Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » De return van Joost. » Hoofdstuk 17

De return van Joost.

4 sep 2013 - 20:41

1217

3

330



Hoofdstuk 17

Heeeeeeyy! Nieuwe chapp! reageer voor melding aub :)

P.O.V Niall
Ik kijk Tess aan 'ja dat is zo wie heeft dit probleem in de krant veroorzaakt?' zeg ik. 'Misschien staat er een bron in de krant?' Roept Louis en hij springt op en pakt de krant. Ik zie Louis haastig naar het artikel zoeken en dan kijkt die verbaasd op 'Huh er staat helemaal bron in? Er staan altijd bronnen van wie het geschreven of gefotografeerd heeft maar hier niet?' 'Laat mij is even kijken?' Zeg ik en pak de krant 'inderdaad er staat helemaal geen bron bij' zeg ik verbaasd. 'Het is tenminste iemand die mij niet mag' zegt Harry boos en kijkt Roxy aan die er een beetje verdrietig bij zit. 'Je geloofd me toch Rox?' Zegt Harry zacht. Ze knikt terug 'Ja Hazz, ik vind het alleen zo raar waarom mensen zo op ons haten, het had bijna verkeerd af gelopen met ons' zegt Roxy zacht terug. 'Niet aan denken Rox, je weet dat ik je nooit ga verlaten hè!' Zegt Harry terug en geeft een kus op haar hoofd. Ik zie haar terug naar Harry glimlachen. 'Maar hoe gaan we dit oplossen?' Zegt Zayn. 'We moeten echt diegene echt te pakken zien te krijgen!' Zegt Liam. Ik kijk naar Jade, die er nog steeds is en naast Liam zit met een arm van Liam om haar heen. Maar door haar gezicht te zien snapt ze niets van het gesprek. 'Ik heb een idee!' Roept Tess en iedereen kijkt haar verbaasd aan. 'We gaan naar de krant toe die dit bericht verspreid heeft, hun hebben deze onzin in de krant geplaatst dus weten ze ook wie van wie deze onzin komt!' 'Goed idee van je Tess!' Roept Amy. 'Goedzo Fluf' zeg ik en geef haar een kus op haar hoofd. 'Zullen we meteen gaan?' Zegt Harry. 'Maar wat doen we met eh..' En met m'n ogen wijs ik naar Jade. 'Ze snapt het toch niet, sorry Li' zeg ik zacht. Liam knikt 'ik snap het wel ik blijf hier met Jade' 'en ik blijf hier ook, ik voel me nog iets te zwak na m'n ziekenhuis avonturen en een nacht stappen' zegt Roxy. 'Amy en ik blijven hier ook wel om een beetje op rox te letten' zegt Louis. 'Oke is goed Hazz, Zayn onze computernerd, Tess en ik gaan dan naar de krant.' Zeg ik. Opeens staat Jade ook op dat ze mee wilt, waarom zou ze mee willen? Ze kent ons nauwelijks en begrijpt ons niet? Vaag maarja waarschijnlijk betekent het dan wel dat ze ons aardig vind denk ik. Harry geeft Roxy nog een kus en dan lopen we de deur uit, op naar de krant!

P.O.V Harry
We bellen aan bij het gebouw van de krant. Het is heel afgelegen dus er zijn geen fans.. gelukkig maar. *ding dong* 'HALLO?' horen we een shaq stem van de secetaresse. 'Shaaaq' hoor ik Tess zacht zeggen achter me. En hoor Niall en Zayn proesten. 'Ehm hallo mevrouw, ik ben Harry Styles ik wil graag wat vragen over dat artikel dat laatst in de krant zag staan.'Ja, en ik ben de koningin daag.' En ze drukt weg. 'Oh' 'Onbeschoft ook!' Roept Tess. 'We moeten een andere manier vinden..' Zeg ik. 'Hmm, wat nou als we ons verkleden en zeggen dat we eh, de baas van de krant moeten interviewen voor een school project?' 'Een school project in de zomervakantie?' Zegt Zayn lachend. 'Oh ja shit..' Zeg ik zacht. 'Hmm wat is dit?' Zegt Tess en ze loopt naar een bord. '3 REPORTERS GEZOCHT' 'denken jullie wat ik denk?' En Tess doet haar wenkbrauwen op en neer. 'Snel we moeten wel even wat kleren halen en even Roxy's camera halen!' We kleden ons snel om en halen de camera. Niall heeft een lichte spijkerbroek aan met een wit overhemd, een donkerblauwe blazer aan en een hoedje op, Tess heeft een beige broek aan met een blauw gestreept shirt met daaroverheen ook een donkerblauwe blazer en de camera. En ik heb een zwarte broek aan met een soort half leren jasje een soort bakkebaarden, en een stoppelbaard, en een laptop tas om. Ze moeten ons wel geloven! 'Dit gaat lukken.' zeg ik lachend. En we gaan weer naar het gebouw. Zayn blijft in de auto op de uitkijk staan. Tess belt dit keer aan *pieeep* 'HALLO?' Horen we weer dezelfde shaq stem secretaresse zeggen. 'Dag mevrouw! Wij zijn hier om te solliciteren voor de reporter baan.' Roept Tess vrolijk. 'Hmm oke kom binnen.' En het hek gaat open. We lopen naar binnen, het is echt een gigantisch gebouw! Binnen moeten we even wachten, want de grote baas is nog even in gesprek. 'Jij hebt de krant toch?' Vraagt Tess zacht. 'Jep in deze tas.' Antwoord ik. 'De baas is klaar voor jullie! Wie wilt eerst?' Horen we de shaq stem vrouw zeggen. 'Mogen we samen? We werken alleen als team.' Zeg ik poeslief. 'Pff ik zal het vragen maar ik kan niets beloven!' 'Chagorijn..' Hoor ik Tess zacht zeggen. Na 5 minuten komt ze terug. 'Oke dan ga maar. Derde deur rechts.' 'Dankuwel!' En we lopen er snel heen. Onderweg sms ik Zayn nog snel dat we naar binnen gaan. We kloppen op de deur.

P.O.V Roxy
Tess, Niall, Harry en Zayn zijn al een tijdje weg en ik zit thuis samen met Amy op de bank. Liam en Jade zitten even op zijn kamer en Louis is wat aan het rommelen. 'Gaat alles goed Rox? Als je wat nodig moet hebben dan roep je maar hè!' zegt Louis. 'Ik kan zelf ook wel dingen pakken hoor Lou, maar bedankt!' Zeg ik met een glimlach. 'Ik hoop dat het hun lukt om die zak te pakken te krijgen' zeg ik. 'Ik hoop het ook Rox, wie flikt er nou zo iets om jou en Hazz uit elkaar te krijgen? Echt te triest gewoon' zegt Amy en ik zucht. 'Ja echt heel triest..' zeg ik zacht. 'We gaan die zak vinden Rox ik weet het zeker' zegt Amy. 'Jep en ik weet het ook zeker!' Zegt Louis en hij komt bij ons zitten. 'Ik hoop het maarja' zeg ik en dan is het even stil. Ik zie Amy om zich heen kijken, zo te zien om te kijken of er iemand in de buurt is en zegt dan zachtjes 'Wat vinden jullie eigenlijk van Jade?' 'Ik weet het eigenlijk niet zo goed' zeg ik zacht terug. 'Ik ook niet, ze is lief maar er is iets dat ik zeg dat het niet klopt' zegt Louis zacht. 'Hmm dat vond ik dus ook' zegt Amy. 'Als Liam maar gelukkig is hè!' Zeg ik net iets te hard dan zie ik Liam de woonkamer in lopen en Jade loopt er achter aan. 'Waar mee gelukkig?' Zegt hij met een knipoog. 'Met Jade natuurlijk!' Roept Louis. 'Oh Jade tuurlijk ben ik gelukkig met haar!' En hij slaat een arm om haar heen. Ze glimlacht terug naar Liam maar er zit een blik in haar ogen dat me niet bevalt. Naja ik moet er gewoon maar even niet op letten, ik verbeeld het me zeker. 'Vinden jullie ook dat ze zo lang weg blijven?' Zegt Amy dan opeens. 'Ja het is al bijna 2 uur later' zegt Louis. Langzaam word ik steeds een beetje zenuwachtiger, als het maar goed met ze gaat..


Reacties:


Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 4 sep 2013 - 21:45:
meeeeelldiinggg


menepen
menepen zei op 4 sep 2013 - 21:03:
meldin


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 4 sep 2013 - 21:00:
Jade is zeker ingehuurd door Joost ofzo!!

Xx