Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » They are dangerous|| Zayn Malik {samen met DjMalikjuh}[Afgerond] » >15<

They are dangerous|| Zayn Malik {samen met DjMalikjuh}[Afgerond]

4 sep 2013 - 19:06

1254

15

653



>15<

>>Written by Ivana<< Ik zit vanaf nu in de vierde en krijg het ook een stuk drukker. Ik weet dus niet of ik het red om elke woensdag te posten. Natuurlijk ga ik mijn uiterste best doen aangezien jullie het verdienen om verder te kunnen lezen. Jullie zijn super lezers en jullie reacties motiveren me (ons) echt. (Behalve de simpele ''melding!'' reacties dan) <3

Avelin
Samen met Zayn loop ik door de gangen van school. Ze zijn uitgestorven, iets wat logisch is, want het is pauze. Iedereen zit dan in de kantine of op het schoolplein. Onze handen hangen naast elkaar, maar geen van ons beiden heeft de moed om de ander zijn hand te pakken. ‘Waarom zou Javadd dat doen?’ vraag ik me hardop af. Zayn haalt zijn schouders op. ‘Hij is jaloers.’ Ik haal een wenkbrauw op. ‘Jaloers?’ Zayn knikt. ‘Hij vind je ook leuk.’ Ik kreun.
‘Dat meen je niet.’ Hij knikt en ik kreun weer. ‘Fijn.’ Een zachte lach verlaat zijn mond en hij klinkt heel anders dan zijn andere lach. Het klinkt….aardig, normaal. Verbaasd kijk ik hem aan en hij kijkt verbaasd terug. ‘Wat…’ Ik glimlach. ‘Ik wist wel dat er diep in je een aardig iemand zat.’ Hij lacht weer en ik lach met hem mee. We lopen weer verder en dit keer pakt hij wel mijn hand. Zijn handen zijn groter dan die van mij. Het voelt fijn, beschermend. ‘Waar gaan we heen?’ Hij haalt zijn schouders op en duwt de deuren naar het schoolplein open. Samen stappen we het zonlicht in. De mensen die op het schoolplein zijn kijken even om, dan worden hun ogen groot als hun blik op onze handen valt. Een blos strijkt over mijn wangen en ik sla mijn blik neer. ‘Wat? Hebben we iets van jullie aan of zo?’ bijt Zayn ze toe. Meteen wenden ze hun blik af en we lopen de trap af. ‘Zayn!’ We draaien ons om en een woedende Javadd staat in de deuropening. Angst overspoelt me en ik knijp in Zayn’s hand.
Hij kijkt me even geruststellend aan en wend zich dan tot Javadd. ‘Wat wil je?’ vraagt hij koel. Javadd loopt de trap af en gaat voor Zayn staan. ‘Haar.’ Ik schrik en Zayn schud zijn hoofd. ‘Maat, ze wil je niet.’ Javadd haalt zijn hand uit zijn zak en verkoopt Zayn een klap. ‘Zayn!’ schreeuw ik angstig. Hij laat mijn hand los en geeft me een zachte duw. ‘Ga.’
Angstig neem ik wat stappen achteruit, mijn ogen blijven gefixeerd op de jongens. Javadd verkoopt Zayn nog een klap en hij wankelt. Dan slaat hij Javadd terug en al gauw zijn ze in een hevig gevecht verwikkeld. Ik sla mijn handen voor mijn mond en een traan rolt over mijn wang. Dan klinkt er een gil, van Zayn. Een lange snee loopt over zijn wang en het bloed stroomt eruit. Hij slaat zijn handen over zijn wang en schrikt dan. Hij verkoopt Javadd nog een klap en die blijft bewusteloos liggen. Ik ren naar Zayn toe, met een verwilderde blik kijkt hij me aan. Zijn ademhaling gaat snel, het bloed druipt van zijn gezicht en handen en valt op Javadd. Zayn neemt een stap achteruit en kreunt. ‘Zayn, je moet naar een ziekenhuis!’
Hij knikt. Ik kijk rond, op zoek naar iemand die me kan helpen en mijn oog valt op Melissa. Geschrokken staat ze in de deuropening. Haar blik schiet van Zayn naar Javadd en weer terug. Dan besef ik hoe dit er voor haar uit moet zien. Ze denkt vast dat dat bloed van Javadd is of zo. Verwilderd kijk ik rond, dan valt mijn blik op iemands sjaal. Ik ruk het van haar nek en geef het aan Zayn. ‘Hier, hou dit op de wond.’ Hij knikt en duwt de sjaal tegen de wond. Ik neem hem mee en plant hem op mijn scooter. ‘Hou je vast.’ Hij legt zijn vrije hand om mijn middel en ik schiet ervandoor, het schoolplein in verbijstering achterlatend.

Zayn
De wond steekt en ik kreun. Meteen rijd Avelin een stukje harder en al gauw zijn we bij het ziekenhuis. Ik voel me duizelig en grijp me aan haar vast. ‘Avelin…ik …ik.’ Langzaam voel ik dat het donker me over gaat nemen en knipper moeizaam met mijn ogen. Ze ziet het en sleurt me het ziekenhuis in. Ze begint te schreeuwen om help en al gauw komen er een paar zusters aanrennen. Ze helpen ons een kamer in en lopen dan weg om een dokter te halen. Avelin zit naast me en houd mijn hand vast. Het donker komt dichterbij en ik sluit mijn ogen, dan drijf ik weg.

Langzaam word ik weer wakker en kijk de kamer rond. ‘Wat?’ Mijn blik valt op Avelin en opgelucht zucht ze. ‘Je bent er weer.’ Ik knik en voel dan aan mijn wang. Teder pakt ze mijn hand en legt hem terug. ‘Ze hebben je gehecht.’ Ik knik vaag en bekijk haar beter. Haar shirt zit onder de bloedvegen. ‘Sorry, van je shirt.’ Ze kijkt even snel naar beneden en haalt dan haar schouders op. ‘Het gaat er wel uit.’ Ik knik en weer en sluit even mijn ogen. ‘Wat is er gebeurd?’ ‘Weet je dat niet meer?’ Ik open mijn ogen en kijk haar aan. ‘Jawel, maar ik bedoel nadat ik was flauwgevallen.’ Haar mond vormt een O en ze knikt. ‘Goed dan. Ehmm, ze hebben het eerst schoongemaakt en daarna moesten ze eerst een ader hechten.’ Ik ril en ze knikt. ‘Javadd heeft een aardig diepe snee gemaakt. Maar goed, daarna gingen ze hechten. Er zitten zo’n 15 hechtingen in of zo en je houdt er een litteken aan over.’ Ik rol met mijn ogen. ‘Fijn, nog een litteken.’ Verbaasd kijkt ze me aan. ‘Nog een?’ Ik knik en sla op mijn borst. ‘Badboy, remember?’ Ze lacht en knikt. ‘Je had veel bloed verloren, dat was ook de reden dat je flauwviel, dus hebben ze je een bloedtransfusie moeten geven.’ Ik zucht en staar naar het plafond, haar hand ligt nog steeds in de mijne. ‘Ik haat mijn broer.’ Ze knikt. ‘Ik haat je broer ook.’ Ik glimlach en ga wat rechterop zitten. ‘Heb jij broers of zussen?’ Ze knikt. ‘Ik heb een jongere broer. Evan.’ Ze glimlacht als ze zijn naam zegt. ‘Hou oud is hij?’ ‘Zestien.’ Ik knik en dan komt er een dokter binnen. Ik ken hem wel, hij heeft me wel vaker behandeld. ‘Zo Zayn, zijn we daar weer?’ Een kleine glimlach speelt om mijn lippen en ik knik. ‘En wie is deze jongedame? Je vriendin?’ Avelin schud haar hoofd. ‘Mocht hij willen.’
Tegelijkertijd antwoord ik, ‘Nog niet,’ en geef haar een knipoog. Ze bloost en kijkt naar onze ineengestrengelde handen. Dokter Carlsen schud lachend zijn hoofd en kijkt op zijn klembord. ‘Zo Zayn, wie is deze keer de dader geweest.’ Ik klem mijn kiezen op elkaar. ‘Javadd.’ ‘Je broer?’ zegt hij verbaasd. Ik knik en hij kijkt me even met grote ogen aan. Al snel herstelt hij zich weer en laat zijn vingers over de hechtingen dansen. ‘Ze hebben je goed gehecht. De snee was aardig diep, dus ze hebben ook een ader moeten hechten. Je zal er wel een litteken aan over houden, maar daar heb je er wel meer van.’ Ik rol met mijn ogen en hij glimlacht. ‘Over drie weken terug komen, dan halen we de hechtingen eruit.’ Ik knik en Carlsen wend zich tot Avelin. ‘Laat hem geen domme dingen doen. Ik wil hem niet meer terug zien.’ Ze lacht. ‘Dat zal lastig worden.’ ‘Pfft,’ stoot ik uit. Carlsen lacht en verlaat dan de kamer. ‘Je mag naar huis,’ zegt hij nog. Opgelucht ga ik op de rand van het bed zitten en sta dan op. ‘Laten we gaan,’ zegt Avelin en trekt me aan mijn hand mee het ziekenhuis uit.

Hoe denken jullie dat het verder gaat?


Alleen diegene die op
dit hoofdstuk reageren krijgen een
melding voor het volgende hoofdstuk


Reacties:

1 2 3

Team1D
Team1D zei op 8 sep 2013 - 10:27:
Well...


LOVENIALLL
LOVENIALLL zei op 7 sep 2013 - 13:38:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHWWWWWWWWW, THEY ARE SO CUTE TOGETHER
Ze MOETEN wel iets krijgen later
Hoop ik tenminste....
Ondertussen ligt Javadd nog steeds op het schoolplein...

Go on, girls, want jullie zijn echt het perfecte schrijfteam!


XxAmyxX zei op 6 sep 2013 - 20:26:
Hai Lovelys. Soory! Dat ik zo laat reageer, ik heb het redelijk druk, maar onthou blijf mij altijd meldingen geven. Enne, gauw verder he?! Haha. X Amy
Ps. Love This Story ( LTS)


Krewella
Krewella zei op 5 sep 2013 - 23:02:
‘Het gaat er wel uit.’

Haha. Dacht het niet. 8D
Ehm. Voor zover ik weet zit er geen ader in je wang.

Het is zo geschreven dat het lekker vlot doorleest, dus dat is wel fijn. En verder, ik heb echt geen idee wat er nog kan gebeuren.


tamarastyles
tamarastyles zei op 4 sep 2013 - 21:54:
Noouu waarom moest zayn jaffad nou neerslaan en niet avrlin??

Ik schrijf even alles wat in me op kwam tijdens het lezen en dan even kijken hoe het verder gaat. Hebben jullie weer wat inspiratie (want ik neem aan dat het daar im gaat)

'Badboy, remember.' Geniaal!! Hij is eigenlijk 2 in 1 Badboy en goodboy.
Ik was vergeten dat ze nog niet samen waren. 'en wie is deze jongedame? Je vriendin?' 'Mocht hij willen!' Daarom houd ze zijn hand vast. Dat is echt mijn logica! I love it. 'Nog niet' Jippie!! Dat is dus hoe het verder gaat maar het us een beetje saai om alleen dat te zeggen dus laat ik mijn creatief brein ahum ahum haar gang laten gaan.

Zayn en Avelin krijgen iets. Dat moet wel, of er gaat er eentje dood. (Dat is geen stille hint ) ik bedenk me trouwens net dat jaffad nog op het schoolplein ligt te verrotten jaffad zal daar niet blij mee zijn dus die zal wel weer iets uithalen. Scharen niet duidelijk neerleggen misschien neemt avelin nig een tatoeage omdat zayn ze wel heeft (hinthint) er moet ook zeker weten iets gebeuren met haar broertje waarvan ik de naam kwijt ben dat mort gewoon! Omdat ik het wil :-)

xxx

<3