Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » ga weg en kom terug » Proloog

ga weg en kom terug

30 aug 2013 - 23:25

529

2

211



Proloog

hey geef me een melding en geef een reactie :) hoop dat je het leuk vindt :) this wel 16 + en 1 iemand kan een rol krijgen hierin dus geef het maar aan :P

Bridgit POV:

SHIT SHIT SHIT straks ziet hij nog mijn kamer ..
je mag er niet in zeg ik en ik ga voor de deur staan. hij kijkt me raar aan en wilt snel naar binnen lopen en ja hij is me te snel af .
hij loopt naar binnen en zijn mond valt open. ik snap wel waarom, mijn behang is een grote Harry staat erop zijn hoofd staat op me dekbed ik heb een schilderij van ze gesinieerd er een poef van 1D en een paar kussens van Harry en me kamer hangt vol met zijn posters . hij kijkt met open mond de kamer rond
en is het leuk vraag ik met een rood hoofd . hij antwoord niet en nu sta ik echt voor schudt dan loopt hij naar me toe drukt me tegen zich aan en begint me te zoenen .

Harry POV:

ik sta voor der en loop zo langs haar ik loop haar kamer binnen en me mond valt open :0 ( moest ff die smylie) OMG!OMG!OMG!
ik lijk wel in een wereld van uhhm ...... ja uuhhhhm mij?!
wn is het leuk vraagt ze? ik kan niks uitbrengen wauw dan zie ik een schilderij van ons met handtekeningen. ze is hier erg populair dat viel me al op , en ze is super knap ik ga haar wel ff verwennen ( ja sorry doordenken )
ik loop op haar af pak haar heupen en zoen haar ik doe me ogen dicht en geniet.
haar tong vraagt om toestemming en ik doe me mond open . ik duw haar richting het bed en ga boven op haar liggen en trek me shirt uit.. zij doet het zelfde en trekt ook haar broek en sokken uit. ik doe het zelfde en nu lig ik hier in mijn boxer-short ze glimlacht en ik ook. ze zoent ne weer en ik trek me boxer uit en haar bh en slipje vliegt ook door de kamer.
ze zoent me weer en ik doe mee . ondertussen ga ik op haar liggen en stoot bij haar naar binnen ik zie dat ze geniet

*TIJDSPRONG 2 UUR*

Bridgit ligt voor me en ik wordt wakker
ik zie gelijk bridgit en geef haar een kusje op haar neus.
ik kijk op de wekker en zie dat het 8:18 is ik moest om half 9 op school staan SHIT ik wek bridgit en zij ziet ook de wekker ze rent naar de klas en kleed zich aan ik moet glimlachen en ze kijkt me vreemd aan. ik kan haar vraag al van haar ogen aflezen. er is niks zeg ik zo normaal mogelijk. ik kleed me snel aan pak 2 broodjes 1 voor haar en 1 voor mij ik trek haar mee en we rennen naar mij auto ik rijd 140 naar school en we hebben nog 2 minuten ik geef haar een kus en loop naar de jongens ik moet lachen want ik kan alleenmaar gegil horen we lopen naar binnen. Louis? vraag ik zo normaal mogelijk. ja? antwoord hij nieuwschierig.
ik fluister: ik denk dat ik verliefd ben. aaah wat lief schreeuwt hij. acja ik hou van haar en ik wil haar bij me hebben mijn mooie meid die ooit mijn vrouw moet worden . ik glimlach ik hou van haar


Reacties:


Harrylover
Harrylover zei op 4 sep 2013 - 8:04:
Ahh.
Melding.


menepen
menepen zei op 31 aug 2013 - 19:25:
heb je al -,-