Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » writing competition » love breaks me

writing competition

31 aug 2013 - 15:58

707

2

300



love breaks me

het dagboek fragment over een meisje dat kapot is gemaakt door de jongen waar ze van houd.

Heey, sweet dairy van me.

Er is echt zo iets geweldigs gebeurd gisteren!! Je weet wel die jongen waarvan ik de naam niet noem ivm nieuwsgierige zusjes. Hij zoende me!!! Iieee!! We waren met zijn allen in de club. Ik, Tabitha, hem en nog een paar vrienden van hem. Na een paar drankjes vroeg hij me ten dans en vanaf dat nummer hebben we de hele tijd gedanst! Bij een heel langzaam nummer drukte hij me heel dicht tegen me aan en duwde met twee vingers mijn gezicht omhoog, hij keek me heel lief aan. En toen zoende hij me heeeel teder op mijn mond. Hij bleef maar zoenen en ik weet zeker dat we de hele avond hebben gezoend en vlak voor hij me naar huis bracht vroeg hij of ik zijn vriendin wilde zijn. Het was zoooo romantisch! Mijn eerste kus van de leukste jongen van de wereld. *zucht*

Hai, sweet dairy van me.

Er is iets verschrikkelijks gebeurd! Ik was me aan het omkleden voor mijn date met de jongen van wie ik de naam niet noem ivm nieuwsgierige zusjes. Toen belde mijn moeder dat tante een auto ongeluk had. Ik schrok zo en stuurde hem een sms’je dat ik niet kon komen naar onze date. En ik ben meteen naar mijn tante gegaan en gelukkig had ze geen ernstig letsel. Wel een hersenschudding maar niets waar ze last van bleef houden. De volgende dag op school kwam hij heel boos naar me toe en riep in mijn oor: “Met wie ben je vreemdgegaan? Slet!” Ik schrok een keek hem verbaasd aan. “Mijn tante ligt in het ziekenhuis, daarom kon ik niet komen!” gilde ik in paniek. Waarom dacht hij dat ik vreemd zou gaan? Ik hou van hem! “Tuurlijk, in je dromen. Nou vertel op, wie is het? Het zeker die broer van dat vriendinnetje van je! Ik verbied je nog met haar om te gaan. Dan weet ik zeker dat je niks met haar broer doet!” “Ik zou nooit vreemd gaan met hem!” huilde ik. “Bewijs het.” En toen liep hij weg. Nu spreek ik Tabitha dus niet meer. Dat is jammer! Maar ik wil hem niet kwijt. En als ik weer met Tabitha afspreek ben ik hem kwijt.

Hoi, sweet dairy van me.

Ik weet eigenlijk niet of ik de jongen waar ik de naam niet van noem ivm nieuwsgierige zusjes nog leuk vind. Vandaag hadden we alweer ruzie. Hij denkt nog steeds dat ik vreemd ga. Ik voel me alleen, hij verbiedt me met mijn vrienden om te gaan. En zelf neemt hij niet eens de moeite om onze date af te zeggen als hij niet kan. Hij komt gewoon niet opdagen. Ik wilde stiekem met Tabitha sms’en dus ik heb een andere telefoon gekocht. Die van mij controleert hij. Maar het enige wat ze zij was: laat me met rust! Jij koos voor je vriend ipv voor mij. Kom dat niet terug bij mij als hij geen aandacht meer voor je heeft! Bitch! Ik voel me zo alleen. Ik weet niet of ik nog wel wil leven. Ik ben bijna alles kwijt. Het enige dat me nog overeind houd zijn de momenten dat we geen ruzie hebben.

Hey, sweet dairy van me.

Dit is echt verschrikkelijk! Ik liep over straat richting de bioscoop waar ik met de jongen waarvan ik de naam niet noem ivm nieuwsgierige zusjes. Ik hoopte dat hij dit keer wel zou komen dus ik ging voor de ingang staan en weet je wie er langs reed? Hij. En dat is nog niet het ergste. Het ergste was het meisje naast hem met een arm om hem heen. Het was tabitha! Ze keken mijn kant op en hij riep heel hard: “Het is uit!” Ik kan er niet meer tegen! Ik ben alles kwijt! Iedereen haat me! Ik wil echt niet meer leven! Tot ziens. Bedankt dat je er altijd voor me was en naar me luisterde...

Dit meisje is een van de meiden die kapot zijn gemaakt door een jongen die haar gebruikte. Dit is lang niet zo erg als dingen die er meestal gebeuren met zulk soort meiden! Er zullen niet veel jongens zijn die dit lezen maar als ze dit toch lezen: Weet dat je een meisje kapot kan maken!


Reacties:


1Dreamzz
1Dreamzz zei op 1 sep 2013 - 1:18:
I like this. Like hermelien already said,
Je schrijft het vlotjes


Goed geschreven meis! En dat joch is een vieze kut bitch zoals ik dat noem aha ;p

Xoxoxoxox


Hermelien
Hermelien zei op 31 aug 2013 - 17:09:
Gawsh,
heavy stuff and nice written
Je schrijft heel vlotjes, net alsof wij echt in een dagboek zouden schrijven.
Niet formeel zoals ik deed maar vlot en dat maakt het leuk! c:
And het punt dat dit hele iets gewoon jammer genoeg waar is, is stunning.
Guys can heal
Guys can destroy

Cupcakes wearing glitters
xoxo