Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » People who are meant to be together always find their way back in the end » * Deel 6 *

People who are meant to be together always find their way back in the end

29 april 2009 - 21:52

1005

0

176



* Deel 6 *

Gustav neemt me bij de hand en we lopen als twee gekken terug naar het hotel. De receptioniste bekijkt ons afkeurend als we zeiknat en luid lachend door de lobby lopen (lees: glijden) richting lift, maar dat interesseert ons niet.
Op zijn kamer aangekomen, is Gustav zo galant me eerst te laten douchen. Ik verlos me van de de klamme kleren die tegen mijn lijf plakken en ga onder de warme straal staan. Een dikke 5 minuten later wikkel ik de hanndoek die Gustav had klaargelegd om me en stap zijn kamer in. "Ik ben klaar, maar ik vrees dat we iets vergeten zijn." Gustav, die op zijn bed zit, kijkt op. "En wat dan?" "Kleren" lach ik.
Gustav laat zijn ogen even over me heen glijden en wordt rood. "Oh eh.. Vind je het erg om iets van mij aan te doen?" "Nope" "Oke, ehm.. ik ga eerst even douchen en dan zoek ik wat kleren die je zouden kunnen passen, goed?" "Ja is goed" zeg ik verlegen en zet me neer op het bed terwijl Gustav de badkamer instapt.
Er wordt op de deur geklopt. "Ik ga wel!" roep ik en trek de deur open. Bill,Tom en Georg staan in de deuropening. Ze beginnen alledrie te grijnzen als ze zien wat ik draag.
Door Gustavs ogen: Ik sta onder de douche en kan nog steeds niet geloven wat er vanmiddag is gebeurd. Ik heb haar gekust! Ik heb haar fucking gekust, en ze kuste me terug! Mijn gedachten dwalen af naar gisteren en vanmiddag.
Hoe Alex met Aurélie in de deuropening stond, haar schaterlach als de twins verbijsterd vaststellen dat Aurélie geen Engels of Duits praat, hoe Alex verlegen haar ogen neerslaat als ik mijn hand op haar been laat rusten tijdens ons gesprek, het kuiltje in haar rechterwang als ze naar me lacht, hoe ze staat de dansen in de regen,...
Ik hoor geklop op de deur en schrik op. Alex roept dat ze de deur wel opendoet, maar ik vrees dat dat niet zo'n goed idee is. Vooral niet als in de deuropening staat wie ik vermoed.
Ik sla snel een handdoek om mijn middel en stap de kamer in. Te laat. Bill, Tom en Georg staan rond haar met 3 identieke grijnzen. Zodra ze mij zien, worden die grijnzen nog groter. "We bewonderden net Alex' outfit" zegt Tom met een reuze smile, "en blijkbaar volg jij de nieuwe kledingtrend. Of is er misschien nog een reden waarom jullie er zo bijlopen? Dezelfde reden waarom Gusti zei dat hij zich niet goed voelde?" De jongens beginnen te lachen en Georg zegt " Man Gusti, ik had niet gedacht dat je het in je had. Ik vreesde al dat je de Bill-toer opging". Bill geeft de plaaggeest hierom een mep en kijkt hem beledigd aan.
Tom lacht afwezig terwijl hij zijn blik onophoudelijk over Alex' lichaam laat glijden en met zijn piercing speelt. Ik voel een vlaag jaloezie door me heen gaan maar kan geen woord uitbrengen. Ik ben echt zwaar voor dit meisje aan het vallen, en als mijn beste vrienden haar zo aankijken krijg ik de neiging hen te slaan. Maar ik weet niet eens of Alex wel hetzelfde voelt. Ze kuste me dan wel misschien terug, maar toen ik haar kuste trok ze even haar hoofd terug.
Ik schrik me kapot als ik 2 vingers in mijn zij voel. Ik draai m'n hoofd naar rechts en zie Alex me liefjes aankijken.
"Krijg ik dan nu een paar kleren? Ik voel me wat bekeken" bloost ze. "Ehh, tuurlijk. Jongens, krijgen we wat privacy?" Lichtjes teleurgesteld verlaten de jongens mijn kamer. Ik begin in mijn 'kleerkast' te zoeken terwijl ik mijn best doe de rommel te verbergen.
Een kwartiertje later heb ik de perfecte outfit gevonden: een gewone jeans, een boxer en een redelijk strak T-shirt. "Het spijt me dat ik je geen BH kan aanbieden" stamel ik, maar Alex begint te glimlachen. "Ik overleef wel een dag zonder. Ik ben al blij dat ik droge kleren kan aandoen."
Ze stapt de badkamer binnen. Even later stapt ze mijn kamer terug binnen. Oké, mijn jeans past niet perfect en zakt een beetje af, maar ze heeft dat opgelost door de boxer wat hoger op te trekken. Ik sta haar te bewonderen als er weer op de deur geklopt wordt. Tom staat in de deuropening met 2 BH's in zijn handen. "Ik twijfelde tussen C en D dus heb ik ze beiden bij" grijnst hij. "Hoe kom je daaraan?" vraagt Alex verwonderd en Tom lacht ondeugend. "Cadeautjes van fans"
Alex verdwijnt terug in de badkamer en staat 2 minuten later terug voor ons. "Bedankt" zegt ze en geeft Tom een kus op zijn wang. "Hey? En ik dan?" vraag ik met een pruillipje. Ze geeft mij ook een kus. Ook op mijn wang. Ik probeer mijn teleurstelling te verbergen en blijkbaar lukt daar nog aardig.
Dan staat Bill in de deuropening. "Ik heb iets besloten." "Wat dan?" vraagt Tom. "Tom, Gustav, ik vind niet dat we Alex zo kunnen laten rondlopen." Ik voel aan wat er gaat komen en ik kreun "Oh nee.." "We gaan SHOPPEN!!!" Bill is superenthousiast tot hij Alex' gezicht ziet. "Wat scheelt er?" "Wel, ik..ehh.. heb geen geld bij.. toch niet genoeg om te gaan shoppen.." "Hey,ik betaal!!" roept Bill "Zonder jou had ik de wc waarschijnlijk nooit gevonden!!" "En je was het beste gezelschap dat we in tijden hebben gehad" knipoogt Tom. "EN je hebt sowieso een andere outfit nodig voor vanavond" zegt Georg die blijkbaar mijn kamer ook binnengekomen is. "Wat is er vanavond dan?" vragen Alex en ik tegelijk "FEESTJE!!"
"Hate to break it to you, maar de winkels sluiten over een uur" zegt Alex. "Reden des te meer om nu te vertrekken." "Jullie zijn gisteren toch al uitgegaan?" "Ja, maar we zijn jong, we zien er goed uit en we hebben vakantie. Dan mogen we ons toch amuseren?" Alex zoekt naar verdere excuses, maar Bill aanvaardt geen 'neen' als antwoord. Nog geen 5 minuten later vertrekken we richting winkelstraat.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.