Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Beste vakantie ooit!!!! » A Friend With A Problem

Beste vakantie ooit!!!!

27 aug 2013 - 23:10

658

4

190



A Friend With A Problem

Hope You Enjoy!!!!

‘BELLLAAAAA’ Het was Jake. Ik werd wakker. In Harry’s armen op het strand. Hij sliep nog. We lagen achter een huisje. Ik stuurde Jake een sms

Hey Jakey,
Plz laat mij en Hazz ff liggen? We komen zo naar de Lobby oke? NIKS GEBEURD VOOR JE NIEUWSGIERIG WORD! Het is wel weer goed tussen ons!
X Bells

Ik verzond hem. Zetten mijn mobiel snel op stil. Ik keek naar de borstkas van Hazz. Mijn Hazz. Die had gezegd dat hij van mij hield! Ik kon er niet bij met mijn hoofd. Bzzzzz klonk het. Ik pakte mijn mobiel.

Hey Bells…..
VOOR DE DUIDELIJKHEID IK BEN ALSNOG NIEUWSGIERIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! maar oke.
(en serieus? Jakey?? )
X JAKE

Ik moest grinniken en ik hoorde een zacht gegrinnik en ik keek omhoog. Ik keek recht in Hazza’s ogen die dus wakker was geworden. Ik werd helemaal warm van binnen. Hij keek me aan. Hij kuste me. Toen hij me weer aan keek kon ik de liefde in zijn ogen zien. Kan dat? Ik wist alleen dat ik wel honderd vlinders in mijn buik had. Ik wist niet hoeveel er in mijn buik konden maar het waren er te veel volgens mij. Hij keek me doordringend aan. ‘Taylor is geen partij voor jou oke? Ik ben gewoon bang dat als ik het haar vertel binnenkort de hele wereld het weet en ik wil je nog even voor mezelf houden voor iedereen zich er mee gaat bemoeien. Het zal straks voor jou ook geen pretje worden’ hij keek me heel lief aan. HO ES FF WOU HIJ MIJ AAN DE FANS VOORSTELLEN???? Daar had ik dus even niet aan gedacht. Oh help………… Ach ja. We stonden op en liepen weg. Iedereen zat in de lobby. Iedereen behalve Niall. Alice was met Liam en Zayn aan het lachen. We pratte wat.

Ik besloot Niall te zoeken.
Ik kwam bij de deur van de jongens aan. Hij stond op een kier. Ik zag Niall op een bed zitten. Zijn schouders schokten. Hij huilde. Ik liep zacht naar binnen ‘Nialler?’ vroeg ik. Hij schoot op en liet zijn mobiel vallen. Hij stuiterde van het bed naar mijn voeten. Ik pakte hem op. Ik wou hem geven maat toen zag ik wat er op stond. Allemaal teksten zoals : Niall moet uit 1D, Niall is een Loser, Niall moet dood de klootzak. Ik verstijfde want ik zag dat hij er expres naar heeft zoeken. Ik wou gewoon niet verder lezen. Mijn armen sloegen tegen mijn lichaam aan. Het mobieltje viel op de grond. Niall had zich weer op het bed laten zakken. ‘Niall’ ik ging naast hem zitten. Ik keek hem aan, ‘Niall je moet niet geloven wat hier staat! Je bent een topper oke! Zonder jou geen 1D oke?’ Zei ik. Niall keek weg. Ik pakte zijn schouders. ‘Niall Horan luister naar me en kijk me aan’ hij keek langzaam omhoog. Ik zag de pijn in zijn ogen. ‘Niall je bent geweldig! One Direction in zonder jou even min niks als zonder Hazz of Louis of Zayn of Liam! Voor iedereen die een haat berichtje schrijft zijn er 10 mensen die schrijven hoe leuk en lief en schattig ze je vinden! Ze houden van je! Net als ik! Wat denk je? Dat de jongens het zonder jou nog net zo leuk zouden hebben?’ ‘Ik weet niet wat ik moet zeggen Bells, behalve dat je een super meid bent’ en hij sloeg zijn armen om me heen. Ik voelde mijn shirtje nat worden. Ik greep zijn schouders weer vast ‘Beloof me een ding. ZOEK DIT NOOIT MEER OP OKE! Het betekend niks! Jij bent van 1D zonder jou geen 1D! En terwijl ik doe dit nooit meer zei schudde ik hem door elkaar. Hij keek me aan ‘Beloofd’ en hij stak zijn hand uit. Ik schudde hem. Ik hielp hem opstaan en samen liepen we naar de Lobby. We deden alsof er niks aan de hand was. Ik deed wel mijn best om hem overal bij te betrekken.


Reacties:


XxAmyxX zei op 28 aug 2013 - 17:49:
Gauw verder


menepen
menepen zei op 28 aug 2013 - 6:32:
meldin


1Dlovez
1Dlovez zei op 27 aug 2013 - 23:18:
WHO'S THE CRAZY ******** ******* THATS MAKES MY LITTLE CUTE IRISH SNOWFLAKE NIALL HORAN SAD?????!!!!!!!
BLEEEH, hate this people ^^

Melding!


lovelouis
lovelouis zei op 27 aug 2013 - 23:18:
Melding!!
Bella wat ben je toch een super lieve meid