wie het is..

"They would just be jealous of us.
They don't know about the up all nights.
They don't know I've waited all my life.
Just to find a love that feels this right.
Baby they don't know about, they don't know ....

Wie is daar?"

Verschrikt blijf ik stil staan naast de boom. Ik kijk naar beneden en ik zie een gebroken takje onder mijn voet liggen... zucht. "S-sorry, het was niet mn bedoeling je te begluren. Je zingt zo.. mooi. En dat is mijn favoriete liedje. Ik moest kijken wie het was. En.... jij bent het." hij staat vlak voor me op en en onze ogen ontmoeten elkaar. Die blonce haren en blauwe ogen herken ik van eerder vandaag. "Het geeft niet. Ik hoopte al een beetje, dat jij het zou zijn." zegt hij blozend. "Je viel me meteen op toen we aan het zingen waren." "Dat merkte ik wel ja" zeg ik ook blozend. De vlinders in mn buik vliegen als een gek rond als die mooie helder blauwe ogen me aanstaren. Hij legt zijn hand op mn rechter schouder en laat die heel langzaam en zacht over mn arm naar mn hand glijden en pakt die vast. "Voel jij dit ook?" vraagt hij. "Voel wat?" "Die buik-gevoelens" Ik knik blozend. Zijn hand glijd langzaam weer omhoog naar mijn schouder en nek. Die blauwe ogen komen steeds dichterbij. "Mijn naam is Niall" zegt hij net voordat onze lippen elkaar raken... Ik voel zijn adem op mijn huid en ik leg mijn onderlip tegen de zijne. "Mijn naam is...

" MALIKA, MALIKA! Hé Mimo, slaapkop, we gaan een stuk skaten. Ga je mee? " Ik wrijf in m'n ogen en kijk verschrikt om me heen op zoek naar Niall. Daar links bij die boom zit hij, met de jongens. De verlangende staar van mij wordt niet beantwoord. In plaats daarvan staan de jongens op en skaten ze weg...

~Open my eyes, yeah... it was only just a dream.~


Reacties:


Malikaa
Malikaa zei op 27 aug 2013 - 22:50:
Wauw, wow wow wow wow wow.... wauwwww
They don't know about us is een van mijn favoriete liedjes van 1D ^^ how did you knoww?!?!
Omg, thank you thank you thank you sooooo muchhhooosssss
Did I already say wowwwwww

Ahhhhhhh, freaking awesommeeee
Thank you, you sweetheart [red]<333[red/]

Lots of Love
Malikaa


Lotteimy
Lotteimy zei op 27 aug 2013 - 18:54:
Ohh zielig :'(
Maar mooi geschreven! xoxo