Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » De return van Joost. » Hoofdstuk 15

De return van Joost.

30 aug 2013 - 11:03

1263

4

317



Hoofdstuk 15

Nieuwe chapppx

P.O.V Amy
Yes! Rox gaat mee! Anders zou het plan van Harry niet door gaan! Zijn plan gaat denk wel lukken, nu Tess nog mee krijgen.. Maar lukt wel! Ik ga naar Tess haar kamer, en loop eigenlijk gelijk naar binnen zonder te kloppen. 'Hey! ... Ohh! Sorry.' Zeg ik beschaamd als ik ze samen op bed zie kroelen. 'Haha! Geeft niet joh!' Zegt Tess en loopt naar me toe. 'Mag ik Tess van je lenen?' 'Tuurlijk!' Hij loopt langs ons en geeft Tess nog snel een kus. Ik vertel het plan van Harry en dat wij Roxy mee moet nemen. 'Omg zo lief! Dit werkt sowieso! Maar zullen we haar dan niet in een leuk jurkje stoppen?' Roept Tess blij. 'Jaa!' 'Kom we gaan snel we moeten op tijd terug zijn! We lopen de hele middag te shoppen en maken er een leuke dag van. Zelfs Roxy heeft en glimlach op haar gezicht. 'Kom we gaan jurkjes passen! Roep ik. Ik zie Roxy verward kijken. 'Hey we moeten wel achter de jongens aan als we weer uit gaan!' Zeg ik met een knipoog. Ze knikt. We passen allemaal wat jurkjes, Tess is al snel klaar. En daarna ik. Na het 6e jurkje komt Roxy uit het hokje met de perfecte jurk, hij is zwart, strepless en valt precies goed! 'Wow Rox je ziet er geweldig uit!' Zegt Tess zacht. 'Hij is te duur..' Zegt ze zacht.. Ik heb nog maar 40 bij en hij is 70.' 'Ik betaal wel mee!' Zegt Tess snel. 'Nee dat kan ik niet maken!' 'Tuurlijk wel! Hier.' En ze drukt 30 euro in haar hand. 'Dankje Tess.' Zegt ze glimlachend en geeft haar een knuffel. We rekenen gauw af 'Mogen we ze misschien gelijk aanhouden?' Vraag ik aan de verkoopster. 'Uhm,' begint ze, 'gaan jullie anders even schoenen kijken!' Zegt Tess en steekt zonder dat Rox het ziet haar duim op. We bekijken wat schoenen, 'Wow deze zouden perfect staan Roxy!' 'Het mag!' En de mevrouw trekt de labels en alles eraf. 'Doe deze hakken er ook maar bij!' Zeg ik snel. 'Hier trek ze aan!' Zo lopen we naar de auto terug, in de auto barst Tess ineens in lachen uit. 'Wat is er Tess?' Vraag ik zacht. 'Ik heb dit jurkje aan en dan heb ik mijn rode vans er onder!' Lacht Tess. Haha het is wel een gek gezicht. Kut! Wat voor schoenen heb ik aan? Oh balerina's gaat prima. 'We zijn er!' Roep ik. Het gaat beginnen

P.O.V Niall
Daar zitten we dat de meiden zijn op pad en nu gaat missie Roxy echt beginnen! 'Liam jij zorgt voor de sfeer, Zayn zorgt voor het eten, Louis is de gastheer en Niall als jij me dan wilt helpen met het nummer?' zegt Harry. 'Word geregeld baas!' Zeggen we alle 4 in koor en we moeten er om lachen. 'Iedereen gaat aan de slag en ik loop met Harry mee. 'Het is voor mij een eer om mee te mogen spelen in je serenade Hazz!' zeg ik en sla een arm om hem heen. 'Wat nou als het nu nog niet goed komt?' Zegt Harry zenuwachtig 'Eey niet zo denken man, relax het komt helemaal goed!' Ik zie Harry twijfelen, maar hij knikt. 'Dit heb ik geschreven' zegt hij en hij laat het zien. Ik lees het door, wow wat kan Hazz goed schrijven dit is gewoon echt geweldig. 'En?' Vraagt Harry wat twijfelend. 'Man.. Dit is perfect! Echt waar! Dit moeten we op ons nieuwe album zetten, speciaal voor Roxy ook, maar echt het is prachtig. Je had het niet beter kunnen verworden!' Zeg ik verbaasd en ik zie Harry wat blozen 'Dankje Nialler'. Harry oefent en oefent met z'n nummer er ik zorg voor de gitaar muziek erbij. Een paar uur later is het hele nummer klaar en na afloop van het liedje horen we geklap het zijn de rest van de jongens. 'Wauw Hazz, dit klinkt geweldig!' Roept Zayn. 'Ja echt hè, dit moet gewoon op ons nieuwe album komen!' Zegt Louis. 'Hey dat had ik ook als idee!' Zeg ik. 'Ik vind het ook perfect, dit komt op het album ja!' Zegt Liam. 'Afgesproken!' Roepen we in koor. Ik zie Harry wat blozen 'Thanks boys, nu maar hopen dat Roxy het wat vind..' 'Tuurlijk vind ze het wat en als ze dat niet vind dan is ze echt dom, maar geloof me ze vind het echt geweldig' zegt Louis. Harry knikt maar ik zie dat die al wat nerveuzer word. Ik kijk op m'n horloge 5 uur al de tijd gaat snel, we hebben nog maar een uur voordat ze komt! 'Hazz kom je moet je omkleden, we hebben nog maar een uur' zeg ik. Ik zie Harry op z'n mobiel kijken en hij word nog nerveuzer. 'Omg nog maar een uur!' En hij rent weg. Ik kleed me ook snel om en pak m'n gitaar. Nu kan het echt beginnen!

P.O.V Roxy
Eindelijk we zijn bijna bij het hotel, ik vind nog steeds een beetje vaag waarom ik nu m'n jurkje al aan moest, dat kon ik toch ook thuis doen als we zo gaan stappen? Naja het zal wel, maar eerlijk ik hou niet zo van jurkjes, maar dit is wel het meest perfecte jurkje ooit. Eindelijk voel ik me weer is een beetje mooi en zonder dat ik het merk moet ik glimlachen. Dan gaat de deur open en Louis staat daar in een net pak. 'Hallo dames en Roxy zou ik u mee mogen nemen?' Huh wat is dit nou weer en ik kijk verbaasd naar Tess en Amy die ik zie grijnzen. 'Jongens vertel me wat er hier aan de hand is?' zeg ik. 'Uhm geen idee' zegt Amy 'Tja ik weet het ook niet, loop anders met Lou mee?' Zegt Tess maar ik zie haar lachen, ze heeft er dus wat mee te maken. Louis pakt m'n hand en helpt me de auto uitstappen en we lopen verder. 'Hier moet u zelf verder, u ziet de weg zelf wel' zegt Louis. Ik kijk voor me en ik zie allemaal kaarsjes die een pad vormen die ik moet lopen. 'Wow dit is prachtig, bedankt Lou!' En ik loop snel verder. Het ziet er werkelijk prachtig uit, ik heb het nog nooit zo mooi gezien en dat voor mij? Ik kan het niet geloven. Uiteindelijk kom ik uit bij een deur en ik doe hem open, het is een prachtig balkonnetje, versiert met lichtjes en rozenblaadjes en in de verte zie ik de zon al wat zakken die plaats maakt voor de avond. Ik stap op het balkonnetje en ik hoor een zacht gespeel van een gitaar. Voorzichtig kijk ik over de rand van de balkon en ik zie daar Niall met z'n gitaar staan en Harry net in pak, verlegen naar het balkon kijken. Ik zie dat hij schrikt als hij mij over de rand van het balkon ziet kijken. 'Li-lieve Roxy, ik weet dat je boos op me bent, maar ik hoop dat je me na dit liedje begrijpt' zegt hij wat stotterend van de verlegenheid. Hij kijkt naar Niall en ik zie hem zachtjes aftellen en zingt. Ik sta helemaal versteld, wat is dit prachtig en lief wat hij zingt. Ik voel de tranen weer prikken in m'n ogen en ik kan niet stoppen te kijken naar Harry. Dan is het liedje afgelopen, ik zie Harry naar Niall kijken die glimlacht en goedkeurend knikt en dan kijkt hij weer verlegen terug naar mij. Ik voel de tranen weer over m'n wangen stromen en dan ren ik snel naar binnen..


Reacties:


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 30 aug 2013 - 21:31:
Melding!!!


GreenDay
GreenDay zei op 30 aug 2013 - 18:25:
Melding!!


menepen
menepen zei op 30 aug 2013 - 16:03:
melding


Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 30 aug 2013 - 15:29:
MELDINGGG heel heel snel verder :0