Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » I Don't Wanna Hurt || Harry styles [end] » ---> 21 Een Datum

I Don't Wanna Hurt || Harry styles [end]

30 aug 2013 - 1:17

1217

3

353



---> 21 Een Datum

Zo’n twee uur later zitten we in de auto terug naar huis. Ik, Niall en Emily zitten achterin Zayn rijd en naast hem zit Liam. Louis is naar Eleanor ’s nieuwe huis toe. Ze heeft een huis niet ver van die van ons vandaan gevonden. Ik wrijf over Emily ’s arm. Dan rijd Zayn het pad op en stappen we uit. Niall en ik lopen zonder iets afgesproken te hebben naar de keuken. Niall is me net voor en opent koelkast.. “fuck hij is helemaal leeg!” zeg hij en gooit hem weer dicht. hij draait zich naar mij. “Ga je mee boodschappen doen?” ik knik. “Gaat er nog iemand mee boodschappen doen?” roep ik nog als we door de huiskamer lopen. Emily staat op en loopt achter ons aan. “Jij rijd!” roept Niall en springt in de bijrijder stoel. Ik hou de deur voor Emily open ze geeft me nog een kus en stapt dan in. ik loop de auto rond en stap dan in. Als ik de auto start zet Niall meteen de muziek kei hard en begint mee te zingen. Ook Emily blèrt lekker mee. Ik moet er om lachen en rij dan het pad af.

Na 10 minuten parkeer ik de auto en Niall springt er meteen uit. Ik stap rustig uit en open dan de deur voor Emily. Er komen een stuk of 10 meiden op ons af gelopen.

Na foto’s en handtekeningen gedaan te hebben lopen we veder. Sommige wilde dat Emily ook op de foto kwam. Ik vind het toch zo fijn dat de fans haar zo leuk vinden. Ik sla me arm om Emily haar heupen en zo lopen we veder. Niall pakt een karretje en gooit er van alles in. ik gooi er wat fruit en sapjes in. Dan komen we bij de kassa aan. We leggen de boodschappen op de lopende band. Tot dat ik een pakje met sandwiches pak er zit een opgevouwen briefje bij. Er gaat een steek door me heen. Ik herken meteen het papier. Weer een briefje van Owen. Ik kijk angstig om me heen maar zie hem niet. Dan open ik het briefje. ik tril helemaal.

26 februari.
Owen.

Is het enigste wat er staat. Ik bevries wat heeft dat te betekenen? Een datum? Als dit een horror film zou zijn dan zou hij me op die dag veermoorden.. gaat hij dat doen? Of wil hij iets met Emily doen? 26 februari dat is over 2 dagen.. het is nu de 24ste “Hazz,.. Hazz,..!” hoor ik dan. Ik kijk voor me en zie Niall en Emily me aan kijken. En ik zie de kassière me verwachtingvol aan kijken. Dan snap ik het en leg ik de sandwiches op de lopende band. “Jij betaalt!” roept Niall en hij loop weg met een volle winkelwagen. Ik zucht. En betaal. Emily pakt me hand en knijpt er zachtjes in. “Gaat het wel?” vraagt ze zachtjes. Ik knik. “Ja schat maak je maar geen zorgen” zeg ik en plaats een kus op haar voor hoofd. Ik weet ook wel dat ik het haar moet vertellen maar ik wil het niet. Ik wil haar niet ongerust maken. Misschien is hij wel helemaal niet gevaarlijk en blijft het bij briefjes. Ik weet het niet. Met die gedachten rij ik naar huis.

Als de koelkast en de voorraadkast is volgeladen plof ik weer op de bank. Niall komt voor me staan. “Hazz.. Wil je eten voor ons maken? Jij kan zo goed koken” vraagt hij met een baby stemmetje. Ik lach om het stemmetje. En zeg dan dat het goed is. “jeeeeeeh ahaa ahha” Niall gaat helemaal uit zijn dak. Ik moet nu alleen nog maar meer lachen. Aan de ene kant ben ik bolgelukkig met de best vriendin en de beste vrienden die je kan wensen. Aan de andere kant ben ik bang heel bang. Voor Owen. Niet zo zeer dat hij mij iets aan wil doen. Ik zou het vel verdient hebben maar meer dat hij Emily iets aan wil doen. Ik sta op en vraag aan Emily of ze me helpt ze springt meteen van haar stoel en loopt/ huppelt met me mee. Ze is werkelijk heel de dag a super vrolijk. Maakt mij ook vrolijker. We maken heerlijke nasi met kip en een sausje.
Als we klaar zijn zetten we het op tafel en iedereen valt meteen aan. “hmm… je proeft de liefde gewoon.” Zegt Zayn uit puur genot. Ik glimlach. “Komt allemaal door deze schat” zeg ik en druk een kusje op Emily haar voor hoofd. Als ik dan eindelijk ook zit begin ik aan het eten. Niall neemt zijn derde bord. Ik verbaas me er echt nog steeds over hoeveel en snel hij eet. “ow boys. Paul belde net. Hij komt ons zo ophalen voor repleties in the O2.” Deelt Liam mee. “Dan moeten we Louis even bellen.” Merk ik op. “Al geregeld” roep Liam en loopt met zijn lege bord naar de keuken. “Die Lou is een glijperd hij moet vandaag afwassen!” Klinkt het vanuit de keuken. “Niall jij wast af jij bent morgen en dan mag lou het morgen doen.” Niall die voor me zit zucht diep en loopt dan met een leeg bord naar de keuken. Als ik als laatste me bord leeg heb loop ik naar de keuken en help Niall met de afwas ik heb ten slotte gekookt. Dan pakt Emily die ging douche me van achter vast. “Kom gentel jij heb nu wel genoeg geholpen. “ ik maak van me handen een schaaltje en vul ze met water. In een beweging gooi ik het in Emily’s gezicht. “ow wacht maar, ik pak je nog wel” lacht ze. Schreeuwend ren ik weg. Op dat moment komt Paul binnen lopen. “gaan jullie mee?” vraagt hij. Iedereen loopt braaf mee. Ik loop naar Emily en smokkel haar mee. Paul heeft het natuurlijk wel door maar ze gaat gewoon mee. Lachend om Louis en Eleanor die het pad schreeuwend op komen rijden stappen we in. Met zijn 7e zitten we opgepropt achter in de bus.
Na een half uurtje rijden we het parkeerplaatsje op. Er staan echt veel fans langs te hekken. We nemen even de tijd om wat foto`s en handtekeningen te doen. Emily en Eleanor zijn gewoon door gelopen. Als we klaar zijn lopen we naar de kleedkamer en even later staan we op het podium. ik concentreer me totaal op het zingen dat ik niet merk dat Emily e Eleanor op het podium klimmen en naar de waterflesjes lopen. En niet veel later voel ik een koude vraag water over me rug lopen. Iedereen ligt helemaal dubbel. Kan het zelf ook niet laten om te lachen. “ik zei toch dat ik je wel terug zou krijgen.” Lacht Emily luid. Dan gaan we weer veder met zingen.

Na 3 uurtjes die snel voorbij gingen zitten we in de bus op weg naar het hotel. Morgen hebben we de brits en Paul vond het niet nodig om helemaal terug te gaan naar huis. Ik vind het niet erg. Ik heb Emily bij me. Alles komt goed als ik bij haar ben. Maakt niet uit dat ik hotels totaal zat ben zolang ik maar bij haar ben. Al zet je me in een koelcel voor 10 dagen. Maakt niks uit zolang ik maar bij haar ben.


Reacties:


fallinlove
fallinlove zei op 5 okt 2013 - 13:47:
AAAHHHH! Snel verder!!! Melding pleasse????


menepen
menepen zei op 30 aug 2013 - 15:51:
melding


MichelleSky zei op 30 aug 2013 - 9:06:
Ahhh snel verder!!! Xo