Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Fame Ranch ~ft. 1Dlovez » Our Lives On The Ranch

Fame Ranch ~ft. 1Dlovez

27 aug 2013 - 22:54

409

2

190



Our Lives On The Ranch

Heeyy, Hier het eerste hoofdstuk!! Hope You Like It!

Lesly’s POV

Ik was hard aan het werk in de stallen. Lauren en ik waren de stallen aan het uitmesten. Het is best zwaar werk maar Lau en ik makten veel lol onder het werk. Ik kom bij de stal van Flicka. Flicka is mijn paard ze is een topper. Twee jaar geleden heeft ze een veulen gekregen. Undercover zo heb ik heb genoemd. Hij is nu ook al weer 2 jaar. Wat gaat de tijd snel. ‘Het Les doe je ook nog wat?’ lachte Lauren. Ik was blijkbaar weer aan het dromen. ‘Sorry Lau’ Lachte ik. Ik ging snel verder.

Na een uur waren we klaar met de stallen. Lauren en ik wonen op een ranch. We hebben best veel paarden. We beleren paarden en rijden wedstrijden met ze. Ook hebben we een afgelegen plaats met 5 huisjes. Die kunnen mensen huren. Dan kunnen ze lessen krijgen van ons. Lauren en Ik geven de lessen meestal. We gaan ook met die mensen buitenritten maken enzo. Maar dat doen we alleen als de mensen ervaring hebben met rijden. Lauren en ik liepen naar de weide om onze paarden op te halen. We gingen rijden. Dus ik pakte Flicka. Met Undercover deed ik alleen nog maar bazig training zoals longeren. Flicka kwam naar me toe gelopen. Lauren hat Sugar. We liepen samen naar de zadel plaatsen. Vandaag kwam Olivia (onze vriendin) niet. Ik wou mijn zadel pakken maar er zakte een dikke grote spin voor mijn neus. Gillend sprong ik achteruit. ‘Les wat is er?’ riep Lauren. ‘Ee..een. sp…sp…sp…SPIN!!!!!!’ gilde ik. Lauren die niet bang was voor spinnen rolde over de grond van het lachen. ‘Kom op zusje’ lachte ze. Ik keek haar nep boos aan. ‘wat nou zusje? Ik ben 15 minuten ouder hoor!’ lachte ik. Al lachend zadelden we onze paarden op. Nou Lauren had eigenlijk een pony maar dat verschilde niet zo. We stegen op en reden richting het strand.

Eenmaal bij het strand aangekomen zette we onze paarden in volle galop. We raceten zo hart als we konden! Na het galopperen lieten we ze in het water lopen. Onze paarden vonden dat geweldig. Een keer was Sugar met Lauren en al gaan liggen in het water. Ik moest zo hard lachen dat ik van Flicka af in het water viel. Onze vader noemde ons altijd de olijke tweeling, net als de tweeling van de boekenreeks. We gaven onze vader wel gelijk hoor! We waren echt een gekke tweeling!!


Reacties:


RivLovee
RivLovee zei op 31 aug 2013 - 19:46:
Heuii girl! Cool story! Nu over Horsen en 1D! Wooooow supermatch! Net als... Net als... Net als.... Als andere menden of dingen die een supermatch zijn...


(FAAAL)

Maaree snel verder he girll!


DjMalikjuh
DjMalikjuh zei op 28 aug 2013 - 0:15:
Sup..sup...sup...sup...SUPER!
Dat doet me denken aan AAoOD2!
Met de spoonsong: sp...sp...sp...sp..SPOON!

Vettt, let alleen wel wat meer op de spelling en de komma's.
Hier en daar ontdekte in spelfoutjes en plekken waar een komma hoorde, maar er niet stond.

Najah, Next?